אם היתה הוכחה לא היתה בחירהדבר אחד בטוח, אין שום הוכחה שתפילות אי פעם עזרו למשהו.
אני האדם הכי אתאיסט שאני מכיר, אבל, אני גר דלת מול דלת של ההורים של אישתי המסורתית ....אצלי בבית יש הפרדת בשר-חלב.... והקידוש וההבדלה שאתה עושה לדעתי זה סופר לייט וחפיף יחסית לזה שאני נמצא בו אצל המשפחה של אישתי כל שבוע......זה כיף גדול ולא הייתי מוותר על זה לעולם !!!ברוך השם
אתה כבר מתחזק
אם היתה הוכחה לא היתה בחירה
אם אתה יודע אז אתה לא מאמין
ואם אתה מאמין אז זה בגלל שאתה לא יודע כי אם היית יודע לא היית צריך להאמין - קפיש?
מה שבטוח, לך לבית חולים במחלקות אונקולוגיות לא תמצא שם ידיעות אחרונות
לא מאמין שאתה לא מאמין במשהו?אני האדם הכי אתאיסט שאני מכיר, אבל, אני גר דלת מול דלת של ההורים של אישתי המסורתית ....אצלי בבית יש הפרדת בשר-חלב.... והקידוש וההבדלה שאתה עושה לדעתי זה סופר לייט וחפיף יחסית לזה שאני נמצא בו אצל המשפחה של אישתי כל שבוע......זה כיף גדול ולא הייתי מוותר על זה לעולם !!!
לדוגמא עכשיו סיימנו את קריאת המגילה עם כל הטכס , הרעשנים, התחפושות והבלגאן של 30 איש בסלון לא גדול.......וכאמור אני האם-אמא של כל האתאיסטים בעולם.
אספר לך סיפור, לפני כמה שנים ההורים של אישתי היו בחו"ל והשאירו אותנו לבד בערב שישי (זה אולי קרה 10 פעמים ב22 שנה שאני נשוי לאשתי) , אכלנו ארוחת ערב בטיב טעם (כמובן דברים כשרים) ואני עשיתי שם קידוש עם יין קטן שקנינו שם ביוזמתי...אשתי אפילו לא חשבה על זה, זה היה הרעיון של רוברט האתאיסט....זה הפך לקוריוז במשפחתנו אבל אני חושב שניתן ללמוד מזה משהו.
אז כמו שאתה מבין יש אצלי הפרדה מוחלטת בין המשפחתיות והמסורת לבין קיומו של האל.
בדיוק כמו שאני טוען שפטיפון זה אחלה כיף אבל נחות טכנית.......מקווה שאף אחד לא ייעלב מהנמשל
נזכרתי, מאמין בטבע האנושי........אהה, ובביאת המשיח שלא כדרך הטבעלא מאמין שאתה לא מאמין במשהו?
כבלים דיגיטלים?
מרימי כבלים?
ספייקים ?
כבלי רשת?
משהו ?
דבר אחד בטוח, אין שום הוכחה שתפילות אי פעם עזרו למשהו.
עליית מדרגה: כל מי שייכנס לישראל ישלח לבידוד
https://www.mako.co.il/news-israel/...71026.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326
לאן נגיע?
פורסם ב-mako
מעל הטבע פשוטו כמשמעו
מאחל לך מכל הלב שיפתחו לך העיניים
פורים שמח
אתה יכול להיות בטוח שלכל "נס" יש הסבר שמבחינתי הוא בסגנון של "זבוב בלי רגליים - חירש".שלא לדבר על כל ה״ניסים״ שקרו לעם היהודי לאורך ההיסטוריה...
מישהו הצליח להבין את זה? אני עדיין לא סגור על הלוגיקה הזו
סתם שתדעאיש באמונתו יחיה.
מאחל לך פורים שמח ושיפתחו לך העיניים...
סתם משפט שמאמינים אוהבים להגיד כדי לשכנע בצדקתם. סורי אבל ברגעי מצוקה (והיו) לא התפללתי לאותו כוח עליון שיש מי שקוראים לו אלוהים ובטוחים שיש בכוחו לעזור...יצא לי לראות אתאיסטים גמורים,שברגעי מצוקה הביטו השמיימה.
זה כי מתעלמים ואלו במצב קשה. רובם לא ישרדו, או לפחות 50% מהם. מי שפיתח דלקת ריאות יהיה לו קשה מאד לצאת מזה. גם אלו שעדיין חולים נמצאים בסכנה. בארץ יש 39 חולים מאומתים מזה חודשיים ורק 3 החלימו. מי שלא החלים תוך 14 יום, כנראה כבר לא יחלים וימות בסוף.
אין שום הוכחה לאיך נוצרו החיים על כדור הארץ ובכל זאת אתה חי.דבר אחד בטוח, אין שום הוכחה שתפילות אי פעם עזרו למשהו.
נכון אבל יש הרבה הוכחות שמה שכתוב בתורה כסיפור הבריאה לגמרי תלוש מהמציאות גם כסיפור ובטח מבחינת זמנים. חיים נוצרו על כדור הארץ הרבה לפני שהאדם המציא את אלוהים...אין שום הוכחה לאיך נוצרו החיים על כדור הארץ ובכל זאת אתה חי.
אריה
התורה ואני חושב שגם התנ"ך הם קודם כל יצירה ספרותית. הסטוריונים מוצאים פה ושם נקודות השקה בין המתואר בתנ"ך לבין המציאות ההיסטורית.נכון אבל יש הרבה הוכחות שמה שכתוב בתורה כסיפור הבריאה לגמרי תלוש מהמציאות גם כסיפור ובטח מבחינת זמנים. חיים נוצרו על כדור הארץ הרבה לפני שהאדם המציא את אלוהים...