מחפש מגבר שידחוף כמו שצריך

מיכאל לנג

מושעה
מעורבות
4
נקודות
18
ההספק המקסימלי של הרמקולים שלי הוא 125 והמגבר מספק 225 וואט לערוץ , זה לא מסוכן ?
ואשמח לקבל פרטים של משה לוי :)

שלום
אני רואה שלא קראת את מה שכתבתי לך קודם (בתחילת השרשור). אין שום בעיה עם הספק של עד 500W.
ההספק בסדר גמור.

falou

אוהב את התחום
מעורבות
27
נקודות
28
אלו רמקולים שעולים $350.
לקנות להם מגבר שעולה יותר פי-4 (ה-Anthem) זו הגזמה פרועה.

בה אדם עם ציוד בסיסי ואתם חופרים לו עם אודיופיליה...

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,989
נקודות
113
אלו רמקולים שעולים $350.
לקנות להם מגבר שעולה יותר פי-4 (ה-Anthem) זו הגזמה פרועה.

בה אדם עם ציוד בסיסי ואתם חופרים לו עם אודיופיליה...
הדיעה שאתה מביע הובעה כבר קודם, ע"י תומר, והיא בהחלט עושה שכל, כאחת מהאפשרות ההגיוניות.

עם זאת, להציג את הדיעות השונות משלך כ-לא-בסדר זה טיפה לא לעניין.

נראה לי שמה שכדאי לעשות הוא פונקצייה של מה שרוצים להשיג, לא?

אתה מניח כמובן מאליו שהבקשה היא להתאמת מגבר לציוד הקיים, ללא מחשבה על שיפורים לעתיד.
אם זו הכוונה, אז אכן כנראה שכדאי לקחת מגבר זול ופשוט.

אבל זה לא מובן מאליו, מה גם שאפילו אם זו הייתה הכוונה המקורית, קיימת אפשרות שהעלאת שיקולי השיפור בהמשך תשנה את הכוונה.

כמה מהשיקולים לגבי שיפור בעתיד הועלו גם הם קודם.

אז בוא נשאל מה כוונת חתן השמחה עצמו, במקום לנהל ויכוח ברמת "בא אדם עם ציוד בסיסי ואתם חופרים לו עם אודיופיליה":

אור, באיזה סוג הגברה אתה מעוניין? אפשר להגדיר זאת, למשל, בניסוחים כמו:
  1. הגברה ברמה בסיסית שתתאים לציוד הנוכחי שלי, ואם אפשר לקבל משהו סביר בלי לנצל את מלוא התקציב, מה טוב.
  2. ההגברה הטובה ביותר שאפשר להשיג בתקציב הנתון, שאפילו אם היא מעל לרמת הציוד הנוכחי שלי, עדיין אהנה מההבדל לעומת הגברה בסיסית, מתוך כוונה לשפר את שאר הציוד בהמשך, בלי להיאלץ להחליף את ההגברה
או בכל ניסוח אחר. אנא הגדר במילים שלך מה בדיוק אתה בעצם מחפש.
אתה רואה שאת הבקשה בניסוח המקורי אפשר להבין ביותר מכיוון אחד.

בברכה,
עמיר

נ.ב., גם אני חושב שה-Anthem אינו מסוכן לרמקולים, אבל היות ומדובר בציוד חדש, כנראה שזה לא הניצול האופטימאלי של התקציב, ואפשר להשיג ציוד טוב יותר בייד שנייה, אם כי אולי יהייה צורך לחכות עד שיופיע משהו מתאים

אור

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
אני רואה שלא קראת את מה שכתבתי לך קודם (בתחילת השרשור). אין שום בעיה עם הספק של עד 500W.
ההספק בסדר גמור.

קראתי הכל אחי , פשוט יש שם הרבה דעות לכאן ולכאן ואני לא אודיופיל , פשוט רוצה לבצע רכישה חכמה ולהעשיר את הידע בתחום ,
וללא ספק כל מי שהגיב תרם בדרכו ואני ממש מודה על ההשקעה .

אור

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הדיעה שאתה מביע הובעה כבר קודם, ע"י תומר, והיא בהחלט עושה שכל, כאחת מהאפשרות ההגיוניות.

עם זאת, להציג את הדיעות השונות משלך כ-לא-בסדר זה טיפה לא לעניין.

נראה לי שמה שכדאי לעשות הוא פונקצייה של מה שרוצים להשיג, לא?

אתה מניח כמובן מאליו שהבקשה היא להתאמת מגבר לציוד הקיים, ללא מחשבה על שיפורים לעתיד.
אם זו הכוונה, אז אכן כנראה שכדאי לקחת מגבר זול ופשוט.

אבל זה לא מובן מאליו, מה גם שאפילו אם זו הייתה הכוונה המקורית, קיימת אפשרות שהעלאת שיקולי השיפור בהמשך תשנה את הכוונה.

כמה מהשיקולים לגבי שיפור בעתיד הועלו גם הם קודם.

אז בוא נשאל מה כוונת חתן השמחה עצמו, במקום לנהל ויכוח ברמת "בא אדם עם ציוד בסיסי ואתם חופרים לו עם אודיופיליה":

אור, באיזה סוג הגברה אתה מעוניין? אפשר להגדיר זאת, למשל, בניסוחים כמו:
  1. הגברה ברמה בסיסית שתתאים לציוד הנוכחי שלי, ואם אפשר לקבל משהו סביר בלי לנצל את מלוא התקציב, מה טוב.
  2. ההגברה הטובה ביותר שאפשר להשיג בתקציב הנתון, שאפילו אם היא מעל לרמת הציוד הנוכחי שלי, עדיין אהנה מההבדל לעומת הגברה בסיסית, מתוך כוונה לשפר את שאר הציוד בהמשך, בלי להיאלץ להחליף את ההגברה
או בכל ניסוח אחר. אנא הגדר במילים שלך מה בדיוק אתה בעצם מחפש.
אתה רואה שאת הבקשה בניסוח המקורי אפשר להבין ביותר מכיוון אחד.

בברכה,
עמיר

נ.ב., גם אני חושב שה-Anthem אינו מסוכן לרמקולים, אבל היות ומדובר בציוד חדש, כנראה שזה לא הניצול האופטימאלי של התקציב, ואפשר להשיג ציוד טוב יותר בייד שנייה, אם כי אולי יהייה צורך לחכות עד שיופיע משהו מתאים

הכי טוב שאפשר בתקציב הנתון יהיה מעולה , אני יציין גם שאני משתמש ברמקולים למוסיקה ולא לקולנוע ביתי , לא נעול על אם לקנות חדש או יד שנייה ,אני
אשמח לקבל לינקים של פורומים וחנויות שמוכרות יד שנייה .

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,989
נקודות
113
הכי טוב שאפשר בתקציב הנתון יהיה מעולה , אני יציין גם שאני משתמש ברמקולים למוסיקה ולא לקולנוע ביתי , לא נעול על אם לקנות חדש או יד שנייה ,אני
אשמח לקבל לינקים של פורומים וחנויות שמוכרות יד שנייה .
אוקיי, מצויין. לינקים כאלה יש מהאתר: תסתכל בצד ימין למעלה של העמוד שאותו אתה קורא כרגע,
מתחת ל-dtown שכתוב בגדול, בצהוב/חרדל/כתום, או איזה צבע שזה, יש תפריט שמתחיל ב"חנויות ויבואנים". זה הלינק שיוביל אותך ללינקים המבוקשים, בהתחלה "אינדקס קולנוע ביתי" ואח"כ עוד חניות ולינקים נוספים.

אין צורך להינעל על שום דבר, כולל חדש/משומש, מפרטי/מחנות/מיבואן, וכו'.
בהקשר זה, הייתי מציע לך לחפש גם במודעות למכירה, באותו תפריט שלמעלה, השלישי מימין: "לוח יד שנייה".

בהצלחה!
עמיר

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
האנטם לא מסוכן. להפך.
השאלה היחידה היא לגבי האם הוא בהיר או לא.
הרמקול שלך בהיר עד כדי בחילה.
לכן מגבר בהיר מדיי יפוצץ את האוזניים.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,989
נקודות
113
השאלה היחידה היא לגבי האם הוא בהיר או לא.
הרמקול שלך בהיר עד כדי בחילה.
לכן מגבר בהיר מדיי יפוצץ את האוזניים.
אור -- תרגום לעברית :)

אל תקנה אתו בלי לבדוק אותו אצלך בביית

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור