פטיפון > סטרימר > דיסק. אדיש בין סטרימר לנגן, שנהם נשמעים נהדר עם ניואנסים קלים. ייתרון קל לסטרימר בעיקר בשל נוחות ויכולת להזרים ב Dop וכו׳.
אצלי האנלוג (שהוא מושקע בשני סטים שונים), עדיין נשמע יותר ריאליסטי , יותר נכון ויותר מוסיקלי, עומק במה תלת מימדיות וכו׳.
עם זאת, נהנה גם בדיגיטל בין אם סטרימינג , קבצים מקוריים או דיסקים (עדיין יש ברשותי אוסף של כ 1000 אלבומים)
לגבי מקורות ושירותי סטרימינג אני מנוי לכולם. איכות הסאונד קצת משתנה אבל בגדול סדר האיכות אצלי לפחות :
1) קובוז
2) דיזר
3) טידל
4) אפל מיוסיק . שומע בעיקר באוטו. משהו בממשק עם הapple car עובד טוב. ד״א מאז שאפל מזרימים ב lossless, האיכות נפלאה. למרות שהוא לא ״מקוטלג״ כאודיופילי לא הייתי מזלזל ושווה בדיקה.יש לאפל מגוון גדול של קטלוגים לרבות עברית וממש לא הייתי מזלזל בשירות מבלי לבדוק.
לגבי ההבדל בין דיזר לטידל אצלי לפחות הדיזר קצת יותר דינאמי ומבליט את הקצוות (טרבל ובס). הטידל יותר מאוזן. לאוזניי הטידל רגוע.
החסרון של דיזר (אצלי פחות) שהוא לא נתמך בתוכנת הנגן אבל יכול להזרים דרך AIrplay לסטרימר, בניגוד לקובוז ולטידל שנתמכים ישירות דרך תוכנת הנגן. בסטרימר שברשותי הטידל נתמך ישירות מהאפליקציה של טידל מבלי לעבור דרך תוכנת הסטרימר, ונשמע נהדר וגם יותר נוח לתפעול.
בכל מקרה ועם כל הכבוד לדיגיטל ויש כבוד, עדיין אצלי לפחות האנלוג לוקח בעיקר בהאזנה ״קריטית״.
אבל נהנה מכל הפורמטים…