כן, בטח. אחד הדיסקים הקבועים למקרה של הדגמת שימושי הסראונדיש לך את זה ?
אני חסר פעימה בלב תקליט הילדות שליכן, בטח. אחד הדיסקים הקבועים למקרה של הדגמת שימושי הסראונד
מצאתי היה כל הזמן ולא שמתי לב מצאתי ללא הצילום המפורסם של הקתדרלהאם עדיין יש לך פטיפון במצב טוב, את התקליט אפשר להשיג בקלות, ואני מכיר אדם אחד שמעדיף את התקליט על פני ה-SACD...
בדיוקזו אותה הקלטה כנראה, אבל בלי הסראונד, כמובן.
כןמכיר את הביצוע היה לי אותו ונמכר עם התקליטים איור של MTT מנצח וגרשויין היה בארץ בצורה מוגבלת אזאני בהחלט מכיר אותם, ויש לי לא מעט דיסקים שלהם, גם SACDs וגם CDs.
הם דוגמה לשימוש מופרז/בעייתי ב-MC, עם כלים/קולות מגיעים מכל מיני כיוונים שלא ברור לפי מה נבחרו.
למשל בדיסק שאתה רוצה לקנות, יש את הרפסודיה של גרשווין בביצוע המלחין, ביצוע נפלא שאני מאוד אוהב, אבל ב-MC לא נוח לי עם ההקלטה. הסולו המפורסם לקלרינט מופיע ברמקול השמאלי האחורי, בראס ממקום אחד כינורות מאחר, מבלבל. אני לא בטוח אם אני לא מעדיף את גירסת הסטריאו. זה עדיין דיסק מאוד מומלץ. ראה כאן.
בדיסקים אחרים הכינורות מגיעים משמאל מלפנים, כרגיל, אבל הצ'לי והקונטרבסים מימין מאחור למה? ככה!
זה לא שחור/לבן ST/MC, אבל לא לגמרי בעד ה-MC כמו שאני מעדיף בד"כ.כןמכיר את הביצוע היה לי אותו ונמכר עם התקליטים איור של MTT מנצח וגרשויין היה בארץ בצורה מוגבלת אז
בטח שמכיר וזהו לא מצאתי את הדיסק והנה מופיע כאן בהלקלטה בסראונד ..לדברך עדיף בסטראו ואיך נשמע הגירסה של סטראו
ויש כזו ? ואם מרגישים כאילו יש חטבה שלמה שיוצאת מהרמקול הכוונה או בבועה שלהם מכוון הרמקול ?
לא בטוח שאני רוצה לשמוע צלים מאחור אצלי האחוריים בקו הישיבה שלי לא ממש מאחור
עדיף סטראו במקרה זה ?