מגבר,pure class a...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
אם מישהו חושב שהכנסת רכיב חדש במערכת רצינית זה פלאג אנד פליי....
לדעתי הוא טועה[/QUOTE]
רוזי אם זאת תשובה למה שאמרתי קודם. לא לזה התכוונתי
כוונתי הייתה שיש לחברים ציודים כל כך טובים. שגם אם ההתאמה לא מושלמת (וכנראה שהיא אף פעם לא מושלמת) עדיין האיכות מעולה
לדוגמה מבחינת רכישות שאני ביצעתי גם אם לפעמים תחום כלשהו הלך אחורה.הסך הכל השתפר ברמה שסיפקה אותי ++

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אתה צודק, ברייק אין, תחליף מעמד, תיתן לציוד להתרגל למעמד, כמו רכב חדש, תיתן לכל החלקים להתרגל לעבודה בייחד, ידוע שרכב חדש אחרי זמן מה נוסע טוב יותר, תקופת זמן מסויימת - זה ה ברייק-אין בעצם.
מה זה לתת לציוד להתרגל למעמד ? המעמד נותן האפקט שלו מיד (ויברציות) , לא צריך ליחס לאלקטרוניקה תכונות אנושיות , והנה לדוגמה אני כאן שנים ולא תמיד מתרגל לשטויות שכותבים כאן.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אם מישהו חושב שהכנסת רכיב חדש במערכת רצינית זה פלאג אנד פליי....
לדעתי הוא טועה
רוזי אם זאת תשובה למה שאמרתי קודם. לא לזה התכוונתי
כוונתי הייתה שיש לחברים ציודים כל כך טובים. שגם אם ההתאמה לא מושלמת (וכנראה שהיא אף פעם לא מושלמת) עדיין האיכות מעולה
לדוגמה מבחינת רכישות שאני ביצעתי גם אם לפעמים תחום כלשהו הלך אחורה.הסך הכל השתפר ברמה שסיפקה אותי ++[/QUOTE]
שיפור הוא רק קדימה , בהכל.
אחרת זה הצידה.
משהו שזז קצת אחורה יכול לדפוק את ההנאה והחוויה מהמוזיקה גם אם המערכת הלכה קדימה בהרבה דברים אחרים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
הנה לדוגמה אני כאן שנים ולא תמיד מתרגל לשטויות שכותבים כאן.

:בכי:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
מה זה לתת לציוד להתרגל למעמד ? המעמד נותן האפקט שלו מיד (ויברציות) , לא צריך ליחס לאלקטרוניקה תכונות אנושיות , והנה לדוגמה אני כאן שנים ולא תמיד מתרגל לשטויות שכותבים כאן.
נראה לי שאתה נופל לסארקאזם שלו.

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
שיפור הוא רק קדימה , בהכל.
לא מסכים
אחרת זה הצידה.
לא מסכים להגדרה. הצידה להבנתי: להשאר באותה רמה אבל בטעם אחר
משהו שזז קצת אחורה יכול לדפוק את ההנאה והחוויה מהמוזיקה גם אם המערכת הלכה קדימה בהרבה דברים אחרים
ברור אבל יכול גם לשפר

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כל אחד בתפיסה שלו לגבי מהו שיפור.
תהנה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
שלום לכולם , המגבר קודם כל משתפר תוך כדי האזנה למוזיקה או ניגון ליתר דיוק ,ולא מספיקה רק הדלקה , בדקתי את עניין ההנחתה של רוברט (1DB ) לא הצלחחתי למדוד אפילו עם מכשיר מקצועי על פינק נויס ,
בנוסף מגבר ברוב המקרים פשוט מגביר , אפילו הפאס המאפען של מתנוש , כך שלא ברור לי מה ביאמפינג יתן מבחינה טונלית ,אלא אם הוא חלש מידי על הטידאל המעופש שלו,
אני סובר שהמגבר ברוב המיקרים מרמה מסוימת ומעלה לא לוקה ב FR שלו גם שהוא קר לגמרי , רוב הרמקולים מתוכננים שלא יהיו להם חורים ממש בטווח התדרים , כלומר נמדדים נכון כרמקול בעל תגובה לינארית פחות או יותר , הדבר היחידי שיכול למנוע את השדרגת המוטעיית של חלק מחברינו הוא הקפדה על התאמה חשמלית בין הרכיבים לרמקול וטיפול בחדר בצורה מושכלת כולל מדידות ומגע עם האוזן שלנו ליצוב המצב והתאמה לטעמנו , כלומר מערכת צריכה קצת "אהבה " מסביב בכדי להגיע לצליל שהוא מעבר לחיבור "פלאג אנד פליי " ,, וזה קשור לכל כך הרבה דברים שקצרה היריעה מלתאר ,
נראה לי שפה כל אחד בוחר לו כאן תחום ספציפי צר ומותח אותו עד מוות בלי להתייחס לתמונה הכללית שקושרה להמון דברים ,
אודיופילה אמיתית עם רמה ממש גבוהה תוביל את הסלון שלכם להראות אנומלי לגמרי , עם אקוסטיקה , רמקולים מרוחקים מאוד מהקירות , חשמל של מכונת הנשמה , מכשירים גדולים שיכולים להניע את הקופסאות המשונות שקניתם , בקיצור אין יונדאי I10 , שנוסעת כמו מרצדס מייבאך למרות שהיא גדולה וכבדה ,
למרות "פרישתי" בכל זאת אענה, כתבתי נפילה עד כ 1 dB .....זה לא חייב להיות כך ויתכן שבמגברים מסויימים זה אפילו ההיפך.

בסך הכל תיארתי בתחילת הפוסט שבציוד מדידה מקצועי כל החברות מבקשות לבצע מדידות רק לאחר 1/2-1 שעה של חימום המכשיר ויצא כך שבכל ציוד המדידה שהכרתי העוצמות נופלות במעט אחרי החימום (גם מסתדר עם התיאוריה) .....מכאן אני מניח שגם במגברים התופעה דומה.....וזהו, לא יותר ולא פחות.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
תשמע , אני גם לא אוהב חוכמולוגים מהסוג הזה , כותב מה שחושב וזהו , לא מתוחכם .לא שנון , ומה שכותב משתדל שיבינו ,
אבל מכיוון שאנו ערב רב , צריך לקבל את כולם !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
למרות "פרישתי" בכל זאת אענה, כתבתי נפילה עד כ 1 dB .....זה לא חייב להיות כך ויתכן שבמגברים מסויימים זה אפילו ההיפך.

בסך הכל בתחילת הפוסט תיארתי שבציוד מדידה מקצועי כל החברות מבקשות לבצע מדידות רק לאחר 1/2-1 שעה של חימום ויצא כך שבכל ציוד המדידה שהכרתי העוצמות נופלות במעט אחרי החימום(גם עושה הגיון) .....מכאן אני מניח שגם במגברים התופעה דומה.....וזהו.
טוב נשמה , זה בסדר גם אם זה לא בדיוק , תכתוב מה שתחפוץ בלי להתרגש מבתגובות של אלו שליבם מוצף במיץ של ארס, לא מתרשם שהם מבינים יותר !

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113

בסך הכל תיארתי בתחילת הפוסט שבציוד מדידה מקצועי כל החברות מבקשות לבצע מדידות רק לאחר 1/2-1 שעה של חימום המכשיר ויצא כך שבכל ציוד המדידה שהכרתי העוצמות נופלות במעט אחרי החימום (גם מסתדר עם התיאוריה) .....מכאן אני מניח שגם במגברים התופעה דומה.....וזהו, לא יותר ולא פחות.
זאת אומרת שמדובר בירידה של פחות מ-1dB, כלומר עוד פחות שמיע בפרישת זמן, עוד פחות משפיע, ועכשיו אתה גם מספר שזו הסקת מסקנות מציוד שאינו מגברים ושהכל יכול בכלל להיות הפוך ממה שאמרת קודם, ובכל זאת אתה עומד מאחוריו, גם כשזה ישר וגם כשזה הפוך. מעניין. וכל זה במקום להודות שאתה פשוט לא יודע מה ההסבר כשאתה בעליל clueless.

עדיף שתישאר בחוץ. אלה קישקושים מוחלטים. ועוד בשם "המדע", שאינך מייצג אותו ואינך ראוי להתהדר בו.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
עדיין לא כתבת את ההסבר התאורטי שלך לעניין חוץ מלתקוף אותי.....אבל זו בעצם תמצית מהותו של @AK1 .

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
עדיין לא כתבת את ההסבר התאורטי שלך לעניין חוץ מלתקוף אותי.....אבל זו בעצם תמצית מהותו של @AK1 .
זו המהות שלך, להתחפש לאיש מדע, ולתת הסברים מופרכים בלי להבין על מה אתה מדבר בכלל.

אני לפחות לא מתיימר לדעת דברים שאני לא יודע, ואני לא מוכן שתטעה את כולם עם השטויות שלך.

יאללה, תחזור החוצה! :)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
"תחזור החוצה" תגיד למשפחה שלך.:)

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
לגבי תחום תדרים - למדתי מספיק סאונד בחיים כדי לדעת שלא למדתי מספיק כדי להגיד לך באיזה "תחום תדרים" יש בעיה, גם כשיש בעיה של הגבר או הנמך בתדר מסוים. אז במילים אחרות, התשובה לשאלתך היא ככל הנראה "לא" - אני לא יכול לתחום את הבעיה לתחום תדרים. זה פשוט הפרזנטציה של הסאונד. לגבי BIAMPINNG זה נשמע אחלה אבל אני צריך עוד סט כזה:). קצת יקר, אתה יודע.

צריך לשמוע כדי להבין מה בדיוק קורה שם.
הרמקולים שלך לפי התמונה הם 3.5 WAY עם כנראה וופרים של 10" או אולי 8".
זה לבד דורש מגבר הדוק. אבל מגבר כזה לא יהיה כיפי על המיד-טוויט.
משתף אותך בחשיבה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
צריך לשמוע כדי להבין מה בדיוק קורה שם.
הרמקולים שלך לפי התמונה הם 3.5 WAY עם כנראה וופרים של 10" או אולי 8".
זה לבד דורש מגבר הדוק. אבל מגבר כזה לא יהיה כיפי על המיד-טוויט.
משתף אותך בחשיבה.
אין מגברים היכולים לשלוט ב 10״ וכן להיות נעימים במיד והגבוהים?

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113

ברור שיש.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
PHOTO-2020-06-01-16-30-02.jpg
יש,
אך זה לעולם לא יגיע לרמת האפשרויות והגיוון שניתן להגיע בחיבור BI-AMP עם שני מגברים אופטימליים.
קח גם בחשבון שלא כל הוופרים 10" הם אותו הרכיב, יש כאלה שיכולים לנגן נהדר עם מגבר מנורות 35 וואט.

תמונות מצורפות

• PHOTO-2020-06-01-16-30-02.jpg
    PHOTO-2020-06-01-16-30-02.jpg
    KB 47.2 · צפיות: 337
נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור