נמר ...
בחייאת, תרוקן את התיבה שלך.
אצל נח היה כבר יותר מק;;;4ום.
(תנוח דעתך, זה לא קשור לדיגי).
אם לא קראת את כל השירשור אז ההתרשמות שלך היא חלקית.
הפורום הזה נועד לתת במה לאודיופילים. הוא נועד להיתדיין ולחלוק נסיון ומידע אחד עם השני.
ברגע שאני מזהה גולש שמנגח כל טענה הנוגעת לחוויה, מבלי לנסות ולהתרשם בעצמו, לבטל כל נסיון של אדם אחר להעביר את החוויה שלו מכבל, מדף או שקע חשמל בטענה שהכל פסיכולוגי מבלי לנסות ולבחון את העניין כפי שהזמינו אותו רבים. אז אין לו מקום בפורום.
אולי לא בשירשורים שמישהו ממליץ על סוג סיגאר שהוא נהנה ממנו במיוחד, או על חנויות שמוכרות סיגארים בזול, אבל אולי יש לזה מקום בשירשור שחבר פורום -- מעשן כבד -- פותח: "האם סיארים כאלה מזיקים כמו שכולם אומרים?", ששם הוא "מוכיח" שסיגארים זו הדרך האידיאלית לשיפור הנשימה והכושר הגופני, אולי לא סיגאריות/מקטרות, אבל סיגארים כן...יובל,
בפורום של סיגרים אני מניח שלא מדברים על נזקי העישון
נמר,
נכון שאת השרשור הזה לא קראתי אבל נתקלתי במספר שרשורים שבהם דיגי הביע דעתו.
בכל הפעמים, מצאתי שהוא אומר דברים מאוד נכונים וריאליים, אולי ריאליים מדי ביחס לתחביב שהוא חוויתי, אבל זו ההשקפה שלו על התחביב הזה והוא סה"כ השקיע זמן בלכתוב את דעתו ודעה צריך לכבד.
דיברת על כך שזה לא דמוקרטיה וזה פורום פרטי, אבל החסימה הזו די מסכמת את הלך הרוח של הפורום הזה בסופו של דבר, בן אדם מביע את דעתו ובמקרה הטוב הטיעון הנגדי יידון בניסיונו המעשי של הטוען (או יותר נכון - אי הניסיון שלו) ובמקרה הפחות טוב, בחסימתו, על זה שבכלל העיז לעשות את זה.
כאמור, כל מה שכתבתי לא נועד לערער ולא לחזק את ההרחקה, אלא רק להביע את נקודת המבט שלי, שמקונפלקטת עם עצמהדיגי הורחק משלל סיבות שאינן קשורות לאופן התנהלותו היום. הוא נחסם משום שעוד במקור, לא היה אמור לחזור לפורום. ברגע שהוא חזר על המנטרה שלו הנוגעות להזיות, נתן את הדוגמא לחייזרים ואלוהים, הוא עבר את הגבול שאני מתיר באתר.
כאמור, כל מה שכתבתי לא נועד לערער ולא לחזק את ההרחקה, אלא רק להביע את נקודת המבט שלי, שמקונפלקטת עם עצמה
בכל מקרה, אני מקווה שלא הכעסתי אותך עם זה, ומבחינתי אני נוטש את הנושא, בלי לנסות להצדיק/לערער צד זה או אחר בדבריך ו/או בדברי.
End of DIGIng in this subject, תרתי משמע,
(כן, יש שם שגיאת הכתיב -- אבל זה רק משחק מילים )
עמיר
נמר,
את החלק הראשון בתגובה שלך לא ממש הבנתי.
התייחסתי רק לחסימה עצמה בלי קשר לאם אני מסכים איתו או לא (אני לא).
אכן פספסתי את הנימוקים שלך בעמוד הקודם...ואחרי שקראתי את מה שכתבת זה כבר יותר ברור למה חסמת.
[*=right]הוא לא בא ממקום של לתרום מהיידע שייש לו, ו/או להסביר/להבהיר דברים
[*=right]הוא בפירוש בא כדי להוכיח שהוא יודע יותר מכולם
[*=right]שכולם טיפשים בזה שהם מאמינים בשטויות
[*=right]והוא יראה לכולם מאיפה משתין הדג ומאיפה בא האור
[*=right]הוא הרבה יותר בעניין של להתנצח ולהאיר בזרקור ובוויקיפדייה את השגיאות של האחרים
[*=right]כשמנסים להתכתב איתו בצורה עניינית/מקצועית ו/או לשאול שאלות מקצועיות, הוא לא שש/ממהר לענות, אבל אם משמיצים אותו או דנים איתו בצורה "חובבנית", התגובה מהירה מאוד
[*=right]הוא מתייחס לעצמו כאילו יש לו את המנדט לייצג את "המדע", אם כי לא "המדע" ולא איש מנציגיו עלי אדמות לא נתן לו מנדט כזה
[*=right]לא תמיד דרך המחשבה שלו גמישה די הצורך כדי להיות "מדעית" באמת
[*=right]הרבה יותר נעים לי כשהוא לא כאן
אני מבקש שלא להשתמש לרעה בשיפוטים והפרשנויות האישיים שלי -- שהוגדרו במפורש ובמודגש ככאלה -- כאילו הן האמת לגביו.במילים פשוטות..
ד מ ג ו ג.
ואגוז קשה...
אללה ירחמו !!לש-ון
ועל שכמותו נאמר במקורותינו
A PAIN IN THE ASS
(ויקיפדייה: "דמגוגיה היא שיטה לשכנוע והשגת כוח פוליטי המתבססת על פנייה לדעות קדומות, פחדים, אמונות תפלות וציפיות הציבור הרחב - לרוב באמצעות שימוש ברטוריקה ותעמולה מתלהמות ורגשניות, ולעתים קרובות תוך שימוש במוטיבים לאומיים או פופוליסטיים, ואזכור סלקטיבי של עובדות")
עמיר
נקודת המחלוקת אינה בקיום או היעדר פוליטיקה ופפופוליסטיקה, אלא שדיגי לא פנה לדעות קדומות, פחדים, אמונות תפלות וציפיות הציבור הרחב ולא התבטא בצורה מתלהמת ורגשנית, כך שלא נשאר הרבה ממהגדרה ליישם לגביו...נכון מאד..
זוהי אכן הגדרה התואמת בין השאר את סיגנון טיעוניו ומטרתו של "המושעה"
אך אל נא תטעה במחשבה שפוליטיקה קיימת אך ורק במסדרונות הממשל...
ומוטיבים פופוליסטיים קיימים רק בדיונים בפורומים טלביזיוניים.
עקבתי בסבלנות אחרי כל הפוסט הזה.
תובנות:
1.לא כדאי להתכסח עם,עמיר,ונמר(שאותם אני מאוד מעריך).
2.אם יש לך אמירות שונות(ולא משנה אם הן נכונות או לא)כדאי להתנסח בעדינות.
3.מועטים החברים בפורום כאן שמורשים "לבעוט" מבלי להיות מושעים.
4.אינני אוהב השעיות למיניהן גם אם הן מוצדקות לפעמים(זו עדיין סתימת פיות).
5.מזל שאינני מבין גדול ב:אלקטרוניקה,מוזיקה,שיכוח,כבילה,אקוסטיקה,אחרת סיכוי רב שהייתי מושעה.
6.ותחשבו על זה.
אני בעד1.לא כדאי להתכסח עם,עמיר
2. כנראה שתמיד "עדיף" להתנסח בעדינות, אבל זה לא האופי של חלק מהאנשים.2.אם יש לך אמירות שונות(ולא משנה אם הן נכונות או לא)כדאי להתנסח בעדינות.
3.מועטים החברים בפורום כאן שמורשים "לבעוט" מבלי להיות מושעים.
4.אינני אוהב השעיות למיניהן גם אם הן מוצדקות לפעמים(זו עדיין סתימת פיות).
5.מזל שאינני מבין גדול ב:אלקטרוניקה,מוזיקה,שיכוח,כבילה,אקוסטיקה,אחרת סיכוי רב שהייתי מושעה.
6. לחשוב??? מה??!?! אנחנו?!?! שכח מזה!6.ותחשבו על זה.
נקודת המחלוקת אינה בקיום או היעדר פוליטיקה ופפופוליסטיקה, אלא שדיגי לא פנה לדעות קדומות, פחדים, אמונות תפלות וציפיות הציבור הרחב ולא התבטא בצורה מתלהמת ורגשנית, כך שלא נשאר הרבה ממהגדרה ליישם לגביו...
עמיר