אנשים שעושים את זה איבדו חלק מהאנושיות שלהם.
לעיתים כשיוצאים עם העדר חצי שנה להרים ומרגישים בדידות גם האדם מחזיר אהבה לפרה.. פרה היא חיה קדושה משוטטת ברחובות, היא רק מחפשת אהבה
אשתי שהיא מנהלת בכירה בשירות הרפואה הציבורית אמרה לי היום שבדיון בו השתתפה אמרו כי הערכה היא שבתוך שנה וחצי עד לזמינות חיסונים, כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65, או חולים במחלות קודמות מעל לגיל 30, או מעשנים כבדים שעשנו יותר מעשור. כל אלו בסכנת סיבוכים ומוות. כמובן, כלכלית אנחנו נחזור תקפת הצנע עם מעלל 30% אבטלה.
אלו הנתונים שמסתירים מהציבור בשלב זה.
על השאלה החשובה לא ענית: האם אפשר יהיה לעבוד מהבית??
בוודאי, אם אתה טבח/שף או עובד נקיון זה הכי טוב לעבוד מהבית .......יהיה בית עם שפע אוכל וגם מבריק מנקיון.על השאלה החשובה לא ענית: האם אפשר יהיה לעבוד מהבית??
כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65,
בוודאי וכניראה 2 החברים האחרונים שישארו יהיו AK1 ואנוכי.....ובסוף אחרי כמה ימים נוספים לבד פה בפורום בטח נחנוק אחד את השני למוותהממממ.... יהיה שווה להשאיר את הפורום הזה פעיל בשביל 2 חברים?
אשתי שהיא מנהלת בכירה בשירות הרפואה הציבורית אמרה לי היום שבדיון בו השתתפה אמרו כי הערכה היא שבתוך שנה וחצי עד לזמינות חיסונים, כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65, או חולים במחלות קודמות מעל לגיל 30, או מעשנים כבדים שעשנו יותר מעשור. כל אלו בסכנת סיבוכים ומוות. כמובן, כלכלית אנחנו נחזור תקפת הצנע עם מעלל 30% אבטלה.
אבו מאזן לא ממתין לתשובה, הוא החליט לעבוד מהבית.על השאלה החשובה לא ענית: האם אפשר יהיה לעבוד מהבית??
איזה מזל שאני אדם מאמיןאשתי שהיא מנהלת בכירה בשירות הרפואה הציבורית אמרה לי היום שבדיון בו השתתפה אמרו כי הערכה היא שבתוך שנה וחצי עד לזמינות חיסונים, כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65, או חולים במחלות קודמות מעל לגיל 30, או מעשנים כבדים שעשנו יותר מעשור. כל אלו בסכנת סיבוכים ומוות. כמובן, כלכלית אנחנו נחזור תקפת הצנע עם מעלל 30% אבטלה.
הבית שלי במרכז ת"א גובל בבית כנסת שמעט מאוד אנשים מבוגרים מגיעים אליו להתפלל בשקט ובנועם, אני הולך אליו בחגים המשמעותיים למרות שאני חילוני.
לפני כמה שנים חולדאי אישר לחב"ד לפתוח ישיבה באולם המישני ומאז חיי וחיי השכנים המקיפים את בית הכנסת הפכו לסיוט, כל פעם חבדניקים מכל העולם באים לשם בשעות לא שעות מקימים רעש משל היו במחנה קיץ.
הקבועים מביאים את ילדיהם שצורחים בשבתות מהבוקר עד אחה"צ. שאלתי את ראש הישיבה אם הם כל כך נחושים שתל אביב תשמור את ימי השבת איך זה שהם מבצעים עבירה כל כך חמורה של גזל מנוחת השכנים בימים אלה והשיב לי במתק שפתיים כי זה לא יקרה שוב, כמובן שכן. לא יכול שלא להרגיש מידה של אנטישמיות בכל פעם.
כאשר אנו מחילים את חוק הריבונות או אומרים לפלסטינים כי זוהי ארצנו ולא ארצם על סמך מה אנו מבססים זאת אם לא על זכותנו שנקבעה בתורה, אבל שמישהו יסביר לי איך יהודי בלונדיני ממוצא רוסי ואתיופי שחור ששניהם בקושי ממלאים חמש מצוות שגיורם מוטל בספק לפי ההלכה כי אחרת מי קובע מיהו יהודי יכולים לגרש ערבי מאדמתו בטענה זו, ושוב, אני חילוני.
שאף אחד לא יטעה אני לא שמאלני ואני כן חושב שלעם היהודי יש זכות בארץ הזו על פי התורה ופשוט כי בכל מקום אחר ישחטו אותנו וגם כי היסטורית לא גירשנו מכאן עם אחר כי לא היה פה עם שנקרא פלסטיני.
ומאיפה הנתון של 10% תמותה בין החולים?אשתי שהיא מנהלת בכירה בשירות הרפואה הציבורית אמרה לי היום שבדיון בו השתתפה אמרו כי הערכה היא שבתוך שנה וחצי עד לזמינות חיסונים, כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65, או חולים במחלות קודמות מעל לגיל 30, או מעשנים כבדים שעשנו יותר מעשור. כל אלו בסכנת סיבוכים ומוות. כמובן, כלכלית אנחנו נחזור תקפת הצנע עם מעלל 30% אבטלה.
ומאיפה הנתון של 10% תמותה בין החולים?
אני לוקח בחשבון 9 מיליון תושבים
לפי נבואת הזוועה של אשתך או שלך מדובר בכ 10% תמותה מהמחלה הזו, מה שכמובן לא מאושש ע"י הנתונים עד כה. העסק הזה מפחיד ורציני דיו מבלי לזרוק דברים כאלו חסרי ביסוס, כאן או במקומות אחרים.אשתי שהיא מנהלת בכירה בשירות הרפואה הציבורית אמרה לי היום שבדיון בו השתתפה אמרו כי הערכה היא שבתוך שנה וחצי עד לזמינות חיסונים, כ 60% מהאוכלוסיה בארץ תדבק, כ 40% יחלו, וכ 350 אלף איש ימותו מהמחלה. רובם מעל גיל 65, או חולים במחלות קודמות מעל לגיל 30, או מעשנים כבדים שעשנו יותר מעשור. כל אלו בסכנת סיבוכים ומוות. כמובן, כלכלית אנחנו נחזור תקפת הצנע עם מעלל 30% אבטלה.