נו ? מה קרה אצלי בזמן העדרותי של שנתיים ויותר מהאתר וחזרתי

עמית

חבר משקיען
מעורבות
216
נקודות
63
בלי שום קשר למערכות יקרות,או כל תחביב
יקר אחר,תמיד צריך לפרגן ולהעריך.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
@SONYES שמח לשמוע על החלטתך לשוב ולכתוב בפורום :שתוי:
בכל הנוגע שלא לקחת דברים ללב ולהיכנס לריבים מיותרים, החלטה נבונה. בחיים צריך לשים פס על "נשמות טובות".

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
@SONYES שמח לשמוע על החלטתך לשוב ולכתוב בפורום :שתוי:
בכל הנוגע שלא לקחת דברים ללב ולהיכנס לריבים מיותרים, החלטה נבונה. בחיים צריך לשים פס על "נשמות טובות".
תודה רבה רבה

אכן לא נכנס לא אכנס לפינות חשוכות . ובכלל לשם מה אני פה ואתה שנפרה אחד את השני בידע בנסיון
דברים חדשים .
אכתוב בצורה ישירה ענינית ומקצועית עד כמה שאפשר
אגב אותך מעניין תחום אוזניות ובזה אני חזק לפני שפרשתי מכאן היה
לי ממש על הקצה לתת למשהו מהאתר . לסקור את SONY Z1R ובשילוב של מגבר SPL PHONITOR 2
עם כבלים של נאוטק שניבנו עבורי במיוחד ובחיבור בלאנס חלום של צליל
הסט הכי טוב בישראל כי ככה נשמעים אוזניות אלו ממש .......אחרת התאמת מגבר כאן קריטית .
נמכרו לאודיופיל בלב ובנשמה . פרסמתי בשני בשבת כבר נמכרו .
האיש שם על הראש עם מוסיקה שלו מחובר לסידי מרנץ נטו בXLR ולדאק NAIM DAC

האדם פתאום זרח . בדיוק כמו שאנחנו מכירים את התופעה משהו טוב תמיד מביא חיוך ...
ואמר בנחרצות : רוצה אני אותם ואת המגבר יחד

ועוד המשך הסגה בפעם אחרת

שבת שלום

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אם לא תמתח בקורת ותתכחש לאופי שלך,לא תהיה אתה וזה חבל.
ככל שהדמות צבעונית יותר היא מעניינת יותר.תהיה אתה.
ברוך השב...

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אם לא תמתח בקורת ותתכחש לאופי שלך,לא תהיה אתה וזה חבל.
ככל שהדמות צבעונית יותר היא מעניינת יותר.תהיה אתה.
ברוך השב...
תודה רבה

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
זה טוב שיש את האתר חוסך לך אלפים על פסיכולוג.
ברוך השב וממש מרגש מה שאתה כותב, תן לי להוסיף מה שאני מרגיש נפשית כל יום מאז ש"חליתי" בתחביב, עשרות רבות של אלפי שקלים שלא ישובו עוד, אם הייתי כבד, כלכלית אולי לא הייתי כותב את האמור אך לא יוצאת לי מהראש המחשבה שמנקרת בראשי על בסיס יומי כמה דברים אחרים יכולתי לעשות עם הכסף שהלך לו, ולא, ההנאה מהתחביב לא שווה את האובדן הכלכלי שבמבט לאחור מרגיש כמו אובדן של מישהו קרוב, סורי, סוני.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
ברוך השב וממש מרגש מה שאתה כותב, תן לי להוסיף מה שאני מרגיש נפשית כל יום מאז ש"חליתי" בתחביב, עשרות רבות של אלפי שקלים שלא ישובו עוד, אם הייתי כבד, כלכלית אולי לא הייתי כותב את האמור אך לא יוצאת לי מהראש המחשבה שמנקרת בראשי על בסיס יומי כמה דברים אחרים יכולתי לעשות עם הכסף שהלך לו, ולא, ההנאה מהתחביב לא שווה את האובדן הכלכלי שבמבט לאחור מרגיש כמו אובדן של מישהו קרוב, סורי, סוני.
אהלן
תודה על הברכות
כולנו בדרך זו או אחרת קנינו שידרגנו ומה לא עשינו עם הפסד כספי כלל כך גדול וכל זה לעוד 5ֵ% בסאונד
ותמיד נדמה לנו כי השידרוג הבא . יביא לנו את האוטופיה .
אך לא תמיד זה ככה לצערי .

כן כן פסיכולוג לוקח לך את הכסף ואתה נשאר עם הצרות או כל הדיאטות למניהן את הכסף לוקחים ואתה נשאר עם התיסכול והשומן .

היות ואני מעיין זאב בודד . יכול ממש לחיות ללא אף אחד לצידי פרט למשפחתי הקרובה ככה .
אם יהיה אול להיה ממש לא משנה לי והיום הגעתי

לתובנה הכי חשובה בחיים שלי - מי שלא בא לי בטוב חותך על המקום בלי להתנצל ולהתקפל ולתרץ .

שלום שלום ואל תבוא לי בחלום .

אולם כאן באתר היה מקרה די דומה אבל בלחץ רב מצד אנשים שמכירים אותי . ממש רצו שאחזור .
ובשיחה שהיתה לי עם נמר בתערוכה . אכן אמר שיחזיר אותי - האמת עשיתי דברים לא ראויים ובכך פגעתי
בלא מעט אנשים ... שהיו נהנים מהנושאים שהעלתי והבאתי המון דרייב לאתר .
אבל את הנעשה אין השיב ... והכל היה באמת שרירותי וחסר תכלית .... ואני אומר אפילו טפשי לחלוטין .

לזרוק את המים עם התינוק .

אבל החלטה שלי לחזור נובעת לא מצורך פסיכולוגי אלא מצורך שיש המון מה לשתף ללמוד. כן גם אני לומד .
והכל למען מטרה אחת . כולנו אוהבים מוסיקה ואם זה ישמע טוב עד כמה וכמה וכולנו רוצים ..... ממש לגעת במוסיקה בנגנים וכל זה מביא לנו אושר . נכון בכסף היה יכלנו לבנות עוד עוד מכונית עוד כמה טיולים לחול
וליצור חוייה עם המשפחה .
בפועל מה קורה אנחנו יוצרים את החוייה לנו כי אין הרבה שהתחביב הזה של זאבים בודדים מתחלק עם הרבה . בסביבה ואם יש זה נדיר לא ארחיב .

לסיכום התחלה מבחינתי חדשה מה שהיה היה לא מגיב מהבטן ולא מוח . אני כאן להנות ולשת, אנשים בפורום . שנהנים כמוני משתפים פעולה ולומדים אחד מהשני .בשנתיים הללו היו לא מעט תהפוכות אצלי
כולם יבואו לידי בטוי כאן בפורומים

בברכה
SONY ES

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
אם זה מה שאתה מרגיש, אז תנחומי...

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
sony es
"מודה ועוזב ירוחם",
מקורו בספר משליי
הפסוק מבטא סלחנות ופתח לתשובה,
מכאן והלאה אתה שייך למשפחת האודיופילים,
ברוך המצטרף.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
sony es
"מודה ועוזב ירוחם",
מקורו בספר משליי
הפסוק מבטא סלחנות ופתח לתשובה,
מכאן והלאה אתה שייך למשפחת האודיופילים,
ברוך המצטרף.
תודה תודה בהחלט אני מעריך את התגובה שלך .
כן כן עברתי טרנספורמציה עצומה בשנתיים אלו .בנושא מוסיקה וציוד
וכפירה בקודש כמעט במעבר מציוד שהיה כמעט על טהרת הסאונד היפני מכל החברות
חזרה לציוד ואודיו אנגלי .וכל התפישת הסאונד השתנתה לי עם רכישת מגבר+ספק +דאק NAIM
וספק מתאים של TP ורמקולים אנגלים רוקסן וגם משתלב
כאן אולי להזכיר את @אריה גור
שעזר לי רבות בנושא האודיו של ניים
שאלות שלי קבלו מענה מפורט וממש מורה נבוכים בציוד
אומנם יש לי חברים עם ניים אבל
אני מאמין כי הוא ענה לי בפרוט והנסיון שלו בתחום הוא אוצר אודיופילי

כל הסגה הזו תסופר כאן עד שהגעתי לסאונד מדהים שונה ב180 מעלות ממה שהורגלתי אליו .
וכמו כן רכישת כמות עצומה של מוסיקה בהקף חסר תקדים .
למשל כל מה שמוצרט באך כתבו או כל הקלטות שולטי עם שיקאגו או כל קראייאן או ולדמיר אשכנזי
ועוד ועוד היריעה קצרה מידי לרשום הכל

כן כן לא מסתדר עם הסאונד של סטרימר בכסף הזה קונה עוד מוסיקה

האם אני אודיופיל לא ההיתי מגדיר זאת בנחרצות אלא אוהב מוסיקה וגם שתישמע טוב עד כמה שאפשר

SONYES

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
יפה כתבת!
תם ונשלם.
עכשיו אם אפשר קצת תמונות פורנו של הרמקולים והמערכת.

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
אחלה פוסט סוני, ברוך השב.
כאחד שממעט לכתוב אבל כן עוקב, מעולם לא מצאתי טעם ואפילו היגיון בהתנצחויות אודיו.

חשבתי שתפתיע אותנו עם ציוד גרמני, אבל בסוף זה רק ניים !
וכמובן שזה נרשם בהומור (ניסיתי להוסיף קריצה לא הסתדר) מצידי תעזוב ציוד יפני, תעבור להולנדי, שוודי, אנגלי ותחזור ליפני, אבל רק מאוסקה.
כי בסוף מטרת התחביב של כולנו הוא להינות. הא ותו לא.

נ.ב. לניים יש אחלה ציוד

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אחלה פוסט סוני, ברוך השב.
כאחד שממעט לכתוב אבל כן עוקב, מעולם לא מצאתי טעם ואפילו היגיון בהתנצחויות אודיו.

חשבתי שתפתיע אותנו עם ציוד גרמני, אבל בסוף זה רק ניים !
וכמובן שזה נרשם בהומור (ניסיתי להוסיף קריצה לא הסתדר) מצידי תעזוב ציוד יפני, תעבור להולנדי, שוודי, אנגלי ותחזור ליפני, אבל רק מאוסקה.
כי בסוף מטרת התחביב של כולנו הוא להינות. הא ותו לא.

נ.ב. לניים יש אחלה ציוד
תודה

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תודה ובקרוב
רוצה לארגן מחדש כנראה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור