Sol
חבר משקיען
- מעורבות
- 621
- נקודות
- 113
הבנתיהתשובה היא לא. לשנאי אין אגירה חשמלית כדוגמת מצברים שיש במכשיר UPS. בהיבט של נפילות רשת החשמל המצאות או היעדר שנאי הן זהות.
תודה
הבנתיהתשובה היא לא. לשנאי אין אגירה חשמלית כדוגמת מצברים שיש במכשיר UPS. בהיבט של נפילות רשת החשמל המצאות או היעדר שנאי הן זהות.
תודה.לא מכיר ספציפית את המוצר הזה של פורמן. אבל לפי המפרט מדובר במשהו אחר.
הפורמן שצרפת מכיל מספר פעולות במכשיר אחד בין הייתר:
- הגנה בפני קפיצות מתח עד 55 אמפר
- פילטר
- הפרדה בין מעגלי וידאו ואודיו דגיטליים לרכיבים אנלוגיים למניעת הפרעות.
לא התנסיתי עם המכשיר הזה כך שאינני יודע. יש רק דרך אחת לדעת, לנסות ולשמוע בעצמך.תודה.
האם לדעתך המכשיר עלול להשפיע לרעה על הצליל ?
למה אנשים כל כך לא סומכים על עצמם?קראתי שוב את הסקירה.
שואל את עצמי , האם לא היה כדאי לבצע טסטים
באמצעות 2 אנשים כאשר :
האחד מחבר קונפיגורציה מסויימת והשני ( שאיננו יודע מה היא ) שומע.
לאחר מכן הראשון שוב משנה קונפיגורציה ( והשני שוב בוחן ללא ידיעה מה מחובר ) וכן הלאה ...
האם השני ששומע מבלי לדעת מה מחובר יגיע למסקנות זהות ?
אני לא מתייחס ספציפית לבודק עצמו. מתייחס לעקרון הבדיקה. בדיקה עצמית מושפעת מהתהליך הידוע לבודק.למה אנשים כל כך לא סומכים על עצמם?
הבנאדם מתרכז בזמנו, שם קטע או שניים ומקשיב פעם ככה ופעם אחרת, יש הבדלים והוא שומע בעצמו ורושם. קל!
נכון, אבל כל התחביב חוויתי, הבוחן מספר לך מה הוא שמע ואיך זה הרגיש לו. בבדיקה הזאת הבוחן מאוד החלטי במה שהוא מספר לך ולכן זה מאוד אמין ולא ניתן לפרשנות.אני לא מתייחס ספציפית לבודק עצמו. מתייחס לעקרון הבדיקה. בדיקה עצמית מושפעת מהתהליך הידוע לבודק.
נכון, אבל כל התחביב חוויתי, הבוחן מספר לך מה הוא שמע ואיך זה הרגיש לו. בבדיקה הזאת הבוחן מאוד החלטי במה שהוא מספר לך ולכן זה מאוד אמין ולא ניתן לפרשנות.
אף אחד לא רוכש ציוד רק על פי ביקורת, אם אחרי שקראת את הביקורת נשארת סקרן אתה תמיד יכול לבחון אותו בעצמך בדרך שנראית לך הכי נכונה.
אני תמיד מעדיף לבחון לבד ואני סומך על הבחינה שלי לבד הרבה יותר מאשר כשיש איתי מישהו. זו הסיבה שאני לא מסכים איתך.
אני באמת לא מרגיש שאני צריך את התהליך הזה ואני בטוח במאה אחוז שהייתי מגיע בדיוק לאותה מסכנה לבד או בתהליך שתיארת אבל אם אתה מרגיש שתהליך כזה עוזר לך להיות בטוח בבחירה שלך אז תעשה אותו לפני כל רכישה.ואם מישהו אחר ( לא אתה ) היה מחבר כל פעם את הציוד באופן שונה ( ללא ידעתך כיצד )
ולאחר מכן , אתה , כל פעם נכנס לחדר ושומע בעצמך
ומשווה לבדיקות קודמות שמישהו אחר הכין ( שוב ללא ידיעתך ) כך שנוצר מצב שרק אתה שומע בכל פעם אפשרות אחרת מבלי לדעת איך מורכב הציוד -
זה מקובל עליך ???
ראשית ברכות אחלה כתבה, SINE חברה מצוינת והיבואן עופר שחורי בעל מקצוע ואדם נהדר.
לתשומת לבכם, לא כל מגבר מתאים לחיבור למייצב מתח ואו לשנאי מבדל,
לדוגמה לי יש mark levinson 436 והיצרן כותב בפירוש שלמגברים יש מערכות פנימיות המייתרות חיבור למייצב מתח ואו שנאי מבדל ולמיטב ידיעתי גם LUXMAN, GRYPHON, SIMAUDIO מנחים אותו הדבר במגברים הבכירים שלהם.
כלומר, יש לבדוק היטב במדריך למשתמש של יצרן המגבר לפני חיבורו למכשירים כאילו.
שאלה באותו עניין :
ישנן מערכות חשמל סולאריות פרטיות המותקנות
על גג הבית המפיקות חשמל לבית הפרטי והעודף
לחברת חשמל.
האם סוג זה של יצירת חשמל הינו חשמל נקי יותר
ובטוח , כך שאין צורך במכשירי הגנה או שיפור הזרם ?