מחפש המלצות לשדרוג מעניין

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
לא שזה לא קורה תמיד. זה לא קורה אף פעם.

אין קדמגבר מעולה ב-2000 ש״ח שישמע טוב כמו קדמגבר מעולה ב-30-40 אלף ש״ח.

וכן. יצא לי לשמוע כמה קדמגברים במהלך חיי.

אומנם הצגת את דעתך כעובדה, אבל כידוע מספיקה דוגמא אחת בכדי להפריך את הטענה שזה תמיד כך.
נסיוני זימן לי יותר מדוגמא אחת כזו ולכן אני חולק עליך.

זה גם הגיוני:
ב 2000 שח אפשר לבנות פוטנציומטר ווליום ברמה גבוהה בהרבה מאשר שמים במגבר של 30-40 אלף שח שיש בו כל כך הרבה רכיבים נוספים שדורשים השקעה מאוד גדולה הן ברכיבים עצמם והן בתכנון המורכב לעומת מספר אפסי של רכיבים בפרה פסיבי שיש בו פרט לווליום רק חיבורים של כניסה אחת ויציאה אחת.
בדיוק בגלל זה מצליחים להגיע לאיכויות האלו, כי יש כמעט אפס פגיעה בסיגנל ואם הוא מגיע ממגבר מצוין ויש תאום עכבות מדוייק אז מנסיוני כמעט בלתי אפשרי להתחרות בזה עם פרה אקטיבי.
זה חלק מהאג'נדה של הרבה מהחברות שמייצרות את הפראמפים הפסיבים למכור באופן ישיר ללקוח כך שה 2000 שח עוברים ישירות אליהן. לעומת נניח 40% שמגיעים לחברה ממכירת מגבר ב 30,000 שח ולפעמים זה גם פחת מכך.
חג שמח למי שחוגג.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
בדיוק בגלל זה מצליחים להגיע לאיכויות האלו, כי יש כמעט אפס פגיעה בסיגנל ואם הוא מגיע ממגבר מצוין ויש תאום עכבות מדוייק אז מנסיוני כמעט בלתי אפשרי להתחרות בזה עם פרה אקטיבי.

קדם-מגבר פסיבי יכול להיות אלטרנטיבה מצויינת כאשר קיימים כל התנאים לכך, וכשקיימים כל התנאים לכך, מסתבר שקדם-מגבר אקטיבי הרבה פחות מתאים .
אז זה לא בדיוק גביע הקודש לכל מקרה וכל מצב.
זו יכולה להיות אופציה טובה כשיש מגבר שזקוק נואשות לרכיבים ניטרליים לפניו ואחריו..
אך רוב המגברים הטובים באמת, מספיק מאוזנים מכדי להזדקק לזה.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אומנם הצגת את דעתך כעובדה, אבל כידוע מספיקה דוגמא אחת בכדי להפריך את הטענה שזה תמיד כך.
נסיוני זימן לי יותר מדוגמא אחת כזו ולכן אני חולק עליך.

דברי הן עובדה כפי שעובדה שפה זה ישראל ומחר חג הפסח. אבל ישנה עובדה נוספת, לא קראת היטב את מה שכתבתי לך. אבל למען הסדר הטוב אצטט שוב ואדגיש את מה שיסגור לך את הפינה של נסיונך.

אין קדמגבר מעולה ב-2000 ש״ח שישמע טוב כמו קדמגבר מעולה ב-30-40 אלף ש״ח.

נסיונך, רב ככל שיהיה, לא יכול לערער טענה כזו. וכל כך למה? משום ששמעתי את כל הפסיבים שיש בישראל היום. היו אצלי, חלקם היו טובים, חלקם פחות, חלקם נוראיים. שמעתי גם פסיבים diy עם הבטחות מרעישות שזה הולך לשים את הקונסטליישן/אודיו ריסרצ׳ שלי בכיס הקטן.

נכון. יש קדמגברים גרועים ב-30,000 ש״ח. אבל לא משווים גרוע לטוב. משווים טוב לטוב.

אני מוכן לשים ראש בראש כל קדמגבר פסיבי ב-2000 ש״ח מול הקדמגבר שלי/של שלמה ושל עמיר קסנר. (קונסטליישן, nat ואודיו ריסרצ׳).

זה ששמעת קדמגבר פסיבי טוב ב-2000 ש״ח וקדמגבר לא טוב ב-40,000 ש״ח לא אומר שיש לך מסקנות ביד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור