עופר,
ניים הולך רק עם ניים, מניים קונים את כל
המערכת,
אם תמשיך לא לשמוע מה שאומרים לך
תגיע לשוקת שבורה.
האמירה הזאת הייתה נכונה בעבר, בשנים האחרונות חברת ניים פתוחה לשידוך עם מוצרים אחרים בהצלחה רבה.ניים הולך רק עם ניים, מניים קונים את כל המערכת.
ואם בעתיד יהיה לי דאק אחר לא נאים?עופר,
ניים הולך רק עם ניים, מניים קונים את כל
המערכת,
אם תמשיך לא לשמוע מה שאומרים לך
תגיע לשוקת שבורה.
לא מסכים איתך.
ניים הם מוצרים מעולים שמתאימים גם למוצרים מעולים אחרים.
אף אחד לא דיבר על קדםקדם מגבר של ניים הולך עם מגברים שונים?
לי זה נראה כמו לחפש רוח בשדה
אף אחד לא דיבר על קדם
איפה החוצפה פה בדיוק?תשמע יש אנשים ששואלים כל חיים שאלות ובסוף גם עונים
בחוצפה, ויש אנשים שמבינים ,סומכים על אלה שרוצים לעזור ועושים!
קדם מגבר של ניים הולך עם מגברים שונים?
לי זה נראה כמו לחפש רוח בשדה
למה לא?
האם הוא עובד אחרת מכל הקדמים בעולם?
מה הופך את ניים לכזה שמתאים רק(!) לניים?
עם איזה רמקולים אתה שומע?אצלי סופרניט2 עובד מצוין עם מכשירים אחרים, לא של ניים. ועפר מוזמן לשמוע. כשקניתי מגבר של ניים שמעתי את המשפט הזה "ניים הולך רק עם ניים" וככל שהתענייני בו אני מתרשם שזה מין מיתוס או "אגדה אורבנית" שאינה נכונה, אבל אבל יש מאפיינים של ניים שעזרו לה להתבסס, כמו כבלי רמקול של ניים שהחברה חייבה בעבר להשתמש רק בהם אחרת האחריות לא תהיה בתוקף (משהו שקשור למאפייני המוליכות או הקיבוליות של הכבל, היום התקנה הזאת פחות גורפת, יש עוד כבלים מתאימים וזה תלוי הדגם הספציפי) או חיבורי דין שהם עשו במכשירים שלהם ולא מתאימים למכשירים אחרים (אבל אפשר לחבר גם לא באמצעותם). והרבה אופציות לשידרוג המכשירים כגון עם ספקי כח חיצוניים שלהם.
בהתייחס לאמירה של נמר שסופרניייט2 מדגיש את המיד באס, לדעתי זה נכון כאמירה כללית על ניים שבעבר, במכוון הדגישה תדרים מסוימים ופחות אחרים כדי להגביר את ההנאה מההאזנה. אני חושב שהיום זה שונה, ושהמגבר המסוים הזה כן נותן מידה רבה של שקיפות. מעבר להאזנה למערכת שלי קראתי על כך)
Iםאצלי סופרניט2 עובד מצוין עם מכשירים אחרים, לא של ניים. ועפר מוזמן לשמוע. כשקניתי מגבר של ניים שמעתי את המשפט הזה "ניים הולך רק עם ניים" וככל שהתענייני בו אני מתרשם שזה מין מיתוס או "אגדה אורבנית" שאינה נכונה, אבל אבל יש מאפיינים של ניים שעזרו לה להתבסס, כמו כבלי רמקול של ניים שהחברה חייבה בעבר להשתמש רק בהם אחרת האחריות לא תהיה בתוקף (משהו שקשור למאפייני המוליכות או הקיבוליות של הכבל, היום התקנה הזאת פחות גורפת, יש עוד כבלים מתאימים וזה תלוי הדגם הספציפי) או חיבורי דין שהם עשו במכשירים שלהם ולא מתאימים למכשירים אחרים (אבל אפשר לחבר גם לא באמצעותם). והרבה אופציות לשידרוג המכשירים כגון עם ספקי כח חיצוניים שלהם.
בהתייחס לאמירה של נמר שסופרניייט2 מדגיש את המיד באס, לדעתי זה נכון כאמירה כללית על ניים שבעבר, במכוון הדגישה תדרים מסוימים ופחות אחרים כדי להגביר את ההנאה מההאזנה. אני חושב שהיום זה שונה, ושהמגבר המסוים הזה כן נותן מידה רבה של שקיפות. מעבר להאזנה למערכת שלי קראתי על כך)
עם פוקל aria 926עם איזה רמקולים אתה שומע?
למה לא?
האם הוא עובד אחרת מכל הקדמים בעולם?
מה הופך את ניים לכזה שמתאים רק(!) לניים?