לראשונה מזה שנים באזור תל אביב – תצוגה של Naim Audio

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113

sarbel

אוהב את התחום
מעורבות
16
נקודות
8
שמעתי שזו חברה בסדר. אקפוץ לשמוע בהזדמנות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אריה, באמת הגיע הזמן להחליף את המערכת שלך...

ofirc1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
יגאל זה אחד האנשים היותר נחמדים שיצא לי לפגוש בתחום..

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אוהו, זה מעניין.

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מזל טוב לחנות החדשה.
את אריה רוצה לשאול כיצד הדבר שלא שמע על ניים אודיו? הרי זה נמכר בישראל קרוב ל40 (ארבעים) שנה ע"י חוויה מוזיקאלית. ואם באמת לא שמעת עליהם צריך לדעת שחוויה מוזיקלית לא סתם חנות שמוכרת, אלה דואגת בבית הלקוח לביצוע אופטמלי ובעיקר מוזיקלי של הציוד. לא לדבר על אחריות של 5 שנים לעומת 2 של החנות! האם מישהו משלה את עצמו שמה ששומעים חנות לא יהיה מה ששומעים בבית? האם אמשי החנות מבינים את חשיות העמדת הציוד? האם יש להם את נסיון? האם קיומה של חנות זו או אחרת מהווה סיבה להחלפת ציוד?
אפשר למכור הרבה דברים, אך להביא חווה מוזיקלית לביתו של הלקוח... זאת אופרה אחרת... אני מקווה שבעלי החנות יודעים את ההבדל בין לשמוע מוזיקה ולחות מוזיקה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום חבר חדש, אריה התלוצץ, יש לו מערכת של Naim Audio בבית מזה שנים רבות.
האם אתה קשור לאילן טמיר?

florincoter

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הםםםםם... אני מבין. כן. יש לי NA משנת 1979....

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
אילן לא היבואן יותר ?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
הםםםםם... אני מבין. כן. יש לי NA משנת 1979....

לי יש ציוד של NAIM משנת 1982 כך שאני "ירוק" לידך. לא ברור לי מדוע יש שני יבואנים ל NAIM בארץ אבל אני מסכים עם רוח הדברים של פלורין במובן שמי שקונה ציוד יקר - אחד הפרמטרים הקריטיים הוא היכולת של המוכר להתקין את הציוד בבית. הלקוח. לדעתי ולניסיוני לאילן מומחיות גדולה בהתקנת ציוד והוא מסוגל באמת להביא את הציוד לתוצאה המקסימאלית בבית הלקוח עצמו.

אי אפשר לקנות ציוד יקר בחנות - וזה כמובן נכון לכל מוצרי האודיו.

בשולי הדברים - לדעתי יש בעיה עם הפרסום שמספר על חנות שנפתחה.
אני לא יודע מדוע אילן טמיר לא כותב בפורום ואני מניח שסיבותיו עימו. יבואנים וסוחרים כותבים בפורום ולדעתי חשוב מאוד לתת להם לכתוב ובד"כ יש להם ניסיון עשיר והרבה מה לומר. גם במקרה של החנות של NAIM אני סבור שהבעלים של החנות הוא זה שצריך לכתוב מפני שהפרסום כפי שנעשה ע"י מערכת הפורום מציג באמת תמונה לא מאוזנת . בתחילה לא שמתי לב לזה אבל ההערה של פלורין מדגישה שהפרסום כפי שנעשה מעוות את תמונת המצב ושם יבואן אחד בצל. אפילו עורר את השאלה של ARIMAR אם אילן הפסיק להיות יבואן. שהיבואנים יפרסמו את עצמם - ואנחנו כבר יודעים לקרוא בין השורות... מערכת הפורום לא צריכה להיכנס לפינה הזו - כך אני חושב.

אריה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
בהצלחה לחנות וליבואן, במכירת ניים אודיו בתל אביב.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חברים, קצת הבנת הנקרא: הידיעה לא מספרת על תחילת יבוא או על פתיחת חנות חדשה אלא על זה שניתן לראות ציוד של ניים בחנות רגילה בגוש דן לראשונה מזה שנים רבות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
האמת , חבל שאין עוד יבואן לניים ,מר תמיר קורע את התחת לאודיופילים הישראלים כבר שנים רבות ,וגם מדובר במין מסתוריות בלתי זמינה בשיטת השווק והמכירה שלו ,קל יותר לקנות מאייל ,לסרי ,ערן ,עופר ועוד ,כי"אפשר להסתדר " איך שהוא ,במיוחד היום כשהמחירים בשמיים ,
בכלל כל המסתוריים מסוכנים בעיני,מעדיף לקנות מחברים .

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
האמת , חבל שאין עוד יבואן לניים ,מר תמיר קורע את התחת לאודיופילים הישראלים כבר שנים רבות ,וגם מדובר במין מסתוריות בלתי זמינה בשיטת השווק והמכירה שלו ,קל יותר לקנות מאייל ,לסרי ,ערן ,עופר ועוד ,כי"אפשר להסתדר " איך שהוא ,במיוחד היום כשהמחירים בשמיים ,
בכלל כל המסתוריים מסוכנים בעיני,מעדיף לקנות מחברים .

מבלי להתייחס לתוכן הספציפי של דבריך - זה לדעתי נושא מעניין לשרשור שאתה יכול לפתוח: האם היית מוותר על ציוד נחשק לטובת משווק נחשק.

אריה

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לניים יש שני יבואנים ואני לקוח של שניהם ,אצל אלון מחברת כהנא אודיו יש גמישות רבה ותנאי תשלום נוחים ,הטכנאי הוא בכור והוא צריך לעבוד לפי ההנחיות של ניים. רכשתי 552 והרכבתי לבד ,ההוראות של ניים כולל דיאגרמות ברורות ביותר. מאידך אצל אילן טמיר תנאי התשלום גרועים יותר אבל לוקח חזרה מכשירים של ניים בזיכוי גבוהה ששוק יד השניה האומלל שלנו לא יתן, נהיה גמיש יותר במחירים בגלל כהנא ורק בגלל שיש שני יבואנים וליש"ט שירדה זכיתי להיות עם סדרה 500 ,תודה לניים ששינו את חיי .ובני ואני יושבים מהופנטים מאיכות בכל הפארמטרים שכשורים למערכת קרי ,סאונד ,מראה ,ריגוש. בנוסף לחנות הנ"ל יש לאילן שלוחה בירושלים ,אולפני אבי יפה ושלוחה ברעננה ומשבוע לשבוע אני מגלה עוד אנשים עם מערכות ניים מהסדרות הגבוהות ,לאילן לא חסרים לקוחות הם נופלים כמו פרי בשל ,שניים שהיו אצלי בשבועות האחרונים אז אצל אחד מהם יש כבר בסלון 552/500 והשני ממתין שכסף ישתחרר בקרוב. רבותי ציוד מדהים. מיקי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
יש ציוד ניפלא שאין אגדה או כת מאחריו ,אין נגן ,כולל ה555 שיוכל להתמודד עם emm עצבני ,המגברים של דרטזיל , פאס,asr,ועוד הרבה מאוד ,לא פחות טובים מכול מיני נאקים,ומאקים,על הרמקולים שלהם אין בכלל מה לדבר ,בקיצור בעיני לא נחשק ובעיני הקונה נעשק.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
הדבר היחיד שמתחיל להיות "נחשק" בעיני בציוד הזה זה שתיפסק שטיפת המוח בקשר ל"נחשקותו"-כבייכול.

נמאס.

בעבר הייה יותר מדי מזה, וסוף סוף נהייה שקט.
עכשיו מתחילים שוב? :(

באמת סממנים של כת.
Cut the bullshit

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
יש ציוד ניפלא שאין אגדה או כת מאחריו ,אין נגן ,כולל ה555 שיוכל להתמודד עם emm עצבני ,המגברים של דרטזיל , פאס,asr,ועוד הרבה מאוד ,לא פחות טובים מכול מיני נאקים,ומאקים,על הרמקולים שלהם אין בכלל מה לדבר ,בקיצור בעיני לא נחשק ובעיני הקונה נעשק.

הדבר היחיד שמתחיל להיות "נחשק" בעיני בציוד הזה זה שתיפסק שטיפת המוח בקשר ל"נחשקותו"-כבייכול.

נמאס.

בעבר הייה יותר מדי מזה, וסוף סוף נהייה שקט.
עכשיו מתחילים שוב? :(

באמת סממנים של כת.
Cut the bullshit

רבותי המלומדים,
קצת סובלנות לא היתה מזיקה לכם..
יש מרחק בין ביקורת לגיטימית לבין הכפשה.
שהרי אתם בעלי דעה ברורה ומגובשת, אז לא נשקפת לכם שום סכנה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור