אני אוהב מוזיקה מאז שהייתי ילד עם מס' חד ספרתי, כאשר הייתי צעיר ויפה, ורוקיסט (תקופה קסומה) הייתי כחלק בהרכב של להקה שאני הקמתי בגיל 15/16 (בתור גיטריסט וו-ווקאל), למדתי פסנתר, גיטרה כמה שנים טובות, הייתי מאז ומתמיד "אספן"
אם זה קומיקס שהתחיל כאשר הייתי ילד, אם זה קלטות וידאו, לאחר מכן לייזרדיסק/dvd/bd ובמקביל תמיד היו לי מאות של דיסקים, תקופה שהיה לי פטיפון בגיל ה 20 +, הייתי רוכש עשרות תקליטים מידי חודש.
אני אוהב לשמוע מוזיקה, לא משנה אם דרך המערכת, דרך YouTube, דרך המערכת ברכב, דרך הרדיו במטבח...המוזיקה תמיד נשמעת בבית ולכל מקום שאני נמצא...יש לי כמובן את ההעדפות שלי והז'אנרים שגדלתי עליהם ויש לא מעט שנפתחתי להם מאז שהתחלתי להרגיש עם האוזניים ולא רק לשמוע בהם.
לא משנה אם אני משמיע לבנות שלי טודובום, נועה קירל, פסטיגלים, או לאשתי אייל גולן ושלמה ארצי, נהנה לשמוע ונהנה שהן נהנות.
ואני גם אודיופיל או whatever, אוהב את המערכת שלי שאותה אני מפתח ומגדל מגיל 13, אוהב מה שאני מרגיש וחש כאשר אני מקשיב לה, אוהב את הנראות והנוכחות שלה, אוהב שבאים אלי הורים של ילדים ומשפריצים ממה שרואים (עוד לפני שנתתי להם אפילו טעימה מוחשית ), אוהב לשדרג, לשנות ולשאוף קדימה יותר עם תוצאה יותר נכונה לטעמי האישי המאוד ספציפי.