לראשונה מזה שנים באזור תל אביב – תצוגה של Naim Audio

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,969
נקודות
113
רבותי המלומדים,
קצת סובלנות לא היתה מזיקה לכם..
יש מרחק בין ביקורת לגיטימית לבין הכפשה.
שהרי אתם בעלי דעה ברורה ומגובשת, אז לא נשקפת לכם שום סכנה.
לי אישית אין דיעה, ואין לי שום עניין לקבוע דיעה, בעד או נגד, פשוט לא מעניין, הנושא, אני רק לא רוצה עוד שטיפות מוח, בסיגנון הכת, שמישהו כאן סיפק בסיטונאות. זה הכל.

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים!
ראשית כל, מי שלא אוהב מה כותבים שלא יקרא. פשוט כל כך. שנית כל, לכל אלה המעוניינים במוזיקה ולא בציוד אחרי 34 שנים עם ניים ולין (היה לי הניים הראשון בישראל והלין השני) יכול לומר באחריאות וגם להוכיח שמי שחושב שקונה ומחבר את הציוד ויכול לשבת ולשמוע מה ניים יכול להשמיע טועה. אני חוזר: מי שמעוניין במוזיקה. כי מוזיקה היא לא הצליל. מוזיקה היא התחושה שזה קורה כאן ועכשיו. ולא כל צליל מסוגל לגרום לתחושה כזו. דרושה עבודה מיומנת ביותר, סבלנות והבנה. ברגע הנסגב כשכל הציוד מתפקד בהרמוניה החוסרים בצלילים נעלמים ומפנים מקום למוזיקה חייה. הרי לא הדיוק ונקיון הביצוע מהווים את העיקר. ומי שלא מבין או מעוניים להבין שאילן טמיר מספק "חווה מוזיקלית" בבית הלקוח שיקנה ציוד ממי שהוא רוצה. באשר למחירים והתנאים. האם מישהו העלה הדעתו להתלונן על המחירים של מוצר ושירות של מאזרטי?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,969
נקודות
113
שלום חברים!
ראשית כל, מי שלא אוהב מה כותבים שלא יקרא. פשוט כל כך. שנית כל, לכל אלה המעוניינים במוזיקה ולא בציוד אחרי 34 שנים עם ניים ולין (היה לי הניים הראשון בישראל והלין השני) יכול לומר באחריאות וגם להוכיח שמי שחושב שקונה ומחבר את הציוד ויכול לשבת ולשמוע מה ניים יכול להשמיע טועה. אני חוזר: מי שמעוניין במוזיקה. כי מוזיקה היא לא הצליל. מוזיקה היא התחושה שזה קורה כאן ועכשיו. ולא כל צליל מסוגל לגרום לתחושה כזו. דרושה עבודה מיומנת ביותר, סבלנות והבנה. ברגע הנסגב כשכל הציוד מתפקד בהרמוניה החוסרים בצלילים נעלמים ומפנים מקום למוזיקה חייה. הרי לא הדיוק ונקיון הביצוע מהווים את העיקר. ומי שלא מבין או מעוניים להבין שאילן טמיר מספק "חווה מוזיקלית" בבית הלקוח שיקנה ציוד ממי שהוא רוצה. באשר למחירים והתנאים. האם מישהו העלה הדעתו להתלונן על המחירים של מוצר ושירות של מאזרטי?
עוד קשקשן אחד בעניין ניים? ניימאס!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חברים משני הצדדים, נא להרגיע את הרוחות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,969
נקודות
113
אני ארגע בדרך הטריוויאלית -- אתנתק מהשירשור :)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
עמיר,

אתה לא מכיר את המשפט: איש איש באמונתו יחיה..."לך יש את הדת שלך (אודיו ריסרץ') ולי יש את שלי (ניים).

תומר

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מזראטי וניים באותה נשימה ?
לא חסר פה חוש הומור...(lol)
ארז

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ניים מייצרים מוצרים נהדרים.

יופי של מבחר יגאל. האם הגיע אליך גם הסטרימר למוסיקה שלהם?
לפחות על פי הדיווחים אמור להיום משהו מיוחד מאוד...

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמעתי אותו. ממש מזראטי!!!!!!!!
ולכל המאזינים: לא דיברתי על ניים, אלה על השירות המיוחד באיכותו וגישתו של אילן טמיר. אני גם לא טענתי שגישתו מתאימה רק לניים. צריך לשמוע מה האיש יודע לעשות כדי להבין את העיניין של מזראטי. פשוט לתת לו לעשות.

נערך לאחרונה ב:

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ועוד מילה. אני לא נשארתי 34 שנים עם ניים בגלל ניים. זה לא מעניין אותי. אני נשארתי משום המוזיקה שאילן תמיר הפיק בביתי באמצעות ניים. נא לחשוב על זה לאט.

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ועד מילה. עצוב לקרוא שדתם של מאזינים בציוד. זה פטישיזם. הדת (מילה שנואה עלי) היא מוזיקה. רק מוזיקה.

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
שמעתי אותו. ממש מזראטי!!!!!!!!
ולכל המאזינים: לא דיברתי על ניים, אלה על השירות המיוחד באיכותו וגישתו של אילן טמיר. אני גם לא טענתי שגישתו מתאימה רק לניים. צריך לשמוע מה האיש יודע לעשות כדי להבין את העיניין של מזראטי. פשוט לתת לו לעשות.
פלורין, איך לדעתך ה-NDS לעומת פטיפון? אני יודע ששמעת אותו ללא DR בספק (שזה הבדל גדול מאוד!)
ולגבי אילן, אני מבין את אלה שלא מתחברים אליו, אילן עוף מוזר - מצד אחד יכול לתת שירות מעולה עם סבלנות רבה ומקצוען בניים, מצד שני להקרין ריחוק, אדישות, סנוביות וכו'. דרך אגב אני לא מסכים שרק אם אילן מחבר ציוד של ניים זה נשמע טוב, הקסם הוא בתכנון הנכון של המכשירים מהחברה. אני עם ניים 25 שנה, שמעתי לא מעט דברים אחרים, לא רואה את עצמי לעולם לעבור לחברה אחרת. מיקי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,818
נקודות
113
נערך כדי שיחשבו שאלדר בחור נחמד !

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
דרך אגב אני לא מסכים שרק אם אילן מחבר ציוד של ניים זה נשמע טוב, הקסם הוא בתכנון הנכון של המכשירים מהחברה. אני עם ניים 25 שנה, שמעתי לא מעט דברים אחרים, לא רואה את עצמי לעולם לעבור לחברה אחרת. מיקי

לדעתי ועל פי נסיוני העמדה של ציוד בכלל ושל NAIM חשובה מאוד! לא פעם אני נדהם מתמונות של ציוד יקר מאוד שמונח בצורה שנראית לי כמזעזעת. אני גם לא מבין איך חובבים יכולים לקנות ציוד יקר ולהעמיד אותו על מעמדים שהמילה "זבל" מתארת אותם היטב. קשה לי גם להאמין שמי שלא מבחין בנזק שמעמד גרוע גורם לצליל, יכול להבחין בהבדלים בין סוגי ציוד. זו כמובן אמונתי הסובייקטיבית ומי שנהנה להניח ציוד של 20 30 אלש"ח על סטנד שעולה 1 אלש"ח, סבבה לו.

הניסיון שלי עם NAIM לימד אותי שמדובר בציוד שרגיש לנושא ההעמדה - ואילן הוא ללא ספק תותח על בכל מה שקשור להעמדה לתכנון ופיתרון בעיות אקוסטיות בלי להשתמש באביזרים יקרים נוספים. נכון שיש לאילן גם חסרונות (מה שנכון לגבי כולנו) אבל אם השאלה היא מקצועית נטו - האיש הוא תותח.

מאחר וההעמדה של הציוד של NAIM היא קריטית, אני סבור שחלק לא מבוטל מהביקורת כלפי החברה נובע מהעמדה לקוייה של הציוד. אני כן מסכים עם מי שטוענים שעצם העובדה שהציוד דורש תשומת לב רבה בעת ההעמדה היא בעייתית - אבל למי שאוהב את התוצאה, המאמץ הכרחי.

אריה

ofermode

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הייתי רוצה לדעת מה האופי סאונד של החברה הזאת?

והאם NAIM ורמקולים של דאלי הם שילוב מוצלח.

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין לדעת בלי לנסות. ניסוי כזה מנוהל נכון הוא עיניין של בין חודש לחודשים, לפי מיטב נסיוני והבנתי באלקטרוניקה וארבעה עד שבעה חודשים ברמקולים חדשים (הרמקולים שלי הייצבו רק אחרי 6 חודשים של מגינה). אולי אילן טמיר חושב אחרת. בכל מקרה הוא הכתובת.
אני מבקש להדגיש שאני לא טוען לעליונות של ניים על אחרים, אלה על התוצאות שאני שומע עם ניים אחרי עבודה של אילן.
ושוב אני חייב לומר, אני מדבר על לחוות מוזיקה נעשית כאן ועכשיו, לא על איזה צליל מיוחד.

stereoscope

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
כן בהחלט נמר
יש גם את ה-UNITILITE וגם את ה-UNITIQUTE
בהמשך לפי הדרישה אביא דגמים גבוהים יותר
כבר קנו וממש הייתה התלהבות מהיכולות
בלי קשר לאיכות הצליל המיוחדת של כל הציוד
כל מה שפורסם באתר קיים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כן בהחלט נמר
יש גם את ה-UNITILITE וגם את ה-UNITIQUTE
בהמשך לפי הדרישה אביא דגמים גבוהים יותר
כבר קנו וממש הייתה התלהבות מהיכולות
בלי קשר לאיכות הצליל המיוחדת של כל הציוד
כל מה שפורסם באתר קיים

:כל-הכבוד:

מעולה. בהצלחה!

meni48

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
רבותי! מוסיקה זו חוויה ריגשית ולכן רגש או קסם לא ניתן להסבר בשום צורה, מי שמנסה לפרט הסברים טכניים מפספס את המטרה, כמו שרבים חושבים כמה בס או טרבל או נקיון ופתיחות יש לציוד מסויים, אינו מבין כלל במוסיקה או פשוט אין לו את זה. מבלי לפגוע באף אחד, מי שמגדיר או מחפש את ההגדרות הטכניות האלה לא נמצא בניים, מוסיקה עוברת בתחושות של קסם, היסחפות, ומעורבות ,מבלי לעבור מרצועה לרצועה כמו שרבים שנוכחתי עושים, זה כמובן נובע מחוסר סיפוק

meni48

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
8
Picture 045.jpg
אני רואה לפני את כל אנשי הגורו של ניים בתגובות של אנשי דת למיניהם ופחות במוסיקה אז אנא מכם תתרכזו אך ורק במוסיקה ופחות בפילוסופיה הרי לא לשם ניים התכוון No naim no music

תמונות מצורפות

• Picture 045.jpg
    Picture 045.jpg
    KB 24.1 · צפיות: 814

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור