נדוש , נדוש אבל כל פעם מפתיעה מחדש כבלים כבלים.....

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
הפוסט הזהיר שלך הוא אך ורק מכיוון שאתה פה על תנאי. מעבר לכך שיש היסטוריה ואי אפשר להתעלם ממנה.
אני לא מעליב אנשים כי זה האופי שלי לא כי אני "על תנאי" .......אף פעם לא העיפו אותי מהפורום על "התנהגות פרועה" אלא על "פגיעה ברוח הפורום" - שהוא לא פורום טכנוקרטי אלא חוויתי.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ואני במקומך, במקום להתגונן ולהתבצר הייתי מבקש מצחי שיראה לך, לא שאתה תוכיח לו שאין...... אלה לבקש ממנו שיראה לך את מה שאתה לא מצליח. בהצלחה!
מה אתה רוצה שצחי ציטוט: "יראה לי" ? שכשהוא רואה את סוג הכבל הוא גם שומע אותו ? ........אתה רציני?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
שחרר, אני באמת אומר לך שחרר.......
מה יקרה אם תיתן לזה לקרות?
מקסימום בסוף תגיד, שמעתי אחלה מוזיקה אבל לא השתכנעתי. להגיד שבגלל שאתה רואה את הכבל זו הסיבה שאתה שומע הבדל זה חוסר ביטחון.
שוחרר, תאשימו את @arye.gur ....סתם......אנו לא מסכימים על כלום אבל ג'נטלמן אמיתי.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני מסכים עם @pruym שהגישה של רוברט ושל טכנוקרטים היא גישה מעצבנת אבל לא מפני שהם אטומים.
אודיופילים בפורום מתייחסים תמיד לחוויות שרכשו מניסיונם האישי.
הטכנוקרטים, לעומתם, מנסים לספר לנו, האודיופילים, מה אנחנו אמורים לשמוע גם אם זה נוגד את הניסיון האישי שלנו.
אני יכול לספר שאני שומע הבדל בין כבלי כוח ורוברט יגיד לי שזה לא יתכן. אם רק היה אומר על עצמו "אני לא שומע הבדלים" זה לא היה מפריע לאף אחד.

אריה

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
רוברט, שניצל, מתנצל! עברו כמה ימים לא פשוטים ואני עצבני.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
כל הכבוד !!!!! האמת שאני מאוד מעריך את ידיעותיך וכנותך , וגם זה אצילי מאוד להתנצל , כולנו טועים כפי שאתה יודע מהמוניטין המפוקפק שלי:נגד:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רוברט, שניצל, מתנצל! עברו כמה ימים לא פשוטים ואני עצבני.
לא טריוויאלי הפוסט הזה שלך.....אני כבר עשיתי Reset על כפתור "היסטוריה" (ורד)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
החתולה (זאת שבתמונה) מאוד חולה ואני מודאג...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
הבנתי , גם לי יש כלב אחד בן 16 בסוף ימיו , זה קשה !

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
באמת נטחן עד דק....שום דבר לא חדש .
אבל כמו באופנה תמיד חוזרת בצבעים אחרים ומרעננים.
מהנסיון שלי עם כבלים טובים .לוקח 20 שניות לשמוע שינוי .ולוקח 1/2 שנה להבין אם השינוי הוא טוב,טוב מאוד,בדיוק מה שרציתי...

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
החתולה (זאת שבתמונה) מאוד חולה ואני מודאג...
אם אני זוכר נכון היא החליפה (אם זו המילה הנכונה) חתולה אחרת שנדרסה לך ?...... מגיע לך קצת נחת לאורך זמן מחיות המחמד.:לב-שבור:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אם אני זוכר נכון היא החליפה (אם זו המילה הנכונה) חתולה אחרת שנדרסה לך ?...... מגיע לך קצת נחת לאורך זמן מחיות המחמד.:לב-שבור:
אתה לא זוכר נכון, יש לי 4 חתולים, 2 מהם בני 13 בת 6 ובן שנה. לאף אחד מהם אין מושג מה המרקם של כביש.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אתה לא זוכר נכון, יש לי 4 חתולים, 2 מהם בני 13 בת 6 ובן שנה. לאף אחד מהם אין מושג מה המרקם של כביש.
לפני מספר שנים לא היה לך איזה "עניין" עם איזה חתול? ......יתכן וזה היה חבר פורום אחר......מתנצל מראש בשם "אגודת החתולים בנס ציונה".;)

נערך לאחרונה ב:

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
מהנסיון שלי עם כבלים טובים .לוקח 20 שניות לשמוע שינוי .ולוקח 1/2 שנה להבין אם השינוי הוא טוב,טוב מאוד,בדיוק מה שרציתי...
צודק ולא צודק
רכשתי כבל שבוודאות היה טוב יותר מהקודם. והשינוי היה טוב מאד. הכל לטובה. באמת מה שרציתי.
אבל רק שכשרכשתי מאותה חברה כבל נוסף (שתי רמות מעל) הבנתי שלקודם הייתה נטייה קטנה בטונליות

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
האם יש כבלי חשמל טובים ביחס למחיר שלהם (מבלי לאבד כליה)?
יש למישהוא נסיון עם audioquest nrg?

נערך לאחרונה ב:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
חחחח
מלחיץ מה שאתה אומר
משכיבים חבילה ואחרי חצי שנה מגלים שזה לא זה !
אני לא בנוי לזה

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
צודק ולא צודק
רכשתי כבל שבוודאות היה טוב יותר מהקודם. והשינוי היה טוב מאד. הכל לטובה. באמת מה שרציתי.
אבל רק שכשרכשתי מאותה חברה כבל נוסף (שתי רמות מעל) הבנתי שלקודם הייתה נטייה קטנה בטונליות
מה שחשוב , שהגעתה בסוף אחרי רכישה נוספת למה שאתה רוצה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
בדיוק חיברתי את הכבל מתח sutra שהוא רמה מעל הcanton שהזמנתי.
מנסה להבין עם שווה עוד 2000 דרכמות !
שתיהם הרימו את המערכת לאותו מקום והcanton לא אצלי להשוות.
קשה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור