מבחנים עיוורים.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לסונוס

1) אם לא היית מתעקש על מבחנים עיוורים, אולי היית רואה שיש לך קורוזיה על הכבל?

2) כתבת בזמנו שהיה לך כבל פשוט, החלפת אותו ל - XLO, ועכשיו החלפת אותו שוב לכבל יקר וטוב עוד יותר.
אני מבין שהקורוזיה היתה בכבל הראשון. אז למה החלפת את ה - XLO - מן הסתם בגלל שהשווית אותו לכבל האחר, שהעדפת, נכון?
אז יש או אין הבדלים בין כבלים?

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
1) אם לא היית מתעקש על מבחנים עיוורים, אולי היית רואה שיש לך קורוזיה על הכבל?
איך זה קשור? או שזה נסיון לעקיצה שהשתבש?

2) כתבת בזמנו שהיה לך כבל פשוט, החלפת אותו ל - XLO, ועכשיו החלפת אותו שוב לכבל יקר וטוב עוד יותר.
אני מבין שהקורוזיה היתה בכבל הראשון. אז למה החלפת את ה - XLO - מן הסתם בגלל שהשווית אותו לכבל האחר, שהעדפת, נכון?
אז יש או אין הבדלים בין כבלים?

היה לי כבל פשוט החלפתי אותו ל טרנספרנט ואחרי זה עברו עוד 10 מותגים בניהם גם XLO. בזמנו עשיתי מבחן עיוור וכמו שכתבתי היה הבדל ולכן החלפתי גם כבלים אחרים. לא תמיד עשיתי מבחן עיוור כי לא תמיד היתה לי את האפשרות לכן בחלק מהמיקרים בדקתי לבדי. והרגשתי בהבדל.
לאחר מכן שהבנתי את הבעיה שהיתה בכבל הישן הבנתי גם את הטעות ולכם חזרתי להיות סקפטי. אבל זה לא אומר שלא אפסיק לבחון.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לאחר מכן שהבנתי את הבעיה שהיתה בכבל הישן הבנתי גם את הטעות ולכם חזרתי להיות סקפטי.

עוד באירופה הוא היה סקפטי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
חשוב לי להבהיר שאינני נגד מבחנים עיוורים, אני נגד מבחנים עיורים עם אנשים שאני לא חושב כמותם.

את הכבל הנוכחי שלי בחנתי על עיוור עם חבר קרוב, הוא זה שהחליף, הוא זה ש"בחן" אותי, ההבדלים היו חד משמעיים לטובת הכבל היקר יותר.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
חשוב לי להבהיר שאינני נגד מבחנים עיוורים, אני נגד מבחנים עיורים עם אנשים שאני לא חושב כמותם.

???

כלומר, אתה לא תבדוק ציוד (במבחן עיוור) עם מי שחושב אחרת ממך \ שונה ממך? :מה??????????:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
בדיוק.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
על מה הפליאה והתדהמה הגדולה?

???

כלומר, אתה לא תבדוק ציוד (במבחן עיוור) עם מי שחושב אחרת ממך \ שונה ממך? :מה??????????:

כמובן שלא צריך להכליל, אבל יש לא מעט טיפוסים, שרק מקריאת ההתייחסות שלהם למבחנים עיוורים (ולסוגיות נוספות בתחום האודיו), הייתי נמנע מלשבת איתם, ולא רק ב"מבחן עיוור". מי שחושב שהאמת כולה שלו, כל האחרים הינם עובדי אלילים, ועוד מתבל את זה במילות גנאי כאלה ואחרות, מה יש לי לשבת איתו? זו ברכה לבטלה. בדיוק כמו לשבת עם חרדים ולנסות לדון על אתאיזים.

אחרים, שחולקים על דעתי, אבל עושים את זה מתוך כבוד הדדי, תפאדל. דווקא נשמע מעניין ומפרה יותר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
כמובן שלא צריך להכליל, אבל יש לא מעט טיפוסים, שרק מקריאת ההתייחסות שלהם למבחנים עיוורים (ולסוגיות נוספות בתחום האודיו), הייתי נמנע מלשבת איתם, ולא רק ב"מבחן עיוור". מי שחושב שהאמת כולה שלו, כל האחרים הינם עובדי אלילים, ועוד מתבל את זה במילות גנאי כאלה ואחרות, מה יש לי לשבת איתו? זו ברכה לבטלה. בדיוק כמו לשבת עם חרדים ולנסות לדון על אתאיזים.

אחרים, שחולקים על דעתי, אבל עושים את זה מתוך כבוד הדדי, תפאדל. דווקא נשמע מעניין ומפרה יותר.

זו התשובה הנכונה, הצלת אותי כי אני הייתי עונה קצת אחרת ממך, אולי פחות דיפלומטי.

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אם לא היית מתעקש על מבחנים עיוורים, אולי היית רואה.

:)

יש לא מעט טיפוסים, שרק מקריאת ההתייחסות שלהם ... הייתי נמנע מלשבת איתם.

מי שחושב שהאמת כולה שלו... מה יש לי לשבת איתו?

שחולקים על דעתי...מתוך כבוד הדדי, תפאדל.
(Y)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור