השאלה שלי היא, האם ההבדל בין חיבור הקומפוזיט שיש לי עכשיו לעומת חיבור ה - SCART מהממיר ל - LCD
הוא משמעותי וברור?
והאם הוא שווה מחיר של 150 ש"ח החלפה??
ליאור, המון תודה על כל העזרה.
שלום רב
לפי מה שקראתי ולמדתי בהדרכות באתר (מצוינים ומאוד עוזרים), אני מנסה לחבר טלויזית LCD די חדישה, שאין לה כניסת SCART, לממיר של יס.רכשתי דקודר מSCART לCOMPONENT, אני מנסה לשנות את הגדרת יציאת הSCART בממיר של יס ל-RGB.ואחרי שאני בוחר באפשרות RGB זה מראה לי אפשרות של COMPOSITE בלבד .
אני אומנם רואה תמונה אך כמעט ללא שום שיפור. האם הבעיה היא בהגדרות בממיר או אולי סיבה אחרת שאני לא מודע לה. אשמח לעזרה.
שלום ליאור,
ברשותי LCD חדש של SONY שעובד בשיטה NTSC עם כניסות של HDMI . אני חוזר לארץ ומעונין לקחת את הטלויזיה.
רוצה לדעת אם בממירים של הוט או יס יכולים לבחור את אות היציאה NTSC או PAL.אם אין אפשרות, האם יש צורך בקנית ממיר PAL ל -HDMI ,בעל כניסה ויציאת HDMI, שיחובר בין הממיר לטלויזיה או שהממיר עושה את העבודה(ידוע לי שה-TUNER שהטלויזיה לא יעבוד).
מצורף לינק לממיר PAL ל NTSC http://www.world-import.com/Com_World_CMD-HD1080p_PAL_RF_TV_Tuner_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm
b-melech, בממיר של YES, ההגדרה הראשונה (RGB) מתייחסת ליציאת טלויזיה, ההגדרה השניה מתייחסת ליציאת סקארט השניה (וידאו).
שחר, לממיר של יס או הוט, יש תמיכה רק באות PAL. תצטרך ממיר 50Hz אל 60Hz בוידאו.
שלום, מתי שראיתי סרט בפלייסטיישן 2 שמחובר דרך COMPOSITE שמתי לב שהתמונה הייתה יותר צבעונית חלקה וחדה ומתי שהיא מחוברת לממיר HD של הוט דרך HDMI היא פחות חלקה,פחות צבעונית וגם לא חדה כ"כ בשידורי SD אפילו שמצב NR מכוון על HIGH וערך ה-SHARPNES מכוון על 100.
שלום לכל המומחים!
יהיה ניתן להבין מהתגובה שאני לא מבין הרבה
ברצוני שדרג את חווית השמע בסלון. יש לי ממיר הוט - THOMSON שלו יציעות SCART, COMPOSIT ו-SPDIF. נכון לעכשיו הטלוויזיה מחוברת מ-SCART. איך לחבר את הממיר למגבר על מנת לזכות בהגבר של אות האודיו מהמיר?
האם היציעה S/PDIF מוציאה אות במקביל ל-SCART או ל-COPOSITE?