AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
הציניות קפצה לי כי לאורך כל הדרך אתה מסביר לי כל מיני דברים כמו לטירון מתחיל, כולל בפוסט הזה, כשאתה מייחס לי (לפחות עם סימן שאלה) היתפסות לניקיון של דיגיטאלי.שמע עמיר.
הדגשתי את השורה האחרונה שלך בכוונה. אם אתה רוצה לעשות איתי תחרות למי יש יותר "ארס" אין לי בעיה עם זה {רק תודיע לי מראש} ואני אזרע את הארס שלי בשמחה ובששון.
כיוון שאתה בונקר ולא מספק מידע על נסיונך ששואלים אותך שאלה עולות תמיהות. ששואלים אותי עם מה אני שומע או למה השוואתי אני מיד עונה ולא טוען שזה "לא רלוונטי"!
עשה לי טובה. שאלת אותי שאלה וקיבלת תשובה מבלי להכניס לך מהצד בסיום של "מקווה שזה לרמתך" בציניות מגעילה.
אני חושב שאתה מת על ויכוחים {זה די ברור} אבל מעולם לא טענתי שאין לך נסיון, להבדיל מדיגימון {סחבק}.
לגבי הפטיפונים ששמעת. אחלה רפרנס ואכן פטיפונים מעולים. זה עדיין לא משנה את העובדה שכנראה {רק כנראה} נתפסת בנקיון של הנגן הדיגיטלי והוא נתן לך תחושה נקייה ואמיתית יותר.
זוכר מה אמרתי על רוי? אני לא מתווכח איתו כי הוא ניסה, בדק והגיע למסקנות. אין לי בעיה עם זה ואני מפרגן לדיעות אחרות {למרות שאני נתפס אחרת}, ולכן כיוון ששמעת בדקת והכל אחלה אין ביננו ויכוח. אתה חושב ככה ואני חושב אחרת.
אם לא היית חושף את המידע הזה כנראה שהיינו מתווכחים לנצח. עכשיו שאני מבין ששמעת ודעתך שונה משלי זה בסדר. זה תנאי הכרחי בתחום הזה.
ולא, כשהסאונד טוב, אני יכול לשמוע את זה גם דרך הרעשים והפיצפוצים והליכלוך והגועל-אוזן שמתלווה לתקליט שאינו במצב טוב.
ןלא, אני לא נעול על דיסקים כמו דיעה וכמו קיר. כשייש תקליט טוב אני אומר את זה בלי בעייה, לא שצריך "לחלוב" את זה ממני עד שאצטרך "להודות".
בדיוק הייו דוגמאות כאלה ממש אתמול בערב, כשהייתי אצל בעליו של ה-Mentor האמור והוא השמיע תקליט במצב רע של "מן העולם החדש" עם Kertesz/Vienna, ולמרות הרעשים וכו' שמעתי סאונד טוב.
אחר כך הוא שם SACD של Take Five (טרק רביעי), שנשמע קצת סתום (בשונה מאוד מאיך שהוא נשמע אצלי בביית), ואחריו התקליט, שנשמע הרבה יותר "חי" ודינאמי, דומה יותר ל"זיכרון השמיעתי" שלי מה-SACD בביית, אבל אולי עם טיפה הדגשת יתר של הגבוהים בתופים. מובן שאמרתי שהתקליט נשמע יותר טוב.
אז, גם אולי בניגוד לתדמית שלי, אני לא נעול על דיגיטאלי ולא נגד תקליטים. פשוט הטעם שלי הוא אחר מאלה שמתלהבים בדרך כלל יותר ממתקליטים (וחלקם נעולים נגד דיסקים).
עמיר
נערך לאחרונה ב: