מה גרם לכם להתמכר לתחום?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
נראה לך שהיתה פה כנות ? לי זה דווקא נראה כמו בדיחה טובה על חשבוננו ........ :)
אלא אם כן הוא ישנה מחמש ספרות לשש........... ;)

מה לא הבנת? לכל דבר יש מחיר,
בסיפור של הבחור לא היבחנת
שזה סיפור כואב של הרס עצמי!
זה גם תמרור הזהרה לגבך,
למרות שלך זה לא יקרה ;)

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
זה בדיוק כמו מכונות המזל של מפעל הפיס ששמים אותם בשכונות עוני רבות בארץ אוכלוסיה סוציואקונומית
קשה ולשם מכוון מפעל הפיס
דיברו על זה רבות בעיה בעיה
ככה זה אצלנו רק בהקף דגול יותר בלי בעיה בכלל
5אחוז שיפור 100/200% תוספת במחיר בלי חישוב הפסדים ציוד יד 2 שנמכר

goe1951

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
לא סתם כתבתי בפוסט שלי "מחלה".
זו ממש התמכרות לשדרוג של רכיבי המערכת מבלי לעשות חשבון להפסדים ולעלויות של השדרוג ונכנסים למעגל הזה וקשה לצאת ממנו.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
לא סתם כתבתי בפוסט שלי "מחלה".
זו ממש התמכרות לשדרוג של רכיבי המערכת מבלי לעשות חשבון להפסדים ולעלויות של השדרוג ונכנסים למעגל הזה וקשה לצאת ממנו.
ממש ככה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
זה בדיוק כמו מכונות המזל של מפעל הפיס ששמים אותם בשכונות עוני רבות בארץ אוכלוסיה סוציואקונומית
קשה ולשם מכוון מפעל הפיס
דיברו על זה רבות בעיה בעיה
ככה זה אצלנו רק בהקף דגול יותר בלי בעיה בכלל
5אחוז שיפור 100/200% תוספת במחיר בלי חישוב הפסדים ציוד יד 2 שנמכר

הממסד מבין שהמכורים יהמרו
בכל מקרה אז עדיף שהכסף
יכנס למדינה,
עם כל הצער שבדבר פואד היה אומר,
זה נכון.

goe1951

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
אני מציע שהנהלת האתר תארגן לנו קבוצת תמיכה לגמילה מההתמכרות לשדרגת וככה גם נקבל הנחה בעלויות הטיפול ( כמו לקבוצת רכישה) !
;):D

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
למה להכביר במילים כשפיקסר כבר הפיקו על זה סצנה

mike1999

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
8
למרות שההתמכרות שלי עדיין בסימן שאלה בגלל הזמן הקצר יחסית...:oops:

בגיל 12 בערך רציתי לקנות אוזניות איכותיות אבל כסף לא ממש היה, ולכן רק בגיל 14 קניתי את אוזניות , זה היה הטופ של ביטס...
נהניתי מהאוזניות, שום דבר לא היה חסר לי בסאונד אך היה ברור לי שאני לא עוצר שם, אז מכרתי אותן בלי שום סיבה ברורה לחבר ועברתי הלאה.
למזלי מצאתי את האוזניות שלי אחרי שנה~ ובערך 10 אוזניות שונות (זמן קצר למדיי לא?:D) וכבר שנתיים איתן ונהנה איתן כל רגע כל פעם מחדש. הסוף
סתם, ואז הרמקולים נכנסו לתמונה והכל התחיל שוב מחדש רק בכפולות של 3 במחיר...

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
אך אך .....איזה אולם קסום היה להם. זוכר אותם בפעם הראשונה הגעתי מהצפון הרחוק למצוא חלק לטרנזיסטור שלי SONY אבא קנה במלחמת יום כיפור החזיק אצלי גם בשירות הצבאי שלי . את האנגלית שלי למדתי דרך BBC מוסיקה מארצות מזרח אירופה במיוחד רומניה .
מחפש העתק של הטרנזיסטור כזה עדין כלום
את השעה הקסומה של איבי נתן בשעה 18.00 שעת דימדומים מוסיקה משנות 50/60

חזרה אל ישפאר-SONY אז היה עם תמונה ענקית בכניסה של אסטראונט מחזיק ציוד של SONY בתוך החלילית - זה היה בקומת השירות למטה
משהו זוכר את זה ???
האולם עצמו היה מורכב מחללים מוקפים זכוכית.
בתוך אולם ענק ככה ראית הכל מכל מקום אבל היה מחולק עי זכוכית .....
שם לראשונה ראיתי את הפטיפונים ומגברים של SONY בשנות השבעים זוכר עד היום
כל סידרת ES הטלויזיות הראשונות 16:9 ועוד ועוד
תקופה שלא תחזור יותר

בנוסף היתה חנות מקסימה לסטריאו בשם "רדיו אורית" ברחוב נחלת בנימין פינת אחד העם בת"א.
חלק נכבד מהנגיף הגיע מאותה חנות.

goe1951

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
היתה גם חנות בתחילת אבן גבירול שמכרה מערכות של נשיונל פנסוניק
ומשם קניתי את המערכת הראשונה שלי ב1973 אחרי השחרור מהצבא. זו היתה מערכת משולבת של פטיפון עם טייפ ואם אני זוכר נכון כונתה NOVA.

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
נתתי לך לייק בגלל הכנות שלך,אבל קצת עצוב היה לקרוא מה שכתבתה.
ואולי אתה צריך הדרכה בנושא דחיית סיפוקים.
אני מנחש שהוא מסתלבט (מקווה מאוד לפחות)

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
בתקופה ההיא הייתה אווירה מיוחדת.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
2005-6, סיאטל, אמריקה, רחוב שלם רק עם חנויות אודיו, גן עדן של אודיופילים. נתנו לי לשמוע את הגראנד יוטופיה עם הגברה, מקור ושאר האביזרים בעלות כוללת של כ250000 דולר והלסת נשמטה לריצפה לאחר ששמעתי הקלטות מוכרות בצורה הולוגרפית. שמעתי שם עוד כמה ממתקים כולל רמקולים מאוד יקרים של מרטין לוגן, דבר שגרם לי להיות משועשע כאשר האורות בחנות (בגודל של הום סנטר) הבהבו לכמה רגעים כאשר ההגברה הודלקה וסונס פייבר קרמונה ריצפתיים ומדפיים שהיו מבחינתי שיא היופי בכל הקשור לעיצוב בשילוב עם איכות סאונד .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
2005-6, סיאטל, אמריקה, רחוב שלם רק עם חנויות אודיו, גן עדן של אודיופילים. נתנו לי לשמוע את הגראנד יוטופיה עם הגברה, מקור ושאר האביזרים בעלות כוללת של כ250000 דולר והלסת נשמטה לריצפה לאחר ששמעתי הקלטות מוכרות בצורה הולוגרפית. שמעתי שם עוד כמה ממתקים כולל רמקולים מאוד יקרים של מרטין לוגן, דבר שגרם לי להיות משועשע כאשר האורות בחנות (בגודל של הום סנטר) הבהבו לכמה רגעים כאשר ההגברה הודלקה וסונס פייבר קרמונה ריצפתיים ומדפיים שהיו מבחינתי שיא היופי בכל הקשור לעיצוב בשילוב עם איכות סאונד .

נו? ואז מכרת את הבית, וקנית..? מה המשך הסיפור? :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
נראה לך שהיתה פה כנות ? לי זה דווקא נראה כמו בדיחה טובה על חשבוננו ........ :)
אלא אם כן הוא ישנה מחמש ספרות לשש........... ;)

אני מאוד מאוד מאוווווד מקווה שזה בגדר סיפור בדיוני ולא אמיתי!

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
בנוסף היתה חנות מקסימה לסטריאו בשם "רדיו אורית" ברחוב נחלת בנימין פינת אחד העם בת"א.
חלק נכבד מהנגיף הגיע מאותה חנות.
נכון נכון כן כן בפינה
היה להם ציוד אנגלי
בשנות השמונים

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אורית באחד העם ! גם המערכת הראשונה שלי הגיעה משם ! הבעלים היה מישהו שגדל עם אבי ז"ל בתל אביב של פעם.

אבל האמת שיש התמכרויות קשות יותר. כל שנה אני מוציא על נסיעות לחו"ל סכום שאתו אפשר היה לרכוש מערכת לא רעה בכלל...

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אורית באחד העם ! גם המערכת הראשונה שלי הגיעה משם ! הבעלים היה מישהו שגדל עם אבי ז"ל בתל אביב של פעם.

אבל האמת שיש התמכרויות קשות יותר. כל שנה אני מוציא על נסיעות לחו"ל סכום שאתו אפשר היה לרכוש מערכת לא רעה בכלל...
כל אחד עם החבילת ההתמכרות שלו

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113

נשמע כמו דרך הרבה יותר כייפית ושווה לבזבז כסף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור