מה גרם לכם להתמכר לתחום?

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
ממש ככה
לא יושנים בלילה עד שזה לא בבית[/QUOT
לבעלי משפחות..
תחשבו כמה פעמים העדפתם להתקשקש בפורומים , ללכת למפגשים , לחשוב ימים ולילות על ההחלפה או השידרוג הבא..
עכשיו תבדקו כמה מהזמן הזה הוא על חשבון המשפחה ..
על פי תשובתכם תוכלו להבין האם מדובר בתחביב או בהתמכרות.
אני לא יודע אצלכם,
אבל אצלי המערכת היא חלק מהמשפחה.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אני לא יודע אצלכם,
אבל אצלי המערכת היא חלק מהמשפחה.
זה השילוב האופטמלי

il62

עוסק בתחום
מעורבות
32
נקודות
28
עוד מילדות נמשכתי לקטע שלסאונד וכבר בגיל12 קניתי את המערכת הראשונה שלי ...שנהנתי ממנה בטירוף!
אבל השוק ...ההלם הראשון שלי היה כשפתחו את בית אלביט בחיפה..טלויזיות הכוונה -אבי שלח אותי לבקר שם חבר שלו שניהל את המקום....הוא אשם...הוא הביא אותי לנקודת האל חזור כשהכניס אותי לחדר אקוסטי עם מרידיאן ומרטין לוגאן
שם מכרתי את נשמתי.....
ימי הפורום הראשון עם ליאור ונמר עם סקירות ציודים חדשים וחשיפה היו נקודת המפנה שלי-אין ספק שזו אחת התקופות היפות בחיי והיא הביאה אותי למצב בו החלטתי לעזוב עבודה בטוחה עם תפקיד בכיר ומשכורת טובה ולעבוד במה שאני אוהב ממש ככה ...זו נקודת המפנה של כל המשפחה שלי והיא עשתה לי ממש אבל ממש טוב עם כל הקשיים ...
מבחינת ציוד החיים שלי ממש פשוטים ...מסרתי את נשמתי לסונאס פאבר ...זה הרמקולים שלי לנצח !
השנה הייתי גם במפעל וסמנכ''ל השיווק שלהם הוא חבר אישי ...שלי סגירת מעגל!
אחד הדברים המדהימים בתחום הוא שמעבר להכרת הציוד הכרתי אנשים מדהימים ומיוחדים ...חברים חדשים !

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
אבל השוק ...ההלם הראשון שלי היה כשפתחו את בית אלביט בחיפה..טלויזיות הכוונה -אבי שלח אותי לבקר שם חבר שלו שניהל את המקום....הוא אשם...הוא הביא אותי לנקודת האל חזור כשהכניס אותי לחדר אקוסטי עם מרידיאן ומרטין לוגאן
שם מכרתי את נשמתי.....

קראתי, די דומה למה שאני עברתי, להתמכרותי לתחום !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור