עוד משהו שחשבתי עליו זה לעשות מדפים נשלפים עם מסילות מיוחדות כך שלמעשה 90% מהמגברים יהיו בחוץ.
לדעתי אם זה חשוב לך ואתה מוכן להשקיע, יש פתרונות. מאווררים שיוכלו לקרר מגבריי קלאס איי גדולים זה עלול להרעיש וגם דורש באמת פינוי של האויר החם, הייתי חושב על קירור מים או שמן.היי,
אני שוקל לבנות מזנון נמוך במיוחד בגודל 300x40 ס״מ ולמקם בתוכו מונובלוקים קלאס A שמתחממים לא מעט .
הייתי מעוניין לדעת אם מישהו עשה זאת ואו אם בכלל ניתן לעשות זאת בעזרת איורור/קירור מיוחד?
אם זה קלאס a אמיתי אתה הרי יכול לטגן חביתה על השנאי אחרי שעתיים עבודה.
עדיף שיהיו בחוץ.כל הסיפור בקלאס a זה אנרגית החום...
למעשה אני מעוניין במזנון מאוד נמוך כשהגובה המקסימלי יהיה 40 ס"מ.היי
לפני למעלה מעשור בתכנון חדר האזנה ייעודי בבית, הוזמן מנגר סטנד ייעודי לסטיראו עשוי מעץ מלא (עלה לא מעט). המזנון תוכנן עם שני מדפים באורך של 2.4 מטר.
מאחר והיה לי מגבר כבד קלאס A, תוכנן במדף התחתון, מדף נשלף רק למגבר על גלגלים כך ששיפר את האיוורור של המגבר , ועל הדרך חימם יפה את החדר (שימש יופי של תנור לימי החורף הקרים).
עדיין הסטנד ברשותי (אשלח לך תמונות) והוא מהמם בגוון וונגה. למתעניינים אולי אשקול למכור.
בכל מקרה, המזנון היה פתוח.
לגבי פתרונות של מאווררים, היום אני עושה שימוש מעל הפאוור במוצר AC שהוזכר ע"י GTR (ראה לעיל). הוזמן ישירות מאמזון ב 50$. שקט מאד ניתן לכיוונן (עוצמה ומאיזה טמפ' יתחיל לעבוד). מאחר ולמאוור נדרש פינוי חום, הסטנד חייב להיות פתוח.
בכל מקרה המאוורר מאד שקט, לפחות בעוצמה בינונית הניתנת לכיוון.
בהצלחה. לתמונות במידה ותרצה לראות צור קשר 0522659676
בהצלחה
או שתעגן אותו לקיריש לי כבר תוכנית לבניית מזנון עם מדפים חשמליים נשלפים, הסוגייה כרגע זה שהמזנון צריך לשקול לפחות 100 קילו על מנת שלא יתהפך קדימה.