מבחן לשנאי מבדל ולמייצב מתח של SINE

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
שאלה עקרונית באותו נושא :
שמעתי פה ושם כי Power amplifier יש לחבר ישירות
לקיר וללא מסנן הגנה כי לעיתים נדרש כח זמין ומיידי
שהמסנן עלול לחסום.
וכן הפאאור רגיש פחות לעומת פרוססור או מקור דיגיטלי אחר.
לעומת זאת , יש צורך בחיבור רכיבים רגישים
כן למסנן להגנה.
האם הגיוני ולמישהו יש דיעה בעניין.

אכן. התייחסתי לזה בכתבה. לרוב (לא תמיד) צרכני הזרם הגדולים במערכת קרי מגברים ״יעדיפו״ חיבור ישיר לקיר וצרכנים קטנים כמו dac, נגן וכו׳ חיבור לשנאי או פילטר וכד׳. לרוב אך לא תמיד. מאוד תלוי בציוד ואביזרי החשמל.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
קראתי שוב את הסקירה.
שואל את עצמי , האם לא היה כדאי לבצע טסטים
באמצעות 2 אנשים כאשר :
האחד מחבר קונפיגורציה מסויימת והשני ( שאיננו יודע מה היא ) שומע.
לאחר מכן הראשון שוב משנה קונפיגורציה ( והשני שוב בוחן ללא ידיעה מה מחובר ) וכן הלאה ...
האם השני ששומע מבלי לדעת מה מחובר יגיע למסקנות זהות ?

מבחן עיוור לסוקר? למה? הרי אם אותו סוקר צריך לכתוב את הסקירה ע״ב ו/או להיעזר במבחן עיוור כנראה שמשהו שם (אצל הסוקר) לא עובד טוב ונכון בכמה רמות. הן מקצועית והן אינטרסנטית. סוקר צריך להגיע נקי לחלוטין לסקירה על מוצר. אחרת הנאמנות והשקיפות שלו כלפי הקוראים אינן מלאות. אני למשל לא אסקור מוצרים מיצרנים שבבעלותי. זה לא מקצועי ולא אתי. על אותו משקל שבאתר שלנו כאן למשל, שלא כמו באחרים בחו"ל לדוגמה, כל הכתבים / סוקרים עושים את העבודה ללא שכר ועל חשבון הזמן והמשאבים הפרטיים שלהם.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
למה אנשים כל כך לא סומכים על עצמם?
הבנאדם מתרכז בזמנו, שם קטע או שניים ומקשיב פעם ככה ופעם אחרת, יש הבדלים והוא שומע בעצמו ורושם. קל!

מסכים חלקית.
מסכים שלשבת לבד אני מרגיש הכי נוח. כתבות וסקירות אני תמיד עושה לבד. אני מרוכז יותר, עושה בדרך ובקצב שלי ובסביבה המוכרת שלי. את האמת, כך גם אני מבצע את המבחנים לרכישות הפרטיות שלי. באותה רצינות.
החלק שאיתו אני פחות מסכים הוא שזה קל להיות כתב אודיו. זה לא. זה תמיד על הזמן והמשאבים הפרטיים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור