מחפש המלצות לשדרוג מעניין

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
עם פרוץ האביב, מתעורר חיידק השדרוג.
אולם מכיוון שאני די מרוצה מהסט שלי ולא בא לי לבצע מהפכות יקרות, אני מחפש המלצות לשדרוג מעניין שלא מגיע מאזור הקונצנזוס.
לדוגמא איזה קדם מגבר קטן ומגניב / משולב מעניין / מגבר דיגיטלי מאיזה אתר סיני, אולי קיט לבנייה עצמית או כל משהו שיתן קצת עניין בציוד.
בקיצור אשמח להמלצות שונות

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
קבל
מפיק גלי שומאן
הכי לא קונבנציונלי אממה עובד
מוכן לתת לך לנסיון

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
צחי תודה, יש לך קישור למוצר כזה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש לך סטנד טוב למערכת?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
ראיתי לאחרונה שיצאו כמה וכמה מקלטי בלוטות' למערכת (למשל - לא מזמן היתה פה ביקורת על זה של פוקאל:
http://www.dtown.co.il/articles/4330.html
אני חייב להגיד שזה דבר חביב שיכול להפוך את החיים להרבה יותר מוזיקליים.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
עם פרוץ האביב, מתעורר חיידק השדרוג.
אולם מכיוון שאני די מרוצה מהסט שלי ולא בא לי לבצע מהפכות יקרות, אני מחפש המלצות לשדרוג מעניין שלא מגיע מאזור הקונצנזוס.
לדוגמא איזה קדם מגבר קטן ומגניב / משולב מעניין / מגבר דיגיטלי מאיזה אתר סיני, אולי קיט לבנייה עצמית או כל משהו שיתן קצת עניין בציוד.
בקיצור אשמח להמלצות שונות
אני לא מכיר את הסטאפ שלך, אבל אם הוא מבוסס דיגיטל בלבד, הרי שהשדרוג שיעסיק אותך בלי סוף, אביב קיץ חורף וסתיו, יכלה את משאביך הכספיים ויגרום לכך שלא תוציא פוסט שכזה ב100 שנים הקרובות - הוא פשוט להוסיף פטיפון למערכת.
באחריות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כמה כסף עומד לרשותך?

תומר

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בקריאה חוזרת של הפוסט שלי נראה שלא הצלחתי להעביר את המסר.
אין בכוונתי להתחיל לשנות רכיבים, סתם בא לי התעסקות כיפית עם ציוד לא יקר, שאוכל לבצע קצת משחקים.
לדוגמא ראיתי פרה מנורום קטן וחמוד באתר סיני, חשבתי על להחליף לתקופה את הפרה שלי ע"מ לגוון קצת
בקיצור, קצת התעסקות בימי השרב החמים

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אין בכוונתי להתחיל לשנות רכיבים, סתם בא לי התעסקות כיפית עם ציוד לא יקר, שאוכל לבצע קצת משחקים.
לדוגמא ראיתי פרה מנורום קטן וחמוד באתר סיני, חשבתי על להחליף לתקופה את הפרה שלי ע"מ לגוון קצת
אז קנה ארגז רוז׳ה איכותי ואתה מסודר...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

התעסקות כיפית זה לצאת למסעדה, טיול או אתה יודע מה...
לקנות קדמגבר בשקל 90 בשביל לשחק במערכת לא ילמד אותך דבר וכנראה גם יהיה בזבוז כסף.

על איזה סטנד יושבת המערכת שלך?

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
קח פרה פסיבי טוב עם יציאה אחת וכניסה אחת, ייתן לך מושג מדויק יותר על ההגברה והסטאפ שלך
יש חברות פולניות שעושות כאלו מצוינים ב 2000 שח
רק צריך לתאם עכבות בינו לבין המגבר, או שיש את אלגרי שמותאם לכל מיני עכבות

גל85

אוהב את התחום
מעורבות
45
נקודות
28
קח פרה פסיבי טוב עם יציאה אחת וכניסה אחת, ייתן לך מושג מדויק יותר על ההגברה והסטאפ שלך
יש חברות פולניות שעושות כאלו מצוינים ב 2000 שח
יש לך קישור לחברה כזאת?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
התעסקות כיפית זה לצאת למסעדה, טיול או אתה יודע מה...
לקנות קדמגבר בשקל 90 בשביל לשחק במערכת לא ילמד אותך דבר וכנראה גם יהיה בזבוז כסף.

על איזה סטנד יושבת המערכת שלך?
בדיוק חזרתי עכשיו ממסעדה, מסתבר שגם נשאר לי שקל תשעים לעוד קדם מגבר :)
לגבי הסטנד, יצור עצמי של בוצר בלוקס עם מסגרת אלומניום, לדעתי עושה עבודה לא רעה

נערך לאחרונה ב:

Andrewv

אוהב את התחום
מעורבות
151
נקודות
43
יש לך קישור לחברה כזאת?

לי יש את זה,
https://www.ebay.com/itm/SINGLE-END...038122?hash=item1c792c69ea:g:kBUAAOSw8lBTo1Mb

הוא מעולה אבל יש עוד כמה חברות טובות בטווח של 2000 שח, לוא דוקא פולניות
שים את הנגדים המשודרגים Takman REX shunt resistors ועם הגברה טובה אתה מקבל שקיפות מחשמלת
ואם אתה רוצה להיות קיצוני בקש רק יציאה אחת וכניסה אחת שהסיגנל יהיה הכי קצר וטהור
רק חשוב לתאם עכבות להגברה ולהגיד לחברה שממנה אתה מזמין את הפרה, איזו עכבת יציאה יש להגברה שלך.
עם הקדם הפסיבי של אלגרי לא צריך לתאם עכבות, הם מתאימים לכל עכבה אבל עולה 6000 שח מיד 2..

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני מרגיש לפעמים שאני צריך להחזיק בתפקיד של האיש הציני פה, אז למרות הסבל הרב שהתפקיד הזה גורם לי, הינה זה בא:

אני סבור שמי שמרוצה מהסט שלו ובכל זאת רוצה לעשות איתו משהו, יכול למשל לפרק אותו לגורמים ולהרכיב אותו מחדש.
אפשר למשל להחליט שמחליפים את כל הקבלים האלקטרוליטים - צעד שיכול להועיל אם הציוד ישן, כלומר לא שודרג בשלושת החודשים האחרונים.
התוצאה של ביצוע שתי הפעולות שאני מציע יכולה להיות שהצליל של הציוד יתחרפן ואז כבר יש טעם לשדרג למשהו טוב יותר, אבל כדאי לא להגזים, כי שדרוג למשהו טוב מידי יגרור שוב את הרצון "לשחק" עם משהו.

הייתי מציע לשדרג עד לרמה של "מרוצה" כי "די מרוצה" זה כבר צעד אחד יותר מידי (או להיפך).

לדעתי צריך להגדיר את הציוד כאמצעי, לא כמטרה (למי שעדיין לא הגדיר כך). אמצעי מאוד חשוב, וחשוב שיהיה איכותי ככל הניתן, ועדיין אמצעי.

אריה

עכשיו אני יכול ללכת לישון בשקט...

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
לגבי הסטנד, יצור עצמי של בוצר בלוקס עם מסגרת אלומניום, לדעתי עושה עבודה לא רעה
אתה אפילו לא מדמיין לעצמך עד כמה רעה העבודה שלו. תתחיל להשקיע בשיכוך - תקבל מהפך בסאונד. אם אין אפשרות לקנות סטנד טוב (ויקר מאד), יש גם סטנדים במחיר סביר לזיו (אודיו זיפ) ול-kodo audio. אפשרות נוספת - הוספה לסטנד שלך קונוסים BDR (עופר) או פלטות שיכוך במחיר (יחסית) לא גבוה - TAOC (ערן).

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ויטלי, יכול להיות שאתה צודק והסטנד רע, יחד עם זאת זה יומרני מצדך לשפוט בלי לדעת מה באמת יש בסטנד.
אם אני צריך להמר, האקוסיטיקה אצלי היא הבעייתית

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מרימי כבלים רמקולים וחשמל מחומר דיאלקטרי ב DIY, סידור וניקוי בלגן הכבלים באופן כללי שלא יהיו מאולצים או אלה הדקים של מכשירים אחרים (ספקים לtv, כבלים וכו') לקצר שלא יהיו כ'טראפו' ליד המערכת.

vitalyi

חבר משקיען
מעורבות
142
נקודות
43
ויטלי, יכול להיות שאתה צודק והסטנד רע, יחד עם זאת זה יומרני מצדך לשפוט בלי לדעת מה באמת יש בסטנד.

אמרת שהסטנד של הוא בוצ'רים במסגרת אלומיניום. זה מספיק לי כדי להבין כיצד הסטנד משפיע על סאונד. אני מתעסק בנושא השיכוך 8 שנים לפחות, ניסיתי פתרונות קיימים וגם הרבה פתרונות DIY – חומרים שונים (בוצ'ר ביניהם), שילובים שונים של חומרים שונים, שילובי חומרים עם ספייקים מחומרים שונים (+ ספייקים למטה, למעלה, בין שכבות החומרים, שפיץ למעלה, שפיץ למעטה), שילוב DIY עם BDR וכו'. הגעתי לתוצאות לא רעות בכלל, ואני עדיין מגלה דברים חדשים. כך שאני די יודע על מה אני מדבר. שיכוך טוב ונכון גורם למהפך בסאונד. כנ"ל גם לגבי שיכוך הכבלים.
וכמובן שגם באקוסטיקה צריך לטפל :). "שיכוך + אקוסטיקה" = מחצית התוm\צאה הסונית.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור