נדוש , נדוש אבל כל פעם מפתיעה מחדש כבלים כבלים.....

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
חחחח
מלחיץ מה שאתה אומר
משכיבים חבילה ואחרי חצי שנה מגלים שזה לא זה !
אני לא בנוי לזה
אדיופיל לא בדיוק מלקק דבש גם אם הוא משכיב עליו כמה אלפים....:מבולבל: .דבש אמיתי עולה 30 שח:)

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
וואי וואי
אני חושב שצריך לפתוח פה פורום נפרד - ״זירות אגרוף״

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
מה שחשוב , שהגעתה בסוף אחרי רכישה נוספת למה שאתה רוצה.
כן שוב הגעתי
עד הפעם הבאה
בדיוק חיברתי את הכבל מתח sutra שהוא רמה מעל הcanton שהזמנתי.
מנסה להבין עם שווה עוד 2000 דרכמות !
שתיהם הרימו את המערכת לאותו מקום והcanton לא אצלי להשוות.
קשה
הייתי לוקח את החשמל היקר. פשוט בשביל לא לקנות ולמכור

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
זה כפול במחיר

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מה אתה מחבר לסיין הזה ?

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
4200 2500 במחירון עוד לא כפול:)
פשוט הזדהתי עם המסקנה שלך: גם אצלי לדעתי החשמל תרם יותר

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אבקת הקסמים
s3_53590.jpg

תמונות מצורפות

• s3_53590.jpg
    s3_53590.jpg
    KB 11 · צפיות: 406

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא! כבל כסף לא עדיף על נחושת , הכל תלוי במערכת שלך , כבל כסף טיפה יותר יבש ופתוח בגבוהים , נחושת טיפה יותר שמנמן וחם , בעצם צריך לבדוק לפי האוזן שלך , יש גם הבדלים בהתאם למיבנה הכבל , רב גידי או חג גידי הצורה שהם מושחלים בצינור הכבל ,לא מכיר הדאלי , אבל אם הוא צלול כזה ,לא הייתי הולך על כסף , אם הוא חמים , כן ,

שמעתי כבלי כסף חמימים ונחושת צורמניים.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
צחי יש לך קו נפרד לחשמל ?
כשבניתי את הבית עשיתי קיו נפרד ומשהו השתבש עם הגידים . הם מקצרים ולא הצלחתי להוציא.
בקיצור לא .

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כשבניתי את הבית עשיתי קיו נפרד ומשהו השתבש עם הגידים . הם מקצרים ולא הצלחתי להוציא.
בקיצור לא .
קו נפרד ועדיף פאזה שלמה לבד יעשו הבדל כל כך מפתיע שבוודאות אתה תכתוב פה פוסט מופתע...

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
קו נפרד ועדיף פאזה שלמה לבד יעשו הבדל כל כך מפתיע שבוודאות אתה תכתוב פה פוסט מופתע...
חשמל נפרד תמיד עדיף למערכת שלי הראשית יש לי קו בנפרד לחדר משאר החדרים/המזגן שלי בחדר עובד על קו נפרד אף הוא .אין לי תלת פיזי זה אדיאלי. עשיתי אפילו גם מקום לממת מיוחד עם פיוז מיוחד אל זנחתי את זה +פילטר וכל הקו מבודד בתוך הקיר סוג הכבל הוא
מיוחד עבה במיוחד 2.5 וכל השקעים מאיכות מעולה +3.5 בחלקים שונים עד ללוח ממש מפלצת עם בידוד כפול
בעיקרון כל המערכת שלי ומה נמצא על הקו חשמל שלי הוא גם עם פלטר לפני המכשירים המרכזים
וגם כבלים PS אודיו ניים אודיו ממש לא מתרגשת מזה ...למרות שיש להם כן כבל מיוחד אבל זה למערכות מעבר לצנועה שלי... רק משנה להם ארקה או בלי ארקה
אבל אני כן שמתי לב לשינוי לטובה בכבלים האלו PS AUDIO במרנץ SA11+מגבר אוזניות שהיה לי עם שלל היחידות הי אנד שהיו לי יותר נקי ורגוע וגם תלוי בשעה ביום .בלילה ובימים גשומים אחלה שקט ברקע
אם יש או אין מזגנים של השכנים

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
זה נכון
נורות לד יוצרות רעשים נוראים על החשמל
חיברתי פעם את המגבר לקו שהיה במקביל לתאורה היה דיסטורשן מטורף , בלתי נסבל
דיברתי עם היבואן שהעלה לשיחה את הטכנאי שלו ודרך הטלפון הם שמעו הוא מייד אמר לי שזה קו החשמל
עשיתי קו נפרד ואכן פתר את הבעיה אבל שוב מדובר על בעיה שלא צריך מבחן עיוור כדי לזהות , פשוט דיסטורשן מחריד
ואגב גם כבל חשמל של 3000 דולר לא פתר את הבעיה
רק קו נפרד עם כבל קומקום ב 30 שח

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
בקיצור לא .
אני בדירה שכורה אז גם לי אין קו מתח נפרד ורציתי טיפול כולל לחשמל שיוכל להתנייד איתי
שיחקתי עם כבלי חשמל לא מעט, אבל זה לא דיגדג את השינוי שעשה אצלי רג'נרטור של ps audio, דינמיקה, מיקרודינמיקה, ארגון במה, הידוק בס, אין תחום שהוא לא שיפר. הוא הקפיץ את הסט-אפ שלי בכמה רמות.
אם כבר אתה שם 4000 שח על כבל, שים בצד וחכה לעוד קצת ממון ותגרד מכשיר יד 2 מהלוח, אביעד מוכר p10 וראיתי שעוד מישהו ב hifimusic גם מוכר אחד כזה
אם הצריכה של הסט-אפ שלך נכנסת בתחום של עד 50-60% ממה שהם מספקים שקול ברצינות
סרגיי ידידך בונה הרמקולים היה אצלי ושמענו את המערכת שלי עם ובלי הרג'נרטור שלי והוא היה מאוד מופתע מכמה ההבדל דרמטי
חוץ מזה עופר מוכר גם שנאי מבדל של sine יד שניה, זה גם עושה עבודה מצויינת, אבל צריך להרחיק מאנשים ומומלץ לשים מאחורי בטון כי זה מסרטן הדבר הזה

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
יש לי את הכבל חשמל ואת הכבל לרמקולים מסידרת הקאסיו (דגם שאם אני לא טועה הוחלף בסוטרה), יש הבדל משמעותי בכל הקשור להפרדה, הרקע שקט, הפרדה יותר טובה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
טוב המסכנה שלי מהכבלים. (חשמל sine sutra ואינטרקונקט אנלייזיס איפקס ) שכל אחד בפני עצמו סיפק תוצאה מעולה :
הכבל חשמל יותר חשוב ויותר משפיע מהאינטרקונקט.
האינטר קונקט + הכבל חשמל sine זה יותר מידי , לוקח את הסאונד לכיוון יבש ורזה מידי ( אצלי כמובן ) . יותר נהנה מהכבל חשמל בשילוב הxlr נחושת שיש לי כרגע.
עכשיו אני יושב עם הsine היקר לא סגור שיש קפיצה מהכבל שהזמנתי (canton) . צריך לבדוק אחד מול השני. שני הכבלים הCANTON וה SUTRA פשוט מעולים ! הסאונד יותר שקט/צלול/ מפורט הולוגרפי עם הפרדה ובמה מעולים.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
צחי,
מאוד נהנה לעקוב אחרי ההתלבטויות שלך, הנסיונות שאתה עושה והסקת המסקנות.
מקשיב לאחרים, אבל לא ממהר ללכת אחרי כל ההמלצות, מבין שכל מערכת, כל חדר וכל אודיופיל, הם חיה אחרת עם המאפיינים והצרכים הייחודיים לה. שוקל, מנסה לבד, עד שמשתכנע.
יפה מאוד!(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור