- מעורבות
- 315
- נקודות
- 83
אני רואה שכולם נעשו כאן רגישים.
לא נמר, היחידים שנעשו "רגישים" הם החבר'ה שנמאס להם מהקטנוניות.
החבר'ה שסונוס ודיז ואילן ואלדר ועוד קטנוניים למיניהם הרסו להם את הפורום ביום שהתחילו בהודעות האישיות שלהם . איל אולי כתבת לא להתרגש מפרובוקציות אבל בחודשיים האחרונים האתר לצערי מתהדר רק בהן. שלא תבין אני מאוד מעריך את נמר ואת כרמי ואת ליאור. רק שאת הרסן הם לא שמו לצערי על האנשים הנכונים. למה? אני לא יודע.
הקטנוניות ,הירידה לפרטים חסרי משמעות אך ורק כדי להתנגח עלתה לכול אלו על העצבים.
אין אבל אין פה שום קשר לרגישות. פשוט אני אדם רציונלי עם חיים , ואני לא מנהל רשימות אחד לאחד על איזה ציוד בדיוק , איזה כבל , ואיזה זרם היה בכל בדיקה שעשיתי לרמקול.
מה שכן למדתי מנסיון של אלפי שעות של הקשבה, זה לזהות רמקול שהוא טוב, ובנוסף שלרוב לחברות יש איזה ציוויון סאונד.
חברה לא תייצר כל סדרת רמקולים עם סאונד אחר לגמריי. כמעט(כמעט אומר לא תמיד לכל כלל יש יוצא מהכלל) כל החברות ששמעתי בחיי ציווין הסאונד דומה, כי האנשים שמתכננים הם אותם אנשים .
ווילסון מקס ואלכסנדריה 1 , כזכור לי חולקים דרייברים דומים מאוד, וגודל לא רחוק אחד מהשני . אפילו אותו טוויטר.
ציוויון הסאונד שלהם לא מסוגל להיות שונה מדיי. אולי לא בדיוק אותו הדבר כיוון שאלו רמקולים אחרים . אבל סה"כ הרעיון דומה.
אגב נמר את חווית את אותו הדבר ברמקולים שלך. אם הMAXX לדעתי הוא רמקול FULL לכל הסגנונות בקלות, תחשוב לבד על האלכסנדריה. שלא נדבר שאני לא מפגר, אני קורא ביקורות עליו בכל העולם , כנראה לא כל אנשי המקצוע מטומטמים נכון?
צורת הכתיבה של אנשים פה בפורום חצתה גבולות, לא מעניין אותי שהם "חברים של" , שיש להם "הומור פנימי" עם חברים פה מפורומים אחרים. אני לא מכיר אף אחד כמעט פה ואני לא יודע מה מסתתר מאחורי המילים. פשוט מאוד.
נערך לאחרונה ב: