נפילות יש בשפע, אבל !!! האם יש מציאות?????????

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לאחרונה אנחנו נחשפים לכל מיני פרסומים על ממירים , מגברים , קדמים , שבמחיר של x שקלים נותנים פייט למוצרים ב5x נניח,
האמנם יש דבר כזה , האם לכסף אין משמעות באיכות , האמנם ״ הוגו ״ יכול לתת פייט לממיר של emm , האמנם כל מיני מגברים ב20000 ש״ח יכולים לתת פייט למגברים ב עשרים אלף דולר,
ומה עם כבלים , האם כבל ב1000 ש״ח יכול להתחרות בכבל של 50000 שקל ?
מה דעתכם ? לא רוצה לומר את דעתי .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
כמה משלמים ל״משורר״ עבור כל עמוד?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אם מסתכלים על מה שנקרא ״התמורה השולית הפוחתת״ אז רוב המוצרים מעל 20k דולר הם תמורה גרועה למחיר.
עבורי. עוד פרט קטן או עוד טיפה שקט, שווה גם 10k דולר.

ולשאלה.
ברור שיש. שמעתי כמה וכמה כאלה. אבל אם מוצר בנוי היטב, מיצרנית מכובדת, ברוב המוחלט של המקרים מה שיותר יקר גם יהיה יותר טוב. לא תמיד, אבל ברוב המוחלט של המקרים.

בכבלים לעומת זאת. אני לא בטוח. שמעתי כבלים מאוד יקרים שנשמעו ממש בינוני. שמעתי זולים שנשמעו מדהים! sine הוא אחד מהם. יש עוד כמובן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אבל לפעמים יש ״ טכנולוגיה אחרת ״ אולי פורצת דרך , שלמרות מחירה הזול נשמעת יותר טוב ממוצר בטכנולוגיה קודמת ,סתם לדוגמה , מגנאפן ישמע ברוב המיקרים יותר טוב מרמקול דינמי במחיר זהה ,סתם בגלל הטכנולוגיה השונה , קדם פסיבי ( אם מתאים) ישמע יותר טוב מקדם אלקטרוני במחיר זהה , וכל זאת בלי לדבר על נפילות של מכשירים שנשמעים חרה בעשרות אלפי שקלים ,כי זו לא השאלה עכשיו ,
בקיצור - בוא נעבוד באש חיה !!!!! רוצה לדעת איזה מכשיר הוא מציאה בעינכם ,בלי לכתוב בבקשה איזה מכשיר זבל בעינכם , הרי איננו באים לפגוע ביבואן זה או אחר , בקיצור תנו לנו פצצות של מכשירים יחסית לכסף שלהם!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
דוגמה ממני למכשיר מציאה , הפיגה 80.2 של איתן, רמקול עצום , נשמע אדיר , במחיר של 14000 אירו , בהתחלה חשבנו שהמחיר לרמקול בודד , אני לא מכיר הרבה רמקולים בגודל הזה וביכולת הזו שלא עולים כפול ויותר - זו מציאה!!!!!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
לאחרונה עברו אצלי זוג כבלי רמקול ב-10,000₪.
נשמעים טוב מאוד. אולי אפילו מעולים...
אבל מה... הכבלים שלי עולים חצי מהם ונשמעים יותר טוב.

דוגמה יותר קיצונית,
כבלי אינטרקונקט (אומנם diy) עלו סה"כ סביבות 1000₪, בעטו באמ'אמא של כבלים ב-$1000.

ויש עוד דוגמאות, אבל לרוב מסכים עם נמר, בד"כ אלו שעולים יותר טובים יותר.
אבל לא תמיד...!!!

nkorah

חבר משקיען
מעורבות
75
נקודות
28
כן, בהחלט!
אני לא מוצא שום סיבה להוציא אפילו 1000 ש"ח על כבלים, בטח שלא 10,000...
(ורד)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
אבל לפעמים יש ״ טכנולוגיה אחרת ״ אולי פורצת דרך , שלמרות מחירה הזול נשמעת יותר טוב ממוצר בטכנולוגיה קודמת ,סתם לדוגמה , מגנאפן ישמע ברוב המיקרים יותר טוב מרמקול דינמי במחיר זהה ,סתם בגלל הטכנולוגיה השונה , קדם פסיבי ( אם מתאים) ישמע יותר טוב מקדם אלקטרוני במחיר זהה , וכל זאת בלי לדבר על נפילות של מכשירים שנשמעים חרה בעשרות אלפי שקלים ,כי זו לא השאלה עכשיו ,
בקיצור - בוא נעבוד באש חיה !!!!! רוצה לדעת איזה מכשיר הוא מציאה בעינכם ,בלי לכתוב בבקשה איזה מכשיר זבל בעינכם , הרי איננו באים לפגוע ביבואן זה או אחר , בקיצור תנו לנו פצצות של מכשירים יחסית לכסף שלהם!

אתה אולי לא תסכים איתי,
אבל הכבלי רמקול של נורדוסט Red dawn, בשילוב נכון במערכת מרסקים הרבה יקרים מהם.

אותו כנ"ל לכבלי רמקול sine coliseum.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
כן, בהחלט!
אני לא מוצא שום סיבה להוציא אפילו 1000 ש"ח על כבלים, בטח שלא 10,000...
(ורד)

זה לא מה שאמרתי.
הכבלים ב-1000₪ זה עלות החומרים. אני הרכבתי ובניתי. ואכן נתנו בראש חזק לכבלים אחרים שלי שעלו $1000. אבל זאת דוגמה יוצאת דופן.
כבלים טובים עולים בהתאם. וכשזה יושב טוב הארנק נפתח...

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
דוגמה ממני למכשיר מציאה , הפיגה 80.2 של איתן, רמקול עצום , נשמע אדיר , במחיר של 14000 אירו , בהתחלה חשבנו שהמחיר לרמקול בודד , אני לא מכיר הרבה רמקולים בגודל הזה וביכולת הזו שלא עולים כפול ויותר - זו מציאה!!!!!

אתם מקדמים את מי שאתם רוצים לקדם , מאז שאני פה הכל נשמע מציאה ופצצות אצל אנשים מסויימים , האם זה נכון ? האם אצלך הציוד שווה באמת או עוד נפילה ?

נערך לאחרונה ב:

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
בשביל ההומור ...
15 עמודים , מתנוש ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אתם מקדמים את מי שאתם רוצים לקדם , מאז שאני פה הכל נשמע מציאה ופצצות אצל אנשים מסויימים , האם זה נכון ? האם אצלך הציוד שווה באמת או עוד נפילה ?
מה יש לך?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
גם אצלי יש נפילות , ראית מה כתב משה מנורדיה על הרמקול שלי , ראיתי מה כתב יהושע גומא כל שבוע על הסאונד אצלי ,אבל זה לא הנושא , מה נעשה עם התסכולים עכשיו ?
מה זה ״אתם רוצים לקדם״ ,מי זה אתם ? יש יותר אנשים שלא סובלים את שניצל מאשר את נסראללה , על מה אתה מדבר ? אני בטח לא מקדם אף אחד באופן מגמתי , ויש אפילו כמה יבואנים שמסתובבים עם סכין בכיס למקרה שניפגש ,
אבל בלי צחוק , לדעתי סתם פרנויה קטנה שנכנסת ,

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
9 עמודים לש-ון.

תומר

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
יש מוצרי אודיו עם נתונים טכניים מעולים כמו : ריצפת רעש נמוכה ועיוותים נמוכים מאוד, שם מושקע הכסף והם יקרים מאוד.
הבעיה היא, כדי לממש את היתרונות האלה כל הסט אפ חייב להיות באותה רמה.
האנלוגיה לאודיו הוא שוק המכוניות בגלל התחרות הגדולה אי אפשר לדעת איפה חסכו על המכונית.
אני לא מחזיק מ Vfm, מאמין יותר ב you get what you pay for.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יש מוצרי אודיו עם נתונים טכניים מעולים כמו : ריצפת רעש נמוכה ועיוותים נמוכים מאוד, שם מושקע הכסף והם יקרים מאוד.
הבעיה היא, כדי לממש את היתרונות האלה כל הסט אפ חייב להיות באותה רמה.
האנלוגיה לאודיו הוא שוק המכוניות בגלל התחרות הגדולה אי אפשר לדעת איפה חסכו על המכונית.
אני לא מחזיק מ Vfm, מאמין יותר ב you get what you pay for.
אז אתה אומר שאין מציאות ,מה?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
לדעתי 9 מ10 מציאות זה נפילה, תיקרא את כתבה עלי של תומר צין, פגישה עם יוסי לוקובסקי....

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לדעתי 9 מ10 מציאות זה נפילה, תיקרא את כתבה עלי של תומר צין, פגישה עם יוסי לוקובסקי....

שלום יוסי ! מה שלומך ? קראתי ,ומאוד התרשמתי ,אבל עדיין בלחץ יש פה ושם כמה מציאות ,כמו הספנדור 7 ,אלגרי ,פיאגה 8.2 ,כל מיני "הגל" ,הנגן של CEC ,הממיר "הוגו" של קורד ,הממיר של אפוגי אלקטרוניקס ,הכבלים הסגולים של אנלייסיס ,והמון משולבים מפתיעים .

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שמעת את הממיר של הוגו?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור