מגבר משולב Michi X5 במבחן

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
שלום גם לך חבר יקר שלי
כן בהחלט אחפש את הביקורת ..לא קראתי כמעט לא נכנסתי לאתר .
אני עובר תקופה קשה עד מאד מאד ..
.גם הורגלתי מהילדות לא לבקש עזרה מאף אחד ועד היום אני כזה לא אוהב להטריד אף אחד
הבנות שלי בשני קצוות בעולם ככה אני לבד אבל . לא ממש מפריע לי כמו מפריע לי המצב הבראותי שלי שהולך ונעשה מיום ליום גרוע

אני הלכה למעשה כמעט לגמרי מושבת אז ממש לפני שנתיים נפגשנו או הלכתי ככה צולע אבל היום הצליעה משמעותית .תוך כדי כאב

האמת יש לי לבחור כמה שגרוע עכשו לגרוע מאד שעשוי לתפתח כתוצאה מניתוח ..אפילו כסא גלגלים או פגיעה במערכת העצבים ברגליים ובאגן והאיזור פגוע ממחלה קשה כמו גבינה שווצרית מתחיל הניתוח למעשה קל לאחרים לי ....שזה קל לאדם רגיל במבנה האגן ..לי מסובך לא יושב אחד מול השני DHH דו כווני וניתוח כזה ...אבל והוא לא פשוט .. נדחה כמה פעמים כל פעם
צ.ץ משהו אחר ... מצב הרוח שלי מאד מאד חרדתי .. כמעט לקיום ... וכתוצאה מכך מתפתח אם ארצה או לא דיכאון ברמות שונות כתוצאה ..עייפות חרדה ...
לא יכול כמעט לצאת לקניות ועד אני יוצא קרעת ים סוף.. וכבר מתהלך עם הליכון .. מתחיל את היום איזה מתחיל מתעורר בלילה הרבה פעמים .. מכאבים מהלחץ ומתח הולך לשרותים לא יושן כמו שצריך . עם כל זה ירדתי הרבה מאד במשקל ....
אני מסתובב במיטה כואב הולך לשירותים כואב . יושב כואב נוהג כואב ..כדורים הם מלהזכיר כי פגעו לי קשה בתפקודי כליות וכבד אז אין כדורים כדי לא לפגוע בכליות או בכבד הוראת פרופסור מומחה ואני .. ממש אובד עצות ... הוצאתי כסף על רופאים ומומחים ...

זה שאמר לי כן כן יהיה בסדר ממש הפחיד אותי!!! עוד יותר מזה שאמר אתה בסיכון שצריך לדעת .. השלכות כאמור לבחור בין גרוע עכשו לגרוע מאד אחרי או במהלך ניתוח האגן עם שיקום ארוך ארוך . לא כמו שאומרים קם ומתהלך בארץ אצלי אולי חודשים במיטה .... זקנות בנות 80 עוברים את זה בקלות לי יש סיבוכים אחרים במיבנה מילדות באגן ... חייתי ככה שנים והרמתי אפילו את לקסמן M-05 והיום בקושי שקית קניות מה הניתוח שיכולים לקצר אותי ב3/5 סמ נו מילא לא אתמודד לשחק מכבי תא אבל הבעיה ... זו הסיבוכים .. להולכה במערכת עצבים סביב האברים שלפוחית מין סוגרים נו יאללה לבית אבות ..אני רק בן 61 ..ונו זה ממש פתח לדיכדוך וחרדה ... וככה אני עובד עוד יום המוסיקה היא קצת .האויר ושכנים שבאו לי מעל לראש מציקים לי ברעש ...כל המסביב קשה לי קשה לי מאד .

כבר קשה לי להכנס ולצאת מהרכב לעלות במדרגות אגב לרדת נראה כאילו אין לי כלום ..אבל לך תעלה עם שקית ביד קניות אני מת ...

הצרה שהמצב בירך שמאל כבר מתחיל קפוט וממשיך הצרה הזו להדביק את הקצב בירך ימין עוד מעט כבר לא אוכל לנהוג ... אני בחרדה קיומית ועוד הקורונה הזו רק
נהנה... לאחרים עונש לי מתנה לא צריך לצאת מהבית ...

אתה יודע המוסיקה זה החיים שלי ושל כולנו אבל מה לעשות לאט לאט
לכן לא נכנס ולא כותב ולא משתתף ... ואוי כמעט רציתי לעשות מאמרים על מוסיקה לסרטים הקלטות מיוחדות ביצועם פתאום עננה שחורה ענקית מרחפת כל הזמן מעל לראש ובום כמו שרציתי ככה נפל הכל כמו אש של נסורת ...עצומה בהתחלה ונכבת מיד
כאמור גיא קרא למלך ערום צריך אומץ של הרקולס לשם כך ושפו ענק ענק ...

מקווה לטוב

קראתי בשקיקה את מה שכתבת פה ואני מבין אותכה כולנו עוברים בחיים איזה משהו ואני מאחל לך החלמה מהירה בעזרת השם לא להתיאש אלא להאמין שיהיה טוב

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
קראתי בשקיקה את מה שכתבת פה ואני מבין אותכה כולנו עוברים בחיים איזה משהו ואני מאחל לך החלמה מהירה בעזרת השם לא להתיאש אלא להאמין שיהיה טוב
תודה תודה רבה לך .
אייל
.כן כן מאריה הפכתי לעכברון ...כל האנרגיה ואם יש כזו ..מתנדפת פתאום ולא חסר הטריגר.{כאבים בתנועה הכי קלה לפעמים מחרפן}
.חוסר שינה שמוביל לחוסר חשק וריכוז ... לא רוצה להתייאש אבל העתיד ממש לא מזהיר ...מה שבצורה אולי ציורית מקשר אותי למצב בכדור הארץ הקורונה.. המסת קרחונים . התפרצות הזוועתית באיים אזוריים בספרד ... בתים שלמים אזורים שלמים כוסו בלבה רותחת אינדונזיה טוב זה לא חדש ...עוד מ1883/7 התפרצות והתפוצצות קרקאטואה ... השטפונות ..הבצורת מאידך ... אוי אוי פתאום מתחברים לי הקצוות
אפה אני נשאר עם כל זה .. ...
האם עוד נתגעגע לשעה זו בבוקר ..שכותב לך מילים אלו עם הקונצרט לפנסתר של ראוול ...
אייל שתהיה שנה אזרחית טובה לך ולקוראים וכולם ...
ועוד אמרו לי איזה אופטימי אתה ...

למה

חבר משקיען
מעורבות
823
נקודות
113
גם אני רוצה לאחל לחבריינו היקר sonyes שיפור במצב בריאותי והכי חשוב להשתדל לראות את החצי כוס המלאה.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
גם אני רוצה לאחל לחבריינו היקר sonyes שיפור במצב בריאותי והכי חשוב להשתדל לראות את החצי כוס המלאה.
תודה רבה רבה ..כן אני ממש כמעט מרותק לבית מפאת קושי עצום בתנועה .... אולם יש בדעתי להעביר לכם הקוראים ואנשים יתענינו באספקט חדש שיש לי בנושא המוסיקה.. ודברים חדשים וישנים שקניתי יהיה בטח מעניין .. אשתדל לא לעשות סמטוחה בכתיבה
אני כמו המורה למתמטיקה שלי רק הוא הבין את החומר ... ככה גם אני כותב כותב לעצמי יודע היטב הקורא פתאום נכנס לעירפול כזה
אשתדל יש נושא קטן בטיפול כרגע ... ואבל החלטתי כי ראוי לשתף את החברים כאן בחוויות מוסיקאליות שאני נהנה מהם מביצועים סיגנונות . אין ולא יהיה כמעט אודיו רק היסטוריה על מוסיקה ודברים מענינים שבעצם כולנו מכירים אך אוי אני מכיר את זה יגידו רבים .
אז שנה אזרחית טובה
2022
תודה על הברכות ואיחולים
SONY ES

Yuval a

עוסק בתחום
מעורבות
87
נקודות
28
בריאות איתנה ES!!!

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
בריאות איתנה ES!!!
תודה תודה רבה לך ושנה אזרחית טובה
SONY ES

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
מצטרף לאיחולים, @SONYES שפע של בריאות ושתהיה לך שנה אזרחית טובה.

assafshm

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
בקיצור אתה מקבל מוצר בינוני תוצרת סין תמורת 30k₪

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אולי, אתה מקבל פה מוצר הייאנד הכי יקר של רוטל, יש כאלו שזה בינוני בשבילם ויש כאלו שזה לא.
מעבר, יש מוצרים סיניים שהם הטופ אתה פשוט לא מודע לזה, סין כבר מזמן מזמן לא אומר גרוע, יש זבל אבל יש גם הפוך מזה, רוב המוצרים שמיובאים לפה הכל מיוצר בסין.
אגב,למה להפוך ביקורת על מוצר ל שרשור של קופת חולים ?!

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,246
נקודות
113
בקיצור אתה מקבל מוצר בינוני תוצרת סין תמורת 30k₪
איך בדיוק הגעת לפרשנות הזאת? האם קראת את כל הכתבה? אולי כדאי שתקרא שוב מההתחלה ועד סיום. המוצר הזה רחוק מבינוני ואפילו ל-״תוצרת סין״ יש התייחסות פרטנית בכתבה. קיצור, תקרא שוב וחזור אלינו.

costello

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
sonyes או אך שתקרא לעצמך, התאמצתי מאד להבין את תוכן התגובה הראשונה שלך, מצטער לא צלחתי את המשימה...!! הרבה קפיצות מנושא לנושא עירבוב ובליל של מילים, בעיקר התייחסת לסימפוניה ושטחת בפנינו היסטוריה מוסיקלית, שזה אולי נחמד, אבל לא רלוונטי לנושא הסקירה, זה שייך לפורום אחר.. אגב, כל כך הרבה מילים ואין שום התייחסות רצינית ומקצועית לנשוא הבדיקה "המגבר"... אגב, הסקירה רצינית ונכתבה בצורה מקצועית, עם פירוט והסבר לכל פרט וליכולות המגבר.. אתה יכול להתחבר ולקבל את הביקורת או לא, אבל להכניס לכאן את הום סנטר.. נו באמת..?
לגיא כותב הסקירה אחלה כתיבה ומעניין מאד, אגב אני מחזיק במגבר מיצ'י פרה פאוור עם הפנלים האדומים, שנקנה באמצע שנות התשעים במחיר "מטורף", המגבר מאד מיוחד, היה מעניין מאד לבדוק אותו בהשוואה אל מול הדגם שבסקירה... הימור קטן שלי שהמיצ'י המיתולוגי טוב יותר..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור