היי אילן. ראשית תודה על הפירגון וטוב לראות אותך כאן.
1- נכון אתה צודק בהחלט אך גם שימוש בשני סוגים נוספים עלול ליצור יתרונות לרמקול אחד על האחרים, אני מעדיף לעשות מבחן כזה על אלקטרוניקה שאני מכיר באופן חד משמעי. מעבר לכך שהחלפת אלקטרוניקה אינו פרקטי במבחן כה גדול כמו זה, הוא פשוט ייקח חודשים עד שאסיים אותו.
2- נכון מאוד - כאשר המבחן אינו כה גדול.
3- הכבלים שאני משתמש בהם הם הכבלים האישיים שלי, אינני חושב שאוכל להחליף כבלים לכל רמקול, חשוב יותר לציין כי אדם שירכוש רמקול ב10K מקסימום לא ישקיע עוד 10Kעל כבלים {לצערי} למרות שהם יכולים לתת יופי של גימורים לצליל. כיוון שהכבל הוא הכיוון הסופי ומוצר קצה במערכת אני סבור ובטוח שהכבלים שאני משתמש בהם הם מעל הממוצע שישקיע בו רוכש הרמקול במחיר הזה.
4- כיוון שאנו בוחנים רמקולים מאותה רמת מחיר {בערך} נראה לי שכן אפשר לתת ציון מ-1 עד 5 , כאשר אנו בוחנים רמקולים ראש בראש ברמות מחיר שונות ההצעה שלך מצויינת ואני בעדה. בסוף המבחן הרמקולים הזוכים יקבלו ציונים לפי ההצעה שלך וזאת על מנת להפוך אותם לרפרנס במחיר הזה.
5- ראה תשובה 4.
6- מסכים.
7- כך יהיה כאשר אבחן רמקול במחירים גבוהים יותר {לא אנטרי לבל} אך זה יהיה רק כאשר האלקטרוניקה שלי תאפשר זאת. כרגע היא אינה מספיק איכותית בשביל לבחון רמקולים יקרים מידי, לא הוגן כלפי הרמקול ולא כלפי היבואן.
לגבי כל השאר {שכולם קשורים לציונים} אני מסכים בהחלט ונייסם זאת אחרי המבחן הזה {שהוא כבר מוכן}.
תודה רבה על ההצעות המלמדות. נקווה לשמוע עוד הצעות ותשובות עינייניות בכל הקשור לנושא האודיו.(Y)