zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,601
- נקודות
- 113
אדיופיל לא בדיוק מלקק דבש גם אם הוא משכיב עליו כמה אלפים.... .דבש אמיתי עולה 30 שחחחחח
מלחיץ מה שאתה אומר
משכיבים חבילה ואחרי חצי שנה מגלים שזה לא זה !
אני לא בנוי לזה
אדיופיל לא בדיוק מלקק דבש גם אם הוא משכיב עליו כמה אלפים.... .דבש אמיתי עולה 30 שחחחחח
מלחיץ מה שאתה אומר
משכיבים חבילה ואחרי חצי שנה מגלים שזה לא זה !
אני לא בנוי לזה
כן שוב הגעתימה שחשוב , שהגעתה בסוף אחרי רכישה נוספת למה שאתה רוצה.
הייתי לוקח את החשמל היקר. פשוט בשביל לא לקנות ולמכורבדיוק חיברתי את הכבל מתח sutra שהוא רמה מעל הcanton שהזמנתי.
מנסה להבין עם שווה עוד 2000 דרכמות !
שתיהם הרימו את המערכת לאותו מקום והcanton לא אצלי להשוות.
קשה
פרה ממיר אודיו אלכימימה אתה מחבר לסיין הזה ?
הכול נגמר בטוב...... @שניצל פתח את הדלת בבעיטה, 2 יריות באוויר, ונהייה פה סדרוואי וואי
אני חושב שצריך לפתוח פה פורום נפרד - ״זירות אגרוף״
צחי יש לך קו נפרד לחשמל ?פרה ממיר אודיו אלכימי
לא! כבל כסף לא עדיף על נחושת , הכל תלוי במערכת שלך , כבל כסף טיפה יותר יבש ופתוח בגבוהים , נחושת טיפה יותר שמנמן וחם , בעצם צריך לבדוק לפי האוזן שלך , יש גם הבדלים בהתאם למיבנה הכבל , רב גידי או חג גידי הצורה שהם מושחלים בצינור הכבל ,לא מכיר הדאלי , אבל אם הוא צלול כזה ,לא הייתי הולך על כסף , אם הוא חמים , כן ,
כשבניתי את הבית עשיתי קיו נפרד ומשהו השתבש עם הגידים . הם מקצרים ולא הצלחתי להוציא.צחי יש לך קו נפרד לחשמל ?
קו נפרד ועדיף פאזה שלמה לבד יעשו הבדל כל כך מפתיע שבוודאות אתה תכתוב פה פוסט מופתע...כשבניתי את הבית עשיתי קיו נפרד ומשהו השתבש עם הגידים . הם מקצרים ולא הצלחתי להוציא.
בקיצור לא .
חשמל נפרד תמיד עדיף למערכת שלי הראשית יש לי קו בנפרד לחדר משאר החדרים/המזגן שלי בחדר עובד על קו נפרד אף הוא .אין לי תלת פיזי זה אדיאלי. עשיתי אפילו גם מקום לממת מיוחד עם פיוז מיוחד אל זנחתי את זה +פילטר וכל הקו מבודד בתוך הקיר סוג הכבל הואקו נפרד ועדיף פאזה שלמה לבד יעשו הבדל כל כך מפתיע שבוודאות אתה תכתוב פה פוסט מופתע...
זה נכוןקו נפרד ועדיף פאזה שלמה לבד יעשו הבדל כל כך מפתיע שבוודאות אתה תכתוב פה פוסט מופתע...
אני בדירה שכורה אז גם לי אין קו מתח נפרד ורציתי טיפול כולל לחשמל שיוכל להתנייד איתיכשבניתי את הבית עשיתי קיו נפרד ומשהו השתבש עם הגידים . הם מקצרים ולא הצלחתי להוציא.
בקיצור לא .