נראה לך שהיתה פה כנות ? לי זה דווקא נראה כמו בדיחה טובה על חשבוננו ........
אלא אם כן הוא ישנה מחמש ספרות לשש...........
מה לא הבנת? לכל דבר יש מחיר,
בסיפור של הבחור לא היבחנת
שזה סיפור כואב של הרס עצמי!
זה גם תמרור הזהרה לגבך,
למרות שלך זה לא יקרה
ממש ככהלא סתם כתבתי בפוסט שלי "מחלה".
זו ממש התמכרות לשדרוג של רכיבי המערכת מבלי לעשות חשבון להפסדים ולעלויות של השדרוג ונכנסים למעגל הזה וקשה לצאת ממנו.
זה בדיוק כמו מכונות המזל של מפעל הפיס ששמים אותם בשכונות עוני רבות בארץ אוכלוסיה סוציואקונומית
קשה ולשם מכוון מפעל הפיס
דיברו על זה רבות בעיה בעיה
ככה זה אצלנו רק בהקף דגול יותר בלי בעיה בכלל
5אחוז שיפור 100/200% תוספת במחיר בלי חישוב הפסדים ציוד יד 2 שנמכר
אני מדבר על שנת 70... + -יש לי רסיבר של NIKKO (משנת 80 אני חושב)
אך אך .....איזה אולם קסום היה להם. זוכר אותם בפעם הראשונה הגעתי מהצפון הרחוק למצוא חלק לטרנזיסטור שלי SONY אבא קנה במלחמת יום כיפור החזיק אצלי גם בשירות הצבאי שלי . את האנגלית שלי למדתי דרך BBC מוסיקה מארצות מזרח אירופה במיוחד רומניה .
מחפש העתק של הטרנזיסטור כזה עדין כלום
את השעה הקסומה של איבי נתן בשעה 18.00 שעת דימדומים מוסיקה משנות 50/60
חזרה אל ישפאר-SONY אז היה עם תמונה ענקית בכניסה של אסטראונט מחזיק ציוד של SONY בתוך החלילית - זה היה בקומת השירות למטה
משהו זוכר את זה ???
האולם עצמו היה מורכב מחללים מוקפים זכוכית.
בתוך אולם ענק ככה ראית הכל מכל מקום אבל היה מחולק עי זכוכית .....
שם לראשונה ראיתי את הפטיפונים ומגברים של SONY בשנות השבעים זוכר עד היום
כל סידרת ES הטלויזיות הראשונות 16:9 ועוד ועוד
תקופה שלא תחזור יותר
אני מנחש שהוא מסתלבט (מקווה מאוד לפחות)נתתי לך לייק בגלל הכנות שלך,אבל קצת עצוב היה לקרוא מה שכתבתה.
ואולי אתה צריך הדרכה בנושא דחיית סיפוקים.
2005-6, סיאטל, אמריקה, רחוב שלם רק עם חנויות אודיו, גן עדן של אודיופילים. נתנו לי לשמוע את הגראנד יוטופיה עם הגברה, מקור ושאר האביזרים בעלות כוללת של כ250000 דולר והלסת נשמטה לריצפה לאחר ששמעתי הקלטות מוכרות בצורה הולוגרפית. שמעתי שם עוד כמה ממתקים כולל רמקולים מאוד יקרים של מרטין לוגן, דבר שגרם לי להיות משועשע כאשר האורות בחנות (בגודל של הום סנטר) הבהבו לכמה רגעים כאשר ההגברה הודלקה וסונס פייבר קרמונה ריצפתיים ומדפיים שהיו מבחינתי שיא היופי בכל הקשור לעיצוב בשילוב עם איכות סאונד .
נכון נכון כן כן בפינהבנוסף היתה חנות מקסימה לסטריאו בשם "רדיו אורית" ברחוב נחלת בנימין פינת אחד העם בת"א.
חלק נכבד מהנגיף הגיע מאותה חנות.
כל אחד עם החבילת ההתמכרות שלואורית באחד העם ! גם המערכת הראשונה שלי הגיעה משם ! הבעלים היה מישהו שגדל עם אבי ז"ל בתל אביב של פעם.
אבל האמת שיש התמכרויות קשות יותר. כל שנה אני מוציא על נסיעות לחו"ל סכום שאתו אפשר היה לרכוש מערכת לא רעה בכלל...
נשמע כמו דרך הרבה יותר כייפית ושווה לבזבז כסףאורית באחד העם ! גם המערכת הראשונה שלי הגיעה משם ! הבעלים היה מישהו שגדל עם אבי ז"ל בתל אביב של פעם.
אבל האמת שיש התמכרויות קשות יותר. כל שנה אני מוציא על נסיעות לחו"ל סכום שאתו אפשר היה לרכוש מערכת לא רעה בכלל...