לראשונה מזה שנים באזור תל אביב – תצוגה של Naim Audio

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
צפה בקובץ המצורף 28487 אני רואה לפני את כל אנשי הגורו של ניים בתגובות של אנשי דת למיניהם ופחות במוסיקה אז אנא מכם תתרכזו אך ורק במוסיקה ופחות בפילוסופיה הרי לא לשם ניים התכוון No naim no music

מדובר בשרשור עתיק אבל מה שהיה נכון אז נכון גם היום, הרדיפה אחרי הציוד גורמת לאנשים לשכוח את ההנאה משמיעת המוזיקה, מני, כל מילה סלע.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הייתי רוצה לדעת מה האופי סאונד של החברה הזאת?.
מהיר ומדויק, שמים דגש על תחושת תיזמון וקצב. עם רמקולים מתאימים נשמע מרשים. בהחלט לא עובד עם כל דבר. עם רמקולים של טידל אצלי, והגברה של ניים ב-70,000 ש"ח זה היה נשמע בינוני מינוס.
לי תמיד היתה חסרה שם תחושה של עומק ונפח. הבמה שטוחה, הצליל עסוק בלהישמע מהיר על חשבון משקל קליל כזה , נשמע מעט רזה.
איכות הבניה החיצונית של המוצרים בעיניי היא על הפנים. נראים כמו צעצועים. בייחוד הסטנד. מדפי עץ סיבית שקונים באיקאה על מסגרת אלומיניום סבירה מינוס. במחיר הזה יש סטנדים טובים יותר.

בקיצור, חמוד. עד לרמה מסוימת. לא הייתי מתחתן איתם חתונה קתולית.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
רבותי! מוסיקה זו חוויה ריגשית ולכן רגש או קסם לא ניתן להסבר בשום צורה, מי שמנסה לפרט הסברים טכניים מפספס את המטרה, כמו שרבים חושבים כמה בס או טרבל או נקיון ופתיחות יש לציוד מסויים, אינו מבין כלל במוסיקה או פשוט אין לו את זה. מבלי לפגוע באף אחד, מי שמגדיר או מחפש את ההגדרות הטכניות האלה לא נמצא בניים, מוסיקה עוברת בתחושות של קסם, היסחפות, ומעורבות ,מבלי לעבור מרצועה לרצועה כמו שרבים שנוכחתי עושים, זה כמובן נובע מחוסר סיפוק
על מה אתה מדבר, בן אדם?
זה פורום אודיו. מדברים בו על אודיו. אה, כן, והשרשור הזה הוא על ניים. אז מעבר להתלהמות של כמה חברים פה, כולל אני, נגד מועדון המעריצים של ניים, מה הקשר לדברים שאמרת פה?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תודה רבה מני, מה הייתי עושה בלעדיך?

אריה

נ.ב. מה זו ההתעוררות הפתאומית או שאני מחמיץ משהו?

meni48

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
בלעדי, חחחחח, אריה היית מאזין למוסיקה איכותית במקום למוסיקה רדודה שמנגנת באתר

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
בלעדי, חחחחח, אריה היית מאזין למוסיקה איכותית במקום למוסיקה רדודה שמנגנת באתר

אתה יכול להסביר מאיפה צצת עם חוכמת חיים מרתקת בשרשור שהסתיים לפני כמעט שלוש שנים?

זה טבעי אצלך שאתה "מתעורר" אחרי שלוש שנים?

המוסיקה המשובחת שאתה מאזין לה מרדימה את החושים?

אריה

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לדעתי מנהלי הפורום צריכים להוסיף לכותרת של השרשור הזה בסוגריים שזה שרשור ישן - אחרת הכותרת מטעה.

אריה

gil

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
מעבר לכמה טוב נשמע הציוד של ניים. אם אילן היה כזה תותי התותח,
הוא היה מעמיד מערכת שנשמעת קצת יותר טוב בתערוכה לפני מס' שנים.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ההתייחסות ל"כמה שנים" קבלה משמעות קריטית בשרשור הזה...

התהפכות שעברו על ניים ב"כמה שנים" האלה הופכות את ההתייחסות למעט מגוחכת: בעלים חדשים, שותפות עם FOCAL, כניסה לשוק המערכות ה"סופר יקרות" - אבל מה זה "כמה שנים" בין ידידים....

ניפגש בעוד שלוש שנים.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור