exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,078
- נקודות
- 113
חבר והפעל....מצתרף לבקשה
האם זה "חבר והפעל" או שמצריך הגדרות למיניהם?
חבר והפעל....מצתרף לבקשה
האם זה "חבר והפעל" או שמצריך הגדרות למיניהם?
תודה,
למיטב הבנתי הסוויץ מתחבר בין הראוטר לסטרימר על-ידי כבלי רשת.
בתמונות של הסוויץ ראיתי 8 יציאות רשת
איפה נמצאת הכניסה?
מעט מאוד הסטרימרים בשוק שיש להם חיבור אופטי..דווקא את הסכמה המצורפת הייתי משנה כך שהחיבור האופטי יצא אל הסטרימר. במידה ויש סטרימר או מחשב מתאים.
תתחדש ותהנה !
לגבי ההצהרה שלך,
אין ספק אם זה שיפר לך את איכות השמע אז ההצהרה היא נכונה אבל יש לי הסתייגות קטנה,
היא שיפרה אצלך ללא ספק, זה לא אומר שהיא תשפר לכל אחד,
לפי הציור (סחטן על הציור היפה) והצילומים שלך אז אכן זה מחייב מתג איכותי כזה שאצלך וזה יעשה את המלאכה נאמנה מכיוון שהמתג קרוב למערכת שלך ולכן מומלץ מתג כמו שלך.....
אצלי בבית למשל, המתג, ה NAS וכל צרכני הרשת מרוחקים מהמערכת (בחדר אחר) לכן אני (ועוד כאלו שהמתג רחוק) לא חושב שזה ישנה משהו במעבר למתג איכותי....
האמת שאת רוב המוסיקה שאני מאזין זה מתנגן מפטיפון או מדיסק SSD מקומי שנמצא בתוך הסטרימר שלי ובא לציון גואלתודה על הברכות אריק
לגבי תגובתך, האם ניסית או שזו תחושת בטן ?
בין עם ה NAS או המחשב שלך קבור בתוך ארון כמו אצלי ובין אם הוא בחדר אחר לעולם לא תדע אם יש שינוי עד שלא תנסה בעצמך ואצלך.
אצלי בבית למשל, המתג, ה NAS וכל צרכני הרשת מרוחקים מהמערכת (בחדר אחר) לכן אני (ועוד כאלו שהמתג רחוק) לא חושב שזה ישנה משהו במעבר למתג איכותי....
למה צריך את הסוויץ הזה אם יש סטרימרים HI END עם WIFI שנותנים תוצאה באותה רמה ?
לא ראיתי התיחסויות לגבי עדיפות של חיבור ETHERNET על WIFI מבחינת איכות הסאונד
יכול להיות שהמתגים אצלי איכותיים , אבל זולים (Edimax ו tp-link)למה אתה חושב שציוד שלך לא איכותי?
יכול להיות שהמתגים אצלי איכותיים , אבל זולים (Edimax ו tp-link)
הכבלים איכותיים (CAT 7) ...
הם בסדר, יש לי סיסקו בבית, עולה כמה גרושים יותר
אז מה שאתה אומר הוא שלא צריך מתג יקר?
היקר בגזרה הזאת זה 200 שקל.
הזול זה 70 שקלים
אני בעד דברים איכותיים, אני לא חוסך על ציוד מחשב
ספציפית בסוויטץ' הזה ישנן כניסות SFP, זה מעלה את המחיר קצת (למה צריך את זה, שאלה אחרת)
אבל סוויטצ' קטן ג'יגהביט ואיכותי הכי טוב שיש עולה כמה עשרות דולרים.
אתה רוצה להתפרע? שים לו ספק לינארי לא ממותג
ש
ועדיין ב BT ששיתפתי איתך היה הבדל שמיע בין ה SOtM לסיסקו....