AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
עכשיו רק קיבלת את מה שביקשת, ואפילו בעדינות יחסית. הרי לא באמת חשבת שלא אדע לענות, ובכל זאת בחרת בדרך של קללות והטפות מוסר צדקניות, שהיית צריך להפנות קודם כל לעצמך.הרי ידעתי שתמצא מה לענות למרות שבמשך שנים תגובותיך גובלות בקללות ניסתרות בשסווה של איטלקטואל דמיקולו, לא רוצה להרחיב ולהביא ציטטות משלך כמו שאתה עושה חדשות לבקרים , בוא נסכם שבגלל ששנינו מבחילים אחד את השני נחייה בקווים מקבילים כל עוד זה אפשרי עם טיפוס כמוך !
אתה יודע היטב שאם הייתי רוצה לרדת עליך, הייתי יכול לעשות את זה בצורה הרבה יותר קשה -- לא חסרות נקודות תורפה שאתה מפגין באופן בולט כל הזמן -- אבל במקום זה ניסיתי לחזק אותך ולהוריד אותך לצמיתות מהכיוונים של ירירה עצמית והתבהמות, לספר בפומבי כמה שאתה חשוב ותורם לפורום, ולהרגיע אותך בענייני דברים שאתה לא מבין ולאו דווקא אמור להבין -- הרי לא כל הפורום צריך להתאים עצמו למה ששניצל מבין ואוהב.
אבל אצלך זה עובד הפוך: אותי אתה מתקיף ומנסה להקטין, ולמי שקורא לך בהמה וחרש בפרצופך ואולי גם בציבור, אתה מודה עם סימן לב. לא הייתי שם לב לזה אם זה לא היה כל כך הפוך מהצפוי.
אני לא פועל תחת מסווה כלשהו, לא אינטלקטואלי ולא אחר, אבל אולי מה שנראה לך כאינטלקטואליזם וזה שאתה לא מבין גורמים לך להרגיש נחות, בלי שום כוונה כזו מצידי. שום דבר מזה לא מכוון אליך ולא עליך ולא קשור לשום דבר. כך זה טבעי לי לכתוב, מצטער אם זה גורם לך להרגיש שלא בנוח. אולי אתה מרגיש שותפות גורל והזדהות עם הטרול שיורדים עליו, למרות שאתה בטח רואה שהוא מעצבן הרבה אנשים כאן, שחלקם ממש שקטים ונעימים בדרך כלל.
אתה לא מבחיל אותי, רק עצוב לי לראות את זה.
נערך לאחרונה ב: