או להאזין..לפעמים לאנשים יש נטיה להגזים...
תתחיל בלהאזיןאז מה אתה אומר בעצם: להכין טבלת שעות לכל מכשיר, לתלות אותה על הקיר ולהתנהל לפי הכתוב ...
זאת הטענה של יצרן המגבר שלי.ואני מכיר טכנאים שיגידו שעצמם ההתחממות וההתקררות של המגבר (להבדיל מטמפרטורה קבועה) המגבר מקצר את חייו.
שובזאת הטענה של יצרן המגבר שלי.
אבל מה הוא מבין, יש פה חבר'ה שתכננו, ייצרו ומכרו הרבה יותר מגברים ממנו.
15 שנה אני עושה את זה בבית, 25 שנה אני עושה את זה באולמות. עד היום, נשרפו בתים של כאלה שאין להם מערכות בכלל מאשר כאלה שמשאירים מגבר דולק.
לא שמעת שיש ציוד בלי מצב Standby?לא שמעתם על מצב standby?
אצלכם זה רק דלוק או כבוי ?
ארז
אני חושב שכאשר אומרים כבוי הכוונה זה stand byלא שמעתם על מצב standby?
אצלכם זה רק דלוק או כבוי ?
ארז
מצב standby זה לא מצב כבוי והוא נועד בדיוק בשביל לשמור על חום עבודה מינימלי שתוכנן עבורו.אני חושב שכאשר אומרים כבוי הכוונה זה stand by
לפחות לאלו שיש שלט
זה לא תמיד נכוןמצב standby זה לא מצב כבוי והוא נועד בדיוק בשביל לשמור על חום עבודה מינימלי שתוכנן עבורו.
יש לך דוגמא?מצב standby זה לא מצב כבוי והוא נועד בדיוק בשביל לשמור על חום עבודה מינימלי שתוכנן עבורו.
ה stand by הוא כדי שהמכשיר ידלק ע"י אינפרה רד או סיגנל מכבל טריגרזה לא תמיד נכון
מצב stand by נועד הרבה פעמים להחזיק מתח מינימלי לצורך הפעלת עינית אינפרה רד לשלט וכדי שהמכשיר לא יקבל פיק מתח בהדלקה אז זורם קצת זרם אבל שולי מאד
אצלי לדוגמא במצב stand by המגבר קר לגמרי ובהפעלה מלאה אחרי 10 דקות אתה יכול לטגן עליו ביצה
זה בדיוק מה שכתבתייש לך דוגמא?
ממה שאני יודע אין זרם בטרנזיסטורים לדוגמא. אולי בשנאי הראשי
ה stand by הוא כדי שהמכשיר ידלק ע"י אינפרה רד או סיגנל מכבל טריגר
לעומת מחשבים שם מדובר על מצב שינה
פשוט עבור נוחות שימוש.
יש לך דוגמא?
ממה שאני יודע אין זרם בטרנזיסטורים לדוגמא. אולי בשנאי הראשי
ה stand by הוא כדי שהמכשיר ידלק ע"י אינפרה רד או סיגנל מכבל טריגר
לעומת מחשבים שם מדובר על מצב שינה
פשוט עבור נוחות שימוש.
מצטער, לא מוצא ב KRELL תיעוד על זה, מצאתי רק אפשרות טיימר שתעביר לסטנד ביי מלאלדוגמא, במגברים של KRELL יש מנגנון שמזהה אם אין סיגנאל בכניסה, ואחרי חמש דקות מוריד את רמת ה-BIAS של המגבר, ובזה המגבר עובר ל- CLASS AB,מוריד זרם ברכיבי ההספק ולפיכך גם החום קטן.
גם זה, זה סוג של STAND BY.
מצטער, לא מוצא ב KRELL תיעוד על זה, מצאתי רק אפשרות טיימר שתעביר לסטנד ביי מלא
https://www.haaretz.co.il/magazine/ayelet-shani/.premium.highlight-MAGAZINE-1.8894095ח ח ח אז אני עם המכונה שלי שעלתה 1100 שח,
כאילו קניתי רמקול בלוטות של jbl בשקם..
לפחות בקטע הזה אני נחשב נורמלי