מגבר מגבר סופרנייט או סימאודיו

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני מודיע מנסיוני ונסיון של אחרים טובים ממני.

״יש מוצרים חמים ומהירים לפחות כמו המוצרים של ניים ואף יותר״.

שנית. המצוטטים מדווחים כאן על דבר לא הגיוני. לא ניתן לבצע מניפולציה על טווח התדרים שתהפוך מוצר למהיר יותר ממה שהוא. כלומר, לא משנה כמה תשחק עם טווח התדרים, דהיינו - טונאליות. לא תהפוך מוצר למהיר יותר.

לדעתי עצם העובדה שניים השתמשו במשך שנים עם מחברים מסויימים שאינם נפוצים במוצרים אחרים הפכו אותם לכאלה שכביכול מתאימים רק אחד לשני. כיום הם מייצרים את מוצריהם עם rca.

מה שאני טוען, כאחד שמבין קצת ביזניס/שיווק/מכירות, הוא שניים הצליחו לייצר קהל לקוחות שרוכש רק ניים. כשהבינו שיש עוד מוצרים בשוק, ברמה גבוהה יותר או דומה, והמוצרים של ניים נדחקו הצידה בגלל החיבור הלא נפוץ שמאפיין אותם, שינו כיוון, החלו לייצר את מוצריהם עם חיבור rca סטנדרטי על מנת שירכשו ניים ולא רק (!) ניים למערכות שלהם.

נמר,
לא מדובר על המוצר שהופך ליותר מהיר, אלא על התחושה שמתקבלת אצל המאזין. המניפולציה היא על המאזין.

ניים ללא ספק משנים את המוצרים שלהם כך שיתאימו ליותר לקוחות והם גם מייצרים מוצרים, אומנם לא זולים, אבל מאוד "אנטי אודיופילים" כמו "הכל כלול" בקופסה אחת... מי שאוהב את ניים יכול רק לברך על מוצרים "מותאמים לעם" (העשיר...) שמאפשרים להמשיך לייצר את המוצרים האודיופיליים "הכבדים".

אריה

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
עופר,

האם התחלת לבדוק או עדיין מחכה להמלצות?

הציעו לך:
אקוסטיק ארטס
סימאודיו 340i
ניים סופרנייט

כולם מגברים מצויינים, לכל אחד יש את האופי שלו.

הערה בקשר למגבר של ניים סופרנייט, מומלץ אפילו הכרחי להוסיף לו ספק כח חיצוני נקרא naim hicap dr או אפשר teddycap.

הספק ישפר משמעותית את הפרי של המשולב.

עדיף ומומלץ להשתמש בכבל רמקולים של naim פחות כאב ראש.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
נמר,
לא מדובר על המוצר שהופך ליותר מהיר, אלא על התחושה שמתקבלת אצל המאזין. המניפולציה היא על המאזין.

ניים ללא ספק משנים את המוצרים שלהם כך שיתאימו ליותר לקוחות והם גם מייצרים מוצרים, אומנם לא זולים, אבל מאוד "אנטי אודיופילים" כמו "הכל כלול" בקופסה אחת... מי שאוהב את ניים יכול רק לברך על מוצרים "מותאמים לעם" (העשיר...) שמאפשרים להמשיך לייצר את המוצרים האודיופיליים "הכבדים".

אריה

אריה
אתה כאיש של ניים,
האם הייתה משלב רכיבים של ניים במערכת
מורכבת מחברות שונות בלי לחשוש
מהתאמה חשמלית וחתימה צליל?
זה מסקרן אותי.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אריה
אתה כאיש של ניים,
האם הייתה משלב רכיבים של ניים במערכת
מורכבת מחברות שונות בלי לחשוש
מהתאמה חשמלית וחתימה צליל?
זה מסקרן אותי.

אני לא הייתי "מערבב" ציוד בכלל.

לא נולדתי עם ניים. היו לי מערכות שכללו מוצרים מיצרנים שונים והגעתי למסקנה שהטוב ביותר זה לדבוק ביצרן אחד. כשיש לך סט של יצרן אחד, המבנה של המערכת מאוד ברור. סט אחד מקל על ביצוע שדרוגים ומאפשר לזהות בקלות שינויים. גם אם יש בעיה, אתה פונה לאיש אחד שעליו מוטלת האחריות לפתור אותה.

כל הערבובים וההתאמות הם לדעתי מתכון לאי שביעות רצון.

אריה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

לא נולדתי עם ניים. היו לי מערכות שכללו מוצרים מיצרנים שונים והגעתי למסקנה שהטוב ביותר זה לדבוק ביצרן אחד. כשיש לך סט של יצרן אחד, המבנה של המערכת מאוד ברור. סט אחד מקל על ביצוע שדרוגים ומאפשר לזהות בקלות שינויים. גם אם יש בעיה, אתה פונה לאיש אחד שעליו מוטלת האחריות לפתור אותה.

אריה

בינגו זו גם דעתי,לפחות הגברה מאותו יצרן,
למנוע דם,יזע ודמעות.

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
עופר,

הערה בקשר למגבר של ניים סופרנייט, מומלץ אפילו הכרחי להוסיף לו ספק כח חיצוני נקרא naim hicap dr או אפשר teddycap.

הספק ישפר משמעותית את הפרי של המשולב.

עדיף ומומלץ להשתמש בכבל רמקולים של naim פחות כאב ראש.
גאברין בתערוכה שאלתי את תדי פארדו שמיצר ספקים למגברים של ניים על אפשרות וכדאיות לרכוש ספק למגבר שלי. הוא אמר שבסופרנייט 2 בשונה מסופרנייט1 ספק לא יהיה משמעותי במיוחד כי המעגלים הפנימיים שלו מספיק איכותיים כך שספק חיצוני לא מוסיף הרבה. (סופרנייט2 שונה מהותית מסופרנייט 1 ).

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
גאברין בתערוכה שאלתי את תדי פארדו שמיצר ספקים למגברים של ניים על אפשרות וכדאיות לרכוש ספק למגבר שלי. הוא אמר שבסופרנייט 2 בשונה מסופרנייט1 ספק לא יהיה משמעותי במיוחד כי המעגלים הפנימיים שלו מספיק איכותיים כך שספק חיצוני לא מוסיף הרבה. (סופרנייט2 שונה מהותית מסופרנייט 1 ).
כל הכבוד לתדי על היושרה המקצועית.

אני כן הייתי ממליץ לנסות ספק חיצוני כי לדעתי זה משפר את הצליל, גם אם המעגלים של הספק החיצוני זהים לאלה של הפנימי. חובה לבדוק בשמיעה ולהחליט.

אריה

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
כל הכבוד לתדי על היושרה המקצועית.

אני כן הייתי ממליץ לנסות ספק חיצוני כי לדעתי זה משפר את הצליל, גם אם המעגלים של הספק החיצוני זהים לאלה של הפנימי. חובה לבדוק בשמיעה ולהחליט.

אריה
:בעד: מסכים לחלוטין.
חובה לנסות ולהחליט.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
לא מדוייק.

בסופרנייט 2 הוסיפו discrete regulator אחד ליחידת הפרה, לעומת זאת בספק הכח החיצוני יש שניים אם אינני טועה.

ההבדל בין סופרנייט 1 לסופרנייט 2 אינו מהותי בכלל מביחנת חומרה.

בסוף מבחן ההאזנה הוא הקובע.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לא מדוייק.

בסופרנייט 2 הוסיפו discrete regulator אחד ליחידת הפרה, לעומת זאת בספק הכח החיצוני יש שניים אם אינני טועה.

ההבדל בין סופרנייט 1 לסופרנייט 2 אינו מהותי בכלל מביחנת חומרה.

בסוף מבחן ההאזנה הוא הקובע.

יש הבדלים מהותיים בין הסופרנייט 1 לסופרנייט 2: ב 2 אין מעגל DAC. ב 2 אין סט לחצנים להקלטה. כמו שנאמר הספק ב 2 שופר ועל פי ההצהרה של ניים נכללים בו שיפורים נוספים.

הסופרנייט 2 הוא מגבר "נקי" ולדעתי הרבה יותר "אודיופילי" מה- 1.

אריה

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
יש הבדלים מהותיים בין הסופרנייט 1 לסופרנייט 2: ב 2 אין מעגל DAC. ב 2 אין סט לחצנים להקלטה. כמו שנאמר הספק ב 2 שופר ועל פי ההצהרה של ניים נכללים בו שיפורים נוספים.

הסופרנייט 2 הוא מגבר "נקי" ולדעתי הרבה יותר "אודיופילי" מה- 1.

אריה
ההבדל העיקרי בין סופרנייט 1 ו סופרנייט 2 הוא בספק הכח והוספת discrete regulator יחיד ליחידת הפרה בסופרנייט 2.

לדעתי, זה לא שינוי מהותי בכלל אלא שיפור.

כל השאר, הורדת הדאק מסופרנייט 1 וכפתורי ההקלטה לא כל כך מעניינים.

נערך לאחרונה ב:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113

אריה

מאוד מעניין אריה.
לא יצא לך לשמוע סט אלקטרוניקה שהורכב מחברות שונות ונשמע טוב יותר מסט שהורכב כולו מאחת החברות הללו?
ומה לגבי מקורות - נדמה לי שיש או היה לך פטיפון של לין: האם פטיפון של לין יישמע טוב יותר במערכת שכל כולה לין מאשר במערכת שמורכבת מחברה אחרת?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
נשאלתי לדעתי ועניתי. אם לך ולאחרים יש דעה שונה, אז סבבה.

אריה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ההבדל העיקרי בין סופרנייט 1 ו סופרנייט 2 הוא בספק הכח והוספת discrete regulator יחיד ליחידת הפרה בסופרנייט 2.

לדעתי, זה לא שינוי מהותי בכלל אלא שיפור.

כל השאר, הורדת הדאק מסופרנייט 1 וכפתורי ההקלטה לא כל כך מעניינים.
הורדת הדאק זה הורדה של מערכת שצורכת כוח מהספק. כפתורי ההקלטה גם הם מעגל שהוסר מהמגבר. מדובר בשינויים משמעותיים. הסופרנייט 2 הוא מגבר שונה מה 1.

אריה

ofer42

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
מישל היה אצלי עם האקוסטיקס ארטס
ואהבתי מה ששמעתי.
את הסופרנייט לא יכולתי לקבל להשמעה
ועל הסימאודיו החלטתי לוותר.
אז הלכתי על האקוסטיקס ארטס.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור