נגיף הקורונה והשפעתו בעולם...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
פרקי אבות קוהלת אלה מקורות ברמה הגבוהה ביותר, אבל לשמוע רב שמסביר שהחילונים הם נכים רגשית ודברים שכאלה? למה צריך להקשיב לו?
עזוב להקשיב לו....למה צריך לממן אותו?

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
המאמינים באלוהים מאמינים בו ללא עוררין וכל דבר טוב שיקרה להם הם יגידו שזה בזכות האמונה שלהם, וכל דבר רע שיקרה להם הם יגידו שזה רוצונו להעמיד אותם במבחן. אין אפשר לשכנע אותם לראות דברים אחרת. בדיוק אותו הדבר קורה עם אודיפילים שמאמינים שיש הבדלים נשמעים בין כבלי USB וכבלי קומקום.

אמונה זה כנראה צורך פסיכולוגי של הרבה אנשים. לצערי לי אין שום אמונה, אולי אם ההיתי מאמין במשהו שאין לו הוכחה מדעית, מצבי היה יותר טוב והייתי יותר אופטימי. אי אפשר גם להתעלם מהעובדה שבקרב אנשי המדע, הרוב הוא חילוני. מהסיבה הפשוטה שיש סתירה גמורה בין דת למדע.

מתי בדיוק קרה שתפילה של משהו נעתנה? ואני לא מדבר על מאורעות בינאריים שיש להם שתי תוצאות אפשריות, ששם יש לך הסתברות של 50% שמה שתפלל אליו, יקרה באופן מקרי. בעמוד הפייסבוק שלי, לפחות פעם בחודש אני נתקל בשרשור של תפילה המונית לשלומו של איזה מסכן שגוסס מסרטן, וב 100% מהמקרים עד כה, כעבור זמן מה אני רואה שאותו שרשור הפך לשרשור ניחום אבלים...

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
בעמוד הפייסבוק שלי, לפחות פעם בחודש אני נתקל בשרשור של תפילה המונית לשלומו של איזה מסכן שגוסס מסרטן, וב 100% מהמקרים עד כה, כעבור זמן מה אני רואה שאותו שרשור הפך לשרשור ניחום אבלים...

אתה אדם עם מחשבות שליליות EB1000....תחשוב חיובי, לפחות התפילה ההמונית אינה מזיקה ........ובנוסף תחשוב על הכיף שבחברותא שאחרי התפילה, שותים תה מהביל, אוכלים רקיקים ומרבים בסיפורים על ניסי צדיקים.

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
EB1000
יש לך אמונה עמוקה יותר מכל אמונה באלוהים.

אתה מאמין שמי שמדווחים שהם שומעים הבדלים בין כבלי קומקום, כלשונך, הם סתם מזיינים את השכל ולמעשה לא חווים את מה שהם מתארים.

אריה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
EB1000
יש לך אמונה עמוקה יותר מכל אמונה באלוהים.

אתה מאמין שמי שמדווחים שהם שומעים הבדלים בין כבלי קומקום, כלשונך, הם סתם מזיינים את השכל ולמעשה לא חווים את מה שהם מתארים.

אריה
לאמונה של EB1000 יש שם (1) - Blind Test
---------------------------------------------------------
(1) שמעורר אימה אצל החוויתיים

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אמר מי שהשתפן לבצע התערבות על היכולת של נמר להבחין בין כבלים במבחן עיוור...

אריה
שטויות, אתה לא יודע מה היה שם.....אתה מוכן להתערבות ?.....איתי ?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מעניין
שטויות, אתה לא יודע מה היה שם.....אתה מוכן להתערבות ?.....איתי ?
היה רק דבר אחד, השתפנת!
אתה עדיין משתפן ומספר סיפורים על מדידות כאלה ואחרות, אתה אפילו משתפן ללכת למישהו שיראה לך שכל השנים האלה טעית. מאיים בהתערבות על המון כסף עם טעות סטטיסטית כזאת או אחרת...

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
תגידו מה נהיה כאן?
רוצה להאמין באלוקים - סבבה
רוצה להאמין שבאת מהקופים - סבבה
מה שזה קשור לפורום אודיו

פה תדברו על אמונה בכבלי מתח, מתאמי שוקו, מרימי כבלים, לוחות אקוסטיים וכד

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מעניין

היה רק דבר אחד, השתפנת!
מאיים בהתערבות על המון כסף עם טעות סטטיסטית כזאת או אחרת...
אני מוכן על התערבות גם על שוארמה וקולה אבל כולם משתפנים.....משתפנים- ביטוי שאתה השתמשת בו.

מה קורה איתך pruym בעניין ההתערבות ? ......אם "כבד" לך השוארמה אפשר רק על קולה......ואפילו לא משפחתי- פחית.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
483
נקודות
83
EB - אולי אם ההיתי מאמין במשהו שאין לו הוכחה מדעית
EB - בקרב אנשי המדע, הרוב הוא חילוני. מהסיבה הפשוטה שיש סתירה גמורה בין דת למדע.

ועכשיו נעבור למדענים אמיתיים.

אפשר לתאר הכול בצורה מדעית, אבל אין בכך הגיון – יהיה זה חסר משמעות, כמו לתאר סימפוניה של בטהובן כשינויים בלחץ האוויר.
(אלברט איינשטין)

ספק גדול אם יימצא איש מדע מעמיק שאין דתיות מופלאה במינה מסגולות נפשו. דתיות- השתוממות נפעמת על ההרמוניה שבסדרי בראשית, המגלה תבונה כזו שכל חכמה ובינה שבמחשבת אדם ועצתו אינן כנגדו אלא הבהוב עמום הבטל ומבוטל. לעולם יש בורא.
ולא מובן לי כלל כיצד יצור אנושי כל כך אפסי יכול בכלל להבין משהו על עולמו של הבורא!`
(אלברט איינשטין).

למד מן המדע שעליך להטיל ספק במומחים. למעשה, אוכל להגדיר מדע בדרך אחרת: מדע היא אמונה בבורותם של מומחים.
(ריצ'ארד פיינמן. זוכה פרס נובל בפיזיקה).

אדם ישר, המצויד בכל הידע המדעי הקיים היום, יוכל רק לקבוע שמוצא החיים נראה, במובן מסוים כְּנֵס. כה רבים התנאים הצריכים להתקיים כדי שיווצרו החיים, עד כי אין מנוס מכאן והוכחה מדעית שהעולם נברא עי בורא רוחני בעל כוחות שמפעיל את העולם כולו.
פרנסיס קריק (זוכה פרס נובל על גילוי מבנה הדנ``א).

עד כה שום ממצא אינו סותר את האמונה בבורא העולם.
(פרופ` יהושע לדרברג חתן פרס נובל בביולוגיה מאוניברסיטת רוקפלר בניו-יורק)

קיומה של התודעה האנושית מוכיחה את קיומה של התודעה העליונה, התודעה האלוקית
(גוסטוב תאודור פכנר מייסד הפסיכו פיזיקה)

קיים אלוקים. הואיל והטבע, אף בתוהו ובוהו אינו יכול אלא לנהוג באופן מסודר כהלכה... כל היצורים קשורים בסיבה אחת, שהיא תבונתו של אלוקים. לכן אין ביכולתם לגרור תוצאות שונות מאלו המביאות לתפיסת השלמות של אותו מושג אלוקי עצמו
(פרופסור עמנואל קאנט)

כאשך חוקרים אנו את התבל ומתפלאים למראה הודה והסדר הקבוע בה, הרי אנו באים להכרה בכוח עליון ובמטרה קוסמית העולה על כל אשר ישיג שכלנו המוגבל... האמונה בבורא עליון הכרחית היא עתה לא פחות משהיתה בכל עת בעבר.
לאסטרונום אחד לפחות - השמים מספרים כבוד א-ל ומעשי ידיו מגיד הרקיע (תהילים).
(פרופסור סמרט אסטרונום ממלכתי בגלסקו)

אין הכשרה טובה יותר למדען מלימוד התלמוד.
(פרופסור אלווין רדקובסקי איש מדע אשר המציא את הכור האטומי בצוללת הגרעינית האמריקנית)

ועוד משהו מתוק :
אני, ובני דורי, רצינו שלעולם לא תהיה משמעות, ואחר שרצינו בכך, לא היה כל קושי למצוא נימוקים משכנעים שאכן אין לו משמעות, פילוסופית חוסר המשמעות היתה עבורינו צורך קיומי,
כיון שעולם בעל משמעות הפריע לחופש שלנו..
(איי איי . זה לפנתאון)
(ציטוט מתוך דבריו של אחד המפורסמים שבכופרים האבולוציונסטים, 'אלדוס האכסלי')

EB, אתה תחזיק בדעתך הפנטית. זכותך.
אבל בכל הקשור למדע, אני אעדיף את רשימת המדענים האמורה לעיל.
אגב - תתפלא לשמוע שהם לא היחידים. יש עוד ה-ר-ב-ה ... נוספים!
(היה לי נוח להביא את זה, כי בזמנו הבאתי את זה לרוברט).

ורק להסיר ספק.
גם הם לא מעניינים אותי, ביחס לאמונתי. זניח!!
רק אל תדבר בשם המדע!
כי מדענים גדולים ממך (בהרבה), חושבים ההיפך ממך.
זה הכל.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני מוכן על התערבות גם על שוארמה וקולה אבל כולם משתפנים.....משתפנים- ביטוי שאתה השתמשת בו.

מה קורה איתך pruym בעניין ההתערבות ? ......אם "כבד" לך השוארמה אפשר רק על קולה......ואפילו לא משפחתי- פחית.
הסברתי לך יותר מפעם אחת שאני לא צריך שתוכיח לי כלום, אני לא מדמיין הבדלים ואת הבדיקות שלי אני יודע לעשות בלי העזרה שלך.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
upload_2020-3-1_19-50-15.jpeg

תמונות מצורפות

• upload_2020-3-1_19-50-15.jpeg
    upload_2020-3-1_19-50-15.jpeg
    KB 162.6 · צפיות: 188

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
הסברתי לך יותר מפעם אחת שאני לא צריך שתוכיח לי כלום, אני לא מדמיין הבדלים ואת הבדיקות שלי אני יודע לעשות בלי העזרה שלך.

בדיוק כך!

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
פרקי אבות קוהלת אלה מקורות ברמה הגבוהה ביותר, אבל לשמוע רב שמסביר שהחילונים הם נכים רגשית ודברים שכאלה? למה צריך להקשיב לו?

כתבתי פילוסופיה ברמה גבוהה,תדייק!
הרבנים מכנים אלה שלא מאמינים בעלי
" נכות רוחנית" לא ריגשית אתה מטעה דייק!

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
שפן תומך בשפן

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
EB - אולי אם ההיתי מאמין במשהו שאין לו הוכחה מדעית
EB - בקרב אנשי המדע, הרוב הוא חילוני. מהסיבה הפשוטה שיש סתירה גמורה בין דת למדע.

ועכשיו נעבור למדענים אמיתיים.

אפשר לתאר הכול בצורה מדעית, אבל אין בכך הגיון – יהיה זה חסר משמעות, כמו לתאר סימפוניה של בטהובן כשינויים בלחץ האוויר.
(אלברט איינשטין)

ספק גדול אם יימצא איש מדע מעמיק שאין דתיות מופלאה במינה מסגולות נפשו. דתיות- השתוממות נפעמת על ההרמוניה שבסדרי בראשית, המגלה תבונה כזו שכל חכמה ובינה שבמחשבת אדם ועצתו אינן כנגדו אלא הבהוב עמום הבטל ומבוטל. לעולם יש בורא.
ולא מובן לי כלל כיצד יצור אנושי כל כך אפסי יכול בכלל להבין משהו על עולמו של הבורא!`
(אלברט איינשטין).

למד מן המדע שעליך להטיל ספק במומחים. למעשה, אוכל להגדיר מדע בדרך אחרת: מדע היא אמונה בבורותם של מומחים.
(ריצ'ארד פיינמן. זוכה פרס נובל בפיזיקה).

אדם ישר, המצויד בכל הידע המדעי הקיים היום, יוכל רק לקבוע שמוצא החיים נראה, במובן מסוים כְּנֵס. כה רבים התנאים הצריכים להתקיים כדי שיווצרו החיים, עד כי אין מנוס מכאן והוכחה מדעית שהעולם נברא עי בורא רוחני בעל כוחות שמפעיל את העולם כולו.
פרנסיס קריק (זוכה פרס נובל על גילוי מבנה הדנ``א).

עד כה שום ממצא אינו סותר את האמונה בבורא העולם.
(פרופ` יהושע לדרברג חתן פרס נובל בביולוגיה מאוניברסיטת רוקפלר בניו-יורק)

קיומה של התודעה האנושית מוכיחה את קיומה של התודעה העליונה, התודעה האלוקית
(גוסטוב תאודור פכנר מייסד הפסיכו פיזיקה)

קיים אלוקים. הואיל והטבע, אף בתוהו ובוהו אינו יכול אלא לנהוג באופן מסודר כהלכה... כל היצורים קשורים בסיבה אחת, שהיא תבונתו של אלוקים. לכן אין ביכולתם לגרור תוצאות שונות מאלו המביאות לתפיסת השלמות של אותו מושג אלוקי עצמו
(פרופסור עמנואל קאנט)

כאשך חוקרים אנו את התבל ומתפלאים למראה הודה והסדר הקבוע בה, הרי אנו באים להכרה בכוח עליון ובמטרה קוסמית העולה על כל אשר ישיג שכלנו המוגבל... האמונה בבורא עליון הכרחית היא עתה לא פחות משהיתה בכל עת בעבר.
לאסטרונום אחד לפחות - השמים מספרים כבוד א-ל ומעשי ידיו מגיד הרקיע (תהילים).
(פרופסור סמרט אסטרונום ממלכתי בגלסקו)

אין הכשרה טובה יותר למדען מלימוד התלמוד.
(פרופסור אלווין רדקובסקי איש מדע אשר המציא את הכור האטומי בצוללת הגרעינית האמריקנית)

ועוד משהו מתוק :
אני, ובני דורי, רצינו שלעולם לא תהיה משמעות, ואחר שרצינו בכך, לא היה כל קושי למצוא נימוקים משכנעים שאכן אין לו משמעות, פילוסופית חוסר המשמעות היתה עבורינו צורך קיומי,
כיון שעולם בעל משמעות הפריע לחופש שלנו..
(איי איי . זה לפנתאון)
(ציטוט מתוך דבריו של אחד המפורסמים שבכופרים האבולוציונסטים, 'אלדוס האכסלי')

EB, אתה תחזיק בדעתך הפנטית. זכותך.
אבל בכל הקשור למדע, אני אעדיף את רשימת המדענים האמורה לעיל.
אגב - תתפלא לשמוע שהם לא היחידים. יש עוד ה-ר-ב-ה ... נוספים!
(היה לי נוח להביא את זה, כי בזמנו הבאתי את זה לרוברט).

ורק להסיר ספק.
גם הם לא מעניינים אותי, ביחס לאמונתי. זניח!!
רק אל תדבר בשם המדע!
כי מדענים גדולים ממך (בהרבה), חושבים ההיפך ממך.
זה הכל.
אלוהים היקר שלך יצא "נשמה" ל 6 Mega יהודים .......סליחה ל 100Kילדים מתחת לגיל שנתיים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אני מעריך שהשרשור הולך להתדרדר לגמרי ומציע לעצור זאת כאן......Blind Test ואלוהים כאחד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור