גזענות???זאת גזענות.
גועל נפש.
לך תבדוק במילון את ההגדרה לגזענות
גזענות???זאת גזענות.
גועל נפש.
יש הרבה אבל לא אתהתתעורר.
זה היה פעם.
היום יש הרבה חילוניים שלא עושים מילה בזכות גזענים כמוך ואלה שעושים לוקחים רופא אמיתי (כירורג), לא רופא אליל...
זאת גזענות.
גועל נפש.
גזענות???
לך תבדוק במילון את ההגדרה לגזענות
יש הרבה אבל לא אתה
אתה עשית ברית , נכון?
לא צריך להכיר אותך אישית
מכיר את הקבוצה שאתה משתייך אליה כי גם אני הייתי שם
יבוא יום ותתעורר בע"ה
נמשיך להתפלל עליך
מי שמתנשא זה אתה אבל אני מבין אותך לגמרי
האם פעילות המוח שלנו כפופה לתורת הקוונטים?שיבוא המדען שיגיד שהוא מבין את תורת הקוונטים .....אין אחד כזה בעולם... בתורת הקוונטים מקבלים את התוצאות המעשיות מהנוסחאות שלה אבל לא מבינים את ההגיון שמאחורי נוסחאות אלו......הבנה זו שמורה אולי לחברים החוויתיים
רק של אלו שהמוח שלהם עובד בקלאס Dהאם פעילות המוח שלנו כפופה לתורת הקוונטים?
אריה
לא מוצא את הקשר בין המצוטט אצלך לתגובתך, כדאי לקרוא קודם את הפוסט לו הגבתי. לגוף הענין כל מי שחולה בדלקת ריאות מצוי בסיכון גבוה יותר מאשר מי שלא, בלא קשר למקור המחלה. לו חלק משמעותי מחולי הקורונה היו מפתחים דלקת ריאות למספרים שהבאת יש משמעות, כל עוד המצב אינו כזה ולהבנתי הוא לא, אין בהבאתם שום דבר מעבר לפימפום פניקה.לפי איטליה - למי שפיתח דלקת ריאות, אחוז תמותה 40%
לפי דרום קוריאה - 25%
האמת שזה די חמור.
לא מוצא את הקשר בין המצוטט אצלך לתגובתך, כדאי לקרוא קודם את הפוסט לו הגבתי. לגוף הענין כל מי שחולה בדלקת ריאות מצוי בסיכון גבוה יותר מאשר מי שלא, בלא קשר למקור המחלה. לו חלק משמעותי מחולי הקורונה היו מפתחים דלקת ריאות למספרים שהבאת יש משמעות, כל עוד המצב אינו כזה ולהבנתי הוא לא, אין בהבאתם שום דבר מעבר לפימפום פניקה.
פעילות המוח זה מאקרו חלקיקים תורת הקוונטים מדבר בעיקר על מיקרו חלקיקים.....אני מניח שיש איזה קשר קלוש ביניהם אבל ממש קלוש.האם פעילות המוח שלנו כפופה לתורת הקוונטים?
אריה
גם אני לא מבין בפעילות המוח אבל יש סברה שהתודעה שלנו היא תוצאה של פעילות קוונטית.פעילות המוח זה מאקרו חלקיקים תורת הקוונטים מדבר בעיקר על מיקרו חלקיקים.....אני מניח שיש איזה קשר קלוש ביניהם אבל ממש קלוש.
.....אני לא מדבר מעמדה של ידע ממשי בתחום המוח אלא יותר מהתחושות שלי... בכבלים אני מבין יותר......אגב גם כבלים כמו פעילות המוח זה מאקרו.
לנסות להבין את פעילות המוח זו גם משימה לא פשוטהגם אני לא מבין בפעילות המוח אבל יש סברה שהתודעה שלנו היא תוצאה של פעילות קוונטית.
שאלתי אותך מפני שעל פי התגובות שלך לחוויות של אודיופילים - שקשורות בתודעה, חשבתי תגלה ידע יותר מעמיק.
אם אתה לא יודע, כפי שאתה מודה, אז אולי תפסיק לספר לנו מה אנחנו חווים?
אריה