שלום גם לך חבר יקר שלי
כן בהחלט אחפש את הביקורת ..לא קראתי כמעט לא נכנסתי לאתר .
אני עובר תקופה קשה עד מאד מאד ..
.גם הורגלתי מהילדות לא לבקש עזרה מאף אחד ועד היום אני כזה לא אוהב להטריד אף אחד
הבנות שלי בשני קצוות בעולם ככה אני לבד אבל . לא ממש מפריע לי כמו מפריע לי המצב הבראותי שלי שהולך ונעשה מיום ליום גרוע
אני הלכה למעשה כמעט לגמרי מושבת אז ממש לפני שנתיים נפגשנו או הלכתי ככה צולע אבל היום הצליעה משמעותית .תוך כדי כאב
האמת יש לי לבחור כמה שגרוע עכשו לגרוע מאד שעשוי לתפתח כתוצאה מניתוח ..אפילו כסא גלגלים או פגיעה במערכת העצבים ברגליים ובאגן והאיזור פגוע ממחלה קשה כמו גבינה שווצרית מתחיל הניתוח למעשה קל לאחרים לי ....שזה קל לאדם רגיל במבנה האגן ..לי מסובך לא יושב אחד מול השני DHH דו כווני וניתוח כזה ...אבל והוא לא פשוט .. נדחה כמה פעמים כל פעם
צ.ץ משהו אחר ... מצב הרוח שלי מאד מאד חרדתי .. כמעט לקיום ... וכתוצאה מכך מתפתח אם ארצה או לא דיכאון ברמות שונות כתוצאה ..עייפות חרדה ...
לא יכול כמעט לצאת לקניות ועד אני יוצא קרעת ים סוף.. וכבר מתהלך עם הליכון .. מתחיל את היום איזה מתחיל מתעורר בלילה הרבה פעמים .. מכאבים מהלחץ ומתח הולך לשרותים לא יושן כמו שצריך . עם כל זה ירדתי הרבה מאד במשקל ....
אני מסתובב במיטה כואב הולך לשירותים כואב . יושב כואב נוהג כואב ..כדורים הם מלהזכיר כי פגעו לי קשה בתפקודי כליות וכבד אז אין כדורים כדי לא לפגוע בכליות או בכבד הוראת פרופסור מומחה ואני .. ממש אובד עצות ... הוצאתי כסף על רופאים ומומחים ...
זה שאמר לי כן כן יהיה בסדר ממש הפחיד אותי!!! עוד יותר מזה שאמר אתה בסיכון שצריך לדעת .. השלכות כאמור לבחור בין גרוע עכשו לגרוע מאד אחרי או במהלך ניתוח האגן עם שיקום ארוך ארוך . לא כמו שאומרים קם ומתהלך בארץ אצלי אולי חודשים במיטה .... זקנות בנות 80 עוברים את זה בקלות לי יש סיבוכים אחרים במיבנה מילדות באגן ... חייתי ככה שנים והרמתי אפילו את לקסמן M-05 והיום בקושי שקית קניות מה הניתוח שיכולים לקצר אותי ב3/5 סמ נו מילא לא אתמודד לשחק מכבי תא אבל הבעיה ... זו הסיבוכים .. להולכה במערכת עצבים סביב האברים שלפוחית מין סוגרים נו יאללה לבית אבות ..אני רק בן 61 ..ונו זה ממש פתח לדיכדוך וחרדה ... וככה אני עובד עוד יום המוסיקה היא קצת .האויר ושכנים שבאו לי מעל לראש מציקים לי ברעש ...כל המסביב קשה לי קשה לי מאד .
כבר קשה לי להכנס ולצאת מהרכב לעלות במדרגות אגב לרדת נראה כאילו אין לי כלום ..אבל לך תעלה עם שקית ביד קניות אני מת ...
הצרה שהמצב בירך שמאל כבר מתחיל קפוט וממשיך הצרה הזו להדביק את הקצב בירך ימין עוד מעט כבר לא אוכל לנהוג ... אני בחרדה קיומית ועוד הקורונה הזו רק
נהנה... לאחרים עונש לי מתנה לא צריך לצאת מהבית ...
אתה יודע המוסיקה זה החיים שלי ושל כולנו אבל מה לעשות לאט לאט
לכן לא נכנס ולא כותב ולא משתתף ... ואוי כמעט רציתי לעשות מאמרים על מוסיקה לסרטים הקלטות מיוחדות ביצועם פתאום עננה שחורה ענקית מרחפת כל הזמן מעל לראש ובום כמו שרציתי ככה נפל הכל כמו אש של נסורת ...עצומה בהתחלה ונכבת מיד
כאמור גיא קרא למלך ערום צריך אומץ של הרקולס לשם כך ושפו ענק ענק ...
מקווה לטוב
קראתי בשקיקה את מה שכתבת פה ואני מבין אותכה כולנו עוברים בחיים איזה משהו ואני מאחל לך החלמה מהירה בעזרת השם לא להתיאש אלא להאמין שיהיה טוב