זה טוב שיש את האתר חוסך לך אלפים על פסיכולוג.
ברוך השב וממש מרגש מה שאתה כותב, תן לי להוסיף מה שאני מרגיש נפשית כל יום מאז ש"חליתי" בתחביב, עשרות רבות של אלפי שקלים שלא ישובו עוד, אם הייתי כבד, כלכלית אולי לא הייתי כותב את האמור אך לא יוצאת לי מהראש המחשבה שמנקרת בראשי על בסיס יומי כמה דברים אחרים יכולתי לעשות עם הכסף שהלך לו, ולא, ההנאה מהתחביב לא שווה את האובדן הכלכלי שבמבט לאחור מרגיש כמו אובדן של מישהו קרוב, סורי, סוני.
אהלן
תודה על הברכות
כולנו בדרך זו או אחרת קנינו שידרגנו ומה לא עשינו עם הפסד כספי כלל כך גדול וכל זה לעוד 5ֵ% בסאונד
ותמיד נדמה לנו כי השידרוג הבא . יביא לנו את האוטופיה .
אך לא תמיד זה ככה לצערי .
כן כן פסיכולוג לוקח לך את הכסף ואתה נשאר עם הצרות או כל הדיאטות למניהן את הכסף לוקחים ואתה נשאר עם התיסכול והשומן .
היות ואני מעיין זאב בודד . יכול ממש לחיות ללא אף אחד לצידי פרט למשפחתי הקרובה ככה .
אם יהיה אול להיה ממש לא משנה לי והיום הגעתי
לתובנה הכי חשובה בחיים שלי - מי שלא בא לי בטוב חותך על המקום בלי להתנצל ולהתקפל ולתרץ .
שלום שלום ואל תבוא לי בחלום .
אולם כאן באתר היה מקרה די דומה אבל בלחץ רב מצד אנשים שמכירים אותי . ממש רצו שאחזור .
ובשיחה שהיתה לי עם נמר בתערוכה . אכן אמר שיחזיר אותי - האמת עשיתי דברים לא ראויים ובכך פגעתי
בלא מעט אנשים ... שהיו נהנים מהנושאים שהעלתי והבאתי המון דרייב לאתר .
אבל את הנעשה אין השיב ... והכל היה באמת שרירותי וחסר תכלית .... ואני אומר אפילו טפשי לחלוטין .
לזרוק את המים עם התינוק .
אבל החלטה שלי לחזור נובעת לא מצורך פסיכולוגי אלא מצורך שיש המון מה לשתף ללמוד. כן גם אני לומד .
והכל למען מטרה אחת . כולנו אוהבים מוסיקה ואם זה ישמע טוב עד כמה וכמה וכולנו רוצים ..... ממש לגעת במוסיקה בנגנים וכל זה מביא לנו אושר . נכון בכסף היה יכלנו לבנות עוד עוד מכונית עוד כמה טיולים לחול
וליצור חוייה עם המשפחה .
בפועל מה קורה אנחנו יוצרים את החוייה לנו כי אין הרבה שהתחביב הזה של זאבים בודדים מתחלק עם הרבה . בסביבה ואם יש זה נדיר לא ארחיב .
לסיכום התחלה מבחינתי חדשה מה שהיה היה לא מגיב מהבטן ולא מוח . אני כאן להנות ולשת, אנשים בפורום . שנהנים כמוני משתפים פעולה ולומדים אחד מהשני .בשנתיים הללו היו לא מעט תהפוכות אצלי
כולם יבואו לידי בטוי כאן בפורומים
בברכה
SONY ES