חיווט וכבלים - מה לבחור?
שאלה לי אליכם המומחים (הבלתי משוחדים..) -
לגבי חיבור ממיר HD לDVD (מקליט), רציתי לדעת מה האופציה העדיפה - סקארט לסקארט, או אולי שימוש בכבל ה RF ישירות מהקיר? (או RF מהממיר?)
לDVD יש רק כניסות סקארט, S-V, או RF (וקומפוזיט).
לגבי יציאות מה DVD לטלויזיה, אני מניח ש HDMI עדיף על קומפוננט או כל חיבור אחר.
שאלה נוספת - מחירי הכבלים:
בתור אחד שמעוניין בניצול מקסימלי של ה LCD שלו, אני מחפש אחר כבלי HDMI ל HDMI איכותיים. יהיה לי צורך בלפחות עוד 2 כבלים (למשל אחד מהם סקארט לסקארט כנראה).
השאלה שלי היא האם לא אבחין בהבדל באיכויות בין כבלי 700 ש"ח לכבלי 100 ש"ח?
יש הצדקה לתמחר כבל HDMI ב-700 ש"ח?
לדוגמא, MONSTER טוענים להעביר 10.2Gbps על כבלי M1000HD שלהם, כולל תמיכה בשידור 100Hz (ה LCD שלי היא 50 אגב), תמיכה בקידוד xvYCC, וכו'.
על כבלי M650HD שלהם, לטענתם אין תמיכה ב xvYCC, תמיכה רק עד 60Hz והעברת נתונים במהירות של 6-7 ג'יגה לשניה. אלה עולים 200-300 שח פחות.
כלומר, לטענתם כבלים זולים יותר שלהם תומכים בפחות ופחות, אם כי הם מן הסתם משתמשים במילים Ideal for ולא supports.
האמנם כבל של מונסטר ב 100-200 ש"ח יוריד מאיכות האות? או שמא זהו שקר גס והמחירים מופקעים ללא סיבה?
שאלתי שאלה זו גם בפורום אחר, שם הציעו לי להסתפק בכבלים ב 100 ש"ח, הנה קישור:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=124&MessageId=125204863
תודה מראש
שאלה לי אליכם המומחים (הבלתי משוחדים..) -
לגבי חיבור ממיר HD לDVD (מקליט), רציתי לדעת מה האופציה העדיפה - סקארט לסקארט, או אולי שימוש בכבל ה RF ישירות מהקיר? (או RF מהממיר?)
לDVD יש רק כניסות סקארט, S-V, או RF (וקומפוזיט).
לגבי יציאות מה DVD לטלויזיה, אני מניח ש HDMI עדיף על קומפוננט או כל חיבור אחר.
שאלה נוספת - מחירי הכבלים:
בתור אחד שמעוניין בניצול מקסימלי של ה LCD שלו, אני מחפש אחר כבלי HDMI ל HDMI איכותיים. יהיה לי צורך בלפחות עוד 2 כבלים (למשל אחד מהם סקארט לסקארט כנראה).
השאלה שלי היא האם לא אבחין בהבדל באיכויות בין כבלי 700 ש"ח לכבלי 100 ש"ח?
יש הצדקה לתמחר כבל HDMI ב-700 ש"ח?
לדוגמא, MONSTER טוענים להעביר 10.2Gbps על כבלי M1000HD שלהם, כולל תמיכה בשידור 100Hz (ה LCD שלי היא 50 אגב), תמיכה בקידוד xvYCC, וכו'.
על כבלי M650HD שלהם, לטענתם אין תמיכה ב xvYCC, תמיכה רק עד 60Hz והעברת נתונים במהירות של 6-7 ג'יגה לשניה. אלה עולים 200-300 שח פחות.
כלומר, לטענתם כבלים זולים יותר שלהם תומכים בפחות ופחות, אם כי הם מן הסתם משתמשים במילים Ideal for ולא supports.
האמנם כבל של מונסטר ב 100-200 ש"ח יוריד מאיכות האות? או שמא זהו שקר גס והמחירים מופקעים ללא סיבה?
שאלתי שאלה זו גם בפורום אחר, שם הציעו לי להסתפק בכבלים ב 100 ש"ח, הנה קישור:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=124&MessageId=125204863
תודה מראש