מונובלוקים בתוך מזנון

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
היי,

אני שוקל לבנות מזנון נמוך במיוחד בגודל 300x40 ס״מ ולמקם בתוכו מונובלוקים קלאס A שמתחממים לא מעט .
הייתי מעוניין לדעת אם מישהו עשה זאת ואו אם בכלל ניתן לעשות זאת בעזרת איורור/קירור מיוחד?

תמונות מצורפות

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 204

orena

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
אני בדיוק עכשיו נמצא בסרט הזה
אל תעשה את זה !
מגברים מחוץ למזנון בלבד, עדיפות על פלטת שיכוך מקצועית סטייל Finite Elemente

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אני שאלתי יצרן, חד משמעית אמרו לי 'לא'

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
לא ניתן בשום אופן לצנן אותם?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אתה רוצה לשים מאווררים, להעביר חשמל במזנון, לדאוג ליציאה של אוויר חם? אני מניח שאפשר, אבל מה שאני ראיתי פעם היה מותאם יותר לציוד מחשב/תקשורת, אבל אלה לא מתחממים כמו class a

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
עוד משהו שחשבתי עליו זה לעשות מדפים נשלפים עם מסילות מיוחדות כך שלמעשה 90% מהמגברים יהיו בחוץ.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
עוד משהו שחשבתי עליו זה לעשות מדפים נשלפים עם מסילות מיוחדות כך שלמעשה 90% מהמגברים יהיו בחוץ.

לא יודע איזה כבלים אצלך, אצלי זה לא זז בקלות
אבל רעיון יפה:)

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
האמת שלא חשבתי על הכבלים :(
מצריך יותר מחשבה...

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
היי,

אני שוקל לבנות מזנון נמוך במיוחד בגודל 300x40 ס״מ ולמקם בתוכו מונובלוקים קלאס A שמתחממים לא מעט .
הייתי מעוניין לדעת אם מישהו עשה זאת ואו אם בכלל ניתן לעשות זאת בעזרת איורור/קירור מיוחד?
לדעתי אם זה חשוב לך ואתה מוכן להשקיע, יש פתרונות. מאווררים שיוכלו לקרר מגבריי קלאס איי גדולים זה עלול להרעיש וגם דורש באמת פינוי של האויר החם, הייתי חושב על קירור מים או שמן.
מעצב תעשייתי טוב ומנוסה עם התמחות בריהוט קסטום, יתמודד עם זה, רק צריך תקציב מתאים.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
AC Infinity
יש יבואן בארץ,קונקטור.
יש להם פיתרונות.
למרות שעדיף לדעתי להוציא אותם מכל ארונית באשר היא.
אולי תנסה למקמם במרווח בין הרמקול לקיר בצידו האחורי,ולהעזר בכבל xlr או rca ארוך לפרה אמפ שישב במזנון.

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
179
נקודות
43
היי
לפני למעלה מעשור בתכנון חדר האזנה ייעודי בבית, הוזמן מנגר סטנד ייעודי לסטיראו עשוי מעץ מלא (עלה לא מעט). המזנון תוכנן עם שני מדפים באורך של 2.4 מטר.
מאחר והיה לי מגבר כבד קלאס A, תוכנן במדף התחתון, מדף נשלף רק למגבר על גלגלים כך ששיפר את האיוורור של המגבר , ועל הדרך חימם יפה את החדר (שימש יופי של תנור לימי החורף הקרים).
עדיין הסטנד ברשותי (אשלח לך תמונות) והוא מהמם בגוון וונגה. למתעניינים אולי אשקול למכור.

בכל מקרה, המזנון היה פתוח.
לגבי פתרונות של מאווררים, היום אני עושה שימוש מעל הפאוור במוצר AC שהוזכר ע"י GTR (ראה לעיל). הוזמן ישירות מאמזון ב 50$. שקט מאד ניתן לכיוונן (עוצמה ומאיזה טמפ' יתחיל לעבוד). מאחר ולמאוור נדרש פינוי חום, הסטנד חייב להיות פתוח.

בכל מקרה המאוורר מאד שקט, לפחות בעוצמה בינונית הניתנת לכיוון.

בהצלחה. לתמונות במידה ותרצה לראות צור קשר 0522659676

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
אני משער שאם תקדח מספיק פתחים מתחת למגברים (מבלי להחליש את המבנה) ותפתח פתחי אורור דקורטיביים בחלק העליון, יהיה לך מעבר אויר חם "טבעי" מלמטה למעלה כמו במפזרי חום ללא המאוורר הרועש מופעל.
יחד עם זאת, במיוחד בארצנו החמה הטמפרטורה בתוך המזנון תטפס בקלות לארבעים מעלות צלזיוס ואולי צפונה מכך.
כמובן שהוספת מאווררים שקטים (עם פילטר אבק!) מתחת למזנון תשפר משמעותית את זרימת האויר ותוריד את הטמפרטורה בהתאם.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אם זה קלאס a אמיתי אתה הרי יכול לטגן חביתה על השנאי אחרי שעתיים עבודה.
עדיף שיהיו בחוץ.כל הסיפור בקלאס a זה אנרגית החום...

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
179
נקודות
43
אם זה קלאס a אמיתי אתה הרי יכול לטגן חביתה על השנאי אחרי שעתיים עבודה.
עדיף שיהיו בחוץ.כל הסיפור בקלאס a זה אנרגית החום...

חחח, אפילו אחרי חצי שעה. לא צריך לחכות לשעתיים...

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
היי
לפני למעלה מעשור בתכנון חדר האזנה ייעודי בבית, הוזמן מנגר סטנד ייעודי לסטיראו עשוי מעץ מלא (עלה לא מעט). המזנון תוכנן עם שני מדפים באורך של 2.4 מטר.
מאחר והיה לי מגבר כבד קלאס A, תוכנן במדף התחתון, מדף נשלף רק למגבר על גלגלים כך ששיפר את האיוורור של המגבר , ועל הדרך חימם יפה את החדר (שימש יופי של תנור לימי החורף הקרים).
עדיין הסטנד ברשותי (אשלח לך תמונות) והוא מהמם בגוון וונגה. למתעניינים אולי אשקול למכור.

בכל מקרה, המזנון היה פתוח.
לגבי פתרונות של מאווררים, היום אני עושה שימוש מעל הפאוור במוצר AC שהוזכר ע"י GTR (ראה לעיל). הוזמן ישירות מאמזון ב 50$. שקט מאד ניתן לכיוונן (עוצמה ומאיזה טמפ' יתחיל לעבוד). מאחר ולמאוור נדרש פינוי חום, הסטנד חייב להיות פתוח.

בכל מקרה המאוורר מאד שקט, לפחות בעוצמה בינונית הניתנת לכיוון.

בהצלחה. לתמונות במידה ותרצה לראות צור קשר 0522659676

בהצלחה
למעשה אני מעוניין במזנון מאוד נמוך כשהגובה המקסימלי יהיה 40 ס"מ.

עד לא מזמן היה לי את ה AIRCOM T8 ששימש לקירור פרוססור, אני בספק אם הוא יכול לצנן קלאס A בתוך מזנון.

יש לי כבר תוכנית לבניית מזנון עם מדפים חשמליים נשלפים, הסוגייה כרגע זה שהמזנון צריך לשקול לפחות 100 קילו על מנת שלא יתהפך קדימה.

בכל אופן, תודה רבה לך.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
יש לי כבר תוכנית לבניית מזנון עם מדפים חשמליים נשלפים, הסוגייה כרגע זה שהמזנון צריך לשקול לפחות 100 קילו על מנת שלא יתהפך קדימה.
או שתעגן אותו לקיר

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
זה קיר גבס

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
אז לרצפה ליד הקיר..

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
גם אפשרות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור