מבקר המיתוסים מכה שנית

• פותח הנושא kyroz
  • פורסם בתאריך

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
http://www.hometheater.co.il/p-1.article05269.html

מבחן המדפיים 2014 – חלק ד': עד 25,000 ש

ובהמשך הביקורת

ציוד
מגבר משולב ממיר: Rotel RA-1570

וזה על קצה המזלג, אתם מוזמנים לקרוא את הביקורת :מבולבל:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
כמה שאני קורא יותר ,אני פחות סובל את אלברט וון שויקרט, הבן אדם קמצן וצר עיניים ,ממתי חברה כמו שלו משתמשת בקופסאות מוכנה מחברת DIY ?
הסקירה דווקא כתובה יפה מאוד,כל הכבוד לבחור ,ולדעתי כשמשהו טוב ,לא צריך לכתוב שטויות בגלל שזה לא מהאתר שלנו .

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
נבו ............. צא מזה כבר ............ :נגד:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
לצאת ממה? אל תטריפו אותי עם ההתחסדות פתאום.
נראה לך הגיוני לבקר רמקולים של 20,000 ש"ח עם מגבר ב-1500$ של רוטל שנשמע כמו ברזל?

*** יש לי מניות בDTOWN ו-HIFIMUSIC, לכן כואב לי לראות סיקורים מHOMETHEATER.............

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
נראה לך הגיוני לבקר רמקולים של 20,000 ש"ח עם מגבר ב-1500$ של רוטל שנשמע כמו ברזל?

ומה בעיה?
יש לי רמקולים ב-27,000$ ומגבר ב-2,500$.
אם כי את רוטל אני באמת לא אוהב.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
ומה בעיה?

להיות? אין בעיה
לבקר באופן מקצועי ולהצביע על אופי, חסרונות ויתרונות כשרוב היתרונות והחסרונות הן סביר להניח בגלל הצוואר בקבוק שנוצר מהמגבר - זה לא מקצועי ולא צריך לקבל במה באתר מרכזי.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ומה בעיה?

חבל... יכולת לחסוך 1,500$ על המגבר ולקנות רמקולים ב 28.5 אלף דולר.

אריה

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מעבר למגבר הקלוקל שבו נעשתה הבדיקה -
מעבר לעובדה שכל השידוכים ששמעתי בין רוטל לבין B&W היו זוועה ועשו עוול ל B&W (למרות שהיבואן המקומי דוחף את הצמד-חמד בכל הזדמנות אפשרית) -
מעבר לביטויים קצת מוזרים לי כמו "אך מעט מפורט מדי פה ושם" (???) -
מעבר לכל אלה, את ה 805 הכרתי בעבר לא רע. גם את וון שוויקרט הזה יצא לי לשמוע כמה פעמים.
אין לי מושג מהיכן הביא הבוחן הנכבד את המסקנות התמוהות שלו ואין לי שום כוונה להתנצח כאן בנושא הזה, כי לא ראוי לתת במה מוגזמת ל"מבחנים" שנעשים שם. אסתפק רק בלציין שההתרשמויות שלי משני הרמקולים האלה היו שונות לגמרי.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
ומה בעיה?

אתה לא היחידי חוטא בחטא "הרמקולים היקרים" (בלוחות לא חסרים דוגמאות) שמביא אותך כביכול לפסגת הסאונד
הרי יש לך רמקולים מצמרת ההי אנד -אכן? המציאות שונה לגמרי. רמקולים ב 10$K +הגברה ב 17$K
היו נותנים לך תוצאה עדיפה פי כמה כמה .נכון על חשבון רמקולים פחות "נוצצים"

מה מוביל אנשים לשפוך את כל/רוב הכסף שלהם על רמקולים ולחשוב שהם נמצאים שם?
סוגיה מעניינת בפני עצמה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
אתה לא היחידי חוטא בחטא "הרמקולים היקרים" (בלוחות לא חסרים דוגמאות) שמביא אותך כביכול לפסגת הסאונד
הרי יש לך רמקולים מצמרת ההי אנד -אכן? המציאות שונה לגמרי. רמקולים ב 10$K +הגברה ב 17$K
היו נותנים לך תוצאה עדיפה פי כמה כמה .נכון על חשבון רמקולים פחות "נוצצים"

מה מוביל אנשים לשפוך את כל/רוב הכסף שלהם על רמקולים ולחשוב שהם נמצאים שם?
סוגיה מעניינת בפני עצמה.
בראשית ,למיכאל יש את אחת המערכות היותר מאוזנות שאני מכיר ,המגבר שלו זה פאראסאונד מצויין שאני לא מבין איך נמכר בחול במחיר הזה ,אבל הקומפלקס של מיכאל הוא הרבה יותר משוכלל ממה שאתה מעלה על דעתך ,יש שמה קדם שפופרות
נפלא ולא זול בכלל ,יש שם ממיר שפופרתי של מטרנום שהוא הטופ אוף דה ליין של החברה ,יש שם מערכת מיחשוב חלומית כולל רום קורקשיין שרק מיכאל מסוגל לתחזק ,החדר מטופל אקוסטית ,יש טיפול כבד בחשמל כולל זוג קונדישונרים ,בקיצור כל הקומפלקס הזה בשילוב המגבר הספציפי הזה נשמה מדהים ,לדעתי היית רוצה כזה סאונד בבית ,
מעבר לזאת ,אם כבר מתיחסים לוריטי היקר והקטן ,הרמקול הזה יהלום אמיתי ,עם מיד סוף הדרך ,וכולת להפיק בס ברמה של רמקול רצפתי ענק ,בקיצור לא פשוט להחליף רמקול כזה ברמקול יותר טוב ,ובטח לא בחצי מחיר ,
לסיכום ,הפאראסאונד כמגבר הוא פצצה של מגבר ,החיסרון היחידי שלו שהוא עולה מחיר "נורמלי"

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תודה, אלדר.

אריה ועפר, המגבר שם נמצא לא מתוך חסכון כספי, תהיו רגועים
אני תוהה לקרוא כאלה תגובות מאנשים כביכול עם ניסיון אודיופילי

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
יש שם מערכת מיחשוב חלומית כולל רום קורקשיין שרק מיכאל מסוגל לתחזק

מיכאל, איזה רום קורקשיין אתה משתמש?? האם זה חלק מתוכנת המחשב?

לסיכום ,הפאראסאונד כמגבר הוא פצצה של מגבר ,החיסרון היחידי שלו שהוא עולה מחיר "נורמלי"

מגברי פאראסאונד מתוכננים ע"י המהנדס האגדי ג'ון קרל והם מכשירים אודיופיליים די טובים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113

אחד המקרים הבודדים בתחום של מחיר שפוי למגבר שמקבילים אליו נמכרים במחיר הרבה יותר יקר...
במילים אחרות, המחיר "נמוך מידי..." ולכן ההשוואה נראית, למתבונן מן הצד שלא מכיר את המגבר הזה, חסרת פרופורציה.

ולאריה,
יכול להמליץ לך בחום על רסיבר ק"ב שגם מ 1000$ תקבל עודף...מקווה בשבילך שלא השקעת יותר מ 500$ בהגברה שלך...
אהה, רגע, יש לך את הסט הזה, של החברה המושלמת ההיא, נו איך קוראים לה...כותבים אותה כמו שם של דוד עיראקי..זו החברה שאם אתה לא קונה את כל הסט שלה (כולל כבלים) אתה מקבל סאונד מאעפן....למה? זה בטח עלה יותר מ 500$ ....
לא הגיע הזמן שתפנים כבר שלאחרים יש ניסיון לגמרי שונה מניסיונך ותפסיק כבר לקנטר ולבקר בכל הזדמנות התנהלות של אחרים?
לא לענין ומעצבן.
ארז

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
על איזה ניסיון אתה מדבר? רמקולים ב 27 אלף דולר ומגבר ב 2500 דולר. לא ברור לך שמגבר ב 15 אלף דולר ורמקולים ב 15 אלף דולר יישמעו הרבה יותר טוב? הקטע הזה רק מוכיח לאיזו קיצוניות אנשים יכולים להגיע עם הסיפור של הרמקולים.

אריה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
נראה לך הגיוני לבקר רמקולים של 20,000 ש"ח עם מגבר ב-1500$ של רוטל

זה בטוח לא הגיוני להשוות תמחורים של מדינות שונות!

ריטייל של שניהם באנגליה £1200 ו-£3750..

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
אז מה אתה שמח? -הם הזכירו שם עיראקי לא בגלל שהם אוהבים את NAIM...

אריה

זה ממש לא מעניין אותי מי אוהב NAIM ומי לא. לא הכל בחיים זה אודיופיליה והתנצחויות בלתי נגמרות בדבר-"שלי יותר טוב". צחקתי מזה שגם לי זה מזכיר עיראקים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
על איזה ניסיון אתה מדבר? רמקולים ב 27 אלף דולר ומגבר ב 2500 דולר. לא ברור לך שמגבר ב 15 אלף דולר ורמקולים ב 15 אלף דולר יישמעו הרבה יותר טוב? הקטע הזה רק מוכיח לאיזו קיצוניות אנשים יכולים להגיע עם הסיפור של הרמקולים.

אריה

זה בכלל לא הדיון.
שמעת פעם את המערכת של מיכאל ?
אתה בכלל מכיר את המגבר שיש לו ?
באיזו זכות אתה מתיימר לקבוע את כללי ( המצוצים מן ) האצבע כאשר אתה מקנטר את הבחירה של מיכאל?

על זה אני מדבר.
ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור