נכון וזה מידע מועיל שכדאי לשתף.אתה צודק, אבל אפשר להגיע לתוצאה דומה עם מוצרים מסחריים. למשל לקחת ספק של טדי פארדו וכו. ויש הרבה חובבי אודיו שמסוגלים לעשות diy (אני לא לצערי) ולשדרג מוצרים זולים.
נכון וזה מידע מועיל שכדאי לשתף.אתה צודק, אבל אפשר להגיע לתוצאה דומה עם מוצרים מסחריים. למשל לקחת ספק של טדי פארדו וכו. ויש הרבה חובבי אודיו שמסוגלים לעשות diy (אני לא לצערי) ולשדרג מוצרים זולים.
באופן חריג אני מגיב כי לגמרי הוכחת את הטיעון שלי.השאלה היא מי ההדיוט בכל הסיפור הזה...
זה מפתיע אותך ?
לפזר הצהרות בומבסטיות ללא כיסוי (נראה לך שייתן דוגמאות לציוד שעולה 10% מציוד אחר ונשמע טוב יותר ? ) ואז להתעלם ולהמשיך לפזר את אותן הצהרות ללא כיסוי בפוסט אחר או להתעלם מתגובות ענייניות ורציניות זה אקט מתריס ולכן קיבל את היחס שקיבל.
תסתכל רק בפוסט הזה כמה שאלות ענייניות נשאל בטון מנומס לגמרי ומה ענה (אם ענה…).
לבחור אין סטאפ אבל הוא יודע (כמובן בלי לשמוע, זה הרי מיותר…) שאפשר להרכיב סטאפ ב 10% ממחיר סטאפ איכותי ושיישמע אותו דבר…
בוא נראה אם ייתן דוגמאות כפי שנתבקש.
רוצה להמר ?
שים לב - שמעת. זה לא מדיד. מה שאני אוהב נמדד רע וזה לא מעניין אותי מי מודד ומה.יש דוגמאות ואני בטוח שגם אתה שמעת
שמעתי כבר דאק שנשמע כמו מוצר שעולה רבע ממנו. אני לא אתן דוגמאות כי יש פה אנשים שמתפרנסים מזה ואולי זה רק האוזניים שלי
סתם דוגמא חיה זה הרמקולים של פרליסטן שעפים עליהם פה אודיופילים עם ההסמכה הכי גבוהה ולא אחד התבטא כאן שהם נשמעים יותר טוב מרמקולים במחיר הרבה יותר גבוה
ארז, אתה מחמיץ את הנקודה. זו לא אמירה על אודיו, אלא על התנהגות.זה מפתיע אותך ?
לפזר הצהרות בומבסטיות ללא כיסוי (נראה לך שייתן דוגמאות לציוד שעולה 10% מציוד אחר ונשמע טוב יותר ? ) ואז להתעלם ולהמשיך לפזר את אותן הצהרות ללא כיסוי בפוסט אחר או להתעלם מתגובות ענייניות ורציניות זה אקט מתריס ולכן קיבל את היחס שקיבל.
תסתכל רק בפוסט הזה כמה שאלות ענייניות נשאל בטון מנומס לגמרי ומה ענה (אם ענה…).
לבחור אין סטאפ אבל הוא יודע (כמובן בלי לשמוע, זה הרי מיותר…) שאפשר להרכיב סטאפ ב 10% ממחיר סטאפ איכותי ושיישמע אותו דבר…
בוא נראה אם ייתן דוגמאות כפי שנתבקש.
רוצה להמר ?
ארז
ארז, אתה מחמיץ את הנקודה. זו לא אמירה על אודיו, אלא על התנהגות.
עד כדי כך חשוב לך להכנס בו שאתה נוזף במי שמסרב להצטרף למסדר הכאפות? שאפו גדול להורים של לירן* על החינוך לדרך ארץ.
*וגם לאחרים, שאמירות קצת מאתגרות בתחום שיקר לליבם לא גורמות להם לאבד את זה...
ומה שכתבת עכשיו אתה יכול להוכיח או שזה אוסף של השערות נסיבתיות? אם כן - זה דורש טיפול מחמיר. אם לא - זה גובל בדיבה. אנשים נוטים לשכוח שזה פורום פומבי - ככזה, נדרשת זהירות רבה בכבודו של אדם.RB68
ראה תגובתי ללירן
לא מדובר פה ב "שא תמים".
ארז בוקר טוב
יש לבחור סאטאפ
והוא פורסם ב HT
זה שהוא בוחר כהרגלו להיות זיקית חלחקלה ולהשאר עם ה PERSONALITY הנוכחי ולהמשיך באותו קו.
זו כבר בעיה אחרת
בפעם ה 78533
ידוע מי הוא
ידוע מי הוא לבעלי האתר.
אז הגיע הזמן גם להבין ולהפנים שמדובר באותו טרול חלחקלק רב יוזרים מ HT שם עדיין כותב תחת כיסוי אחר.
אנטי אודיופיל
שמתוך שעמום *נטו*
מייצר התרסה ופרובוקציה.
אני אהיה מאוד ענייני בקישורים שתקבל כרגע - אני מאמץ את השיטה שלך ומציין עובדות של שני אנשים - אחד מהם פלויד טול והשני עמיר או אמיר מ ASR.אקזקטלי
מין הסתם זה יותר קל להשגה באולפן
אבל אפשר לנסות להתקרב לזה גם בסביבה ביתית.
קודם כל אם הוא האקר מומחה אז יש מה ללמוד ממנולירן
בוקר טוב
לדעתי אתה עושה mis judgement שגוי
וחבל...
לכאורה נראה ש "משתמש חדש ותמים"
שואל שאלה או שואל שאלות בשרשורים "חדשים ותמימים" שפותח.
אך הדבר אינו כך
הבחור הזה (בן 50 ו..) נכנס כל פעם ביוזר אחר
ובעבר, שרשורים שפתחתי פה באתר בכינויים שונים ומשונים כמו BigYossiChoen או GuyG ובכוונה תחילה הרס שרשורים וקלקל...ברור שיכחיש זה אחד הסימפוטמים המוכרים לאחר שנחשף...
מדובר בהאקר ומומחה למחשבים
בעבר היה משתלט על היוזר שלי (ושל אחרים) והיה שולח הודעות פרטיות בשמי (יש פה חברים גם שיאמתו זאת) ולאחר מכן לאחר דיווח, האיום הוסר...
אז נחמד שאתה בוחר להיות סניגור לטרול, אבל זה כבר גובל באבסורד.
קורה את הדברים שלך מהצד
ופשוט לא מצליח להבין את ההגיון שלך.
ןאני דווקה מאוד מחבב אותך, לירן, גם הזמנתי אותך אלי (לא מכניס כל אחד לכאן).
חייב לציין שאתה מפתיע אותי מאוד בסניגוריות שלך על טרול שמאמין שזמנו פה קצוב (בדרכ היה עף עוד לפני...)
בפעם המיליון אני לא מי שאתה חושב שאניארז בוקר טוב
יש לבחור סאטאפ
והוא פורסם ב HT
זה שהוא בוחר כהרגלו להיות זיקית חלחקלה ולהשאר עם ה PERSONALITY הנוכחי ולהמשיך באותו קו.
זו כבר בעיה אחרת
בפעם ה 78533
ידוע מי הוא
ידוע מי הוא לבעלי האתר.
אז הגיע הזמן גם להבין ולהפנים שמדובר באותו טרול חלחקלק רב יוזרים מ HT שם עדיין כותב תחת כיסוי אחר.
אנטי אודיופיל
שמתוך שעמום *נטו*
מייצר התרסה ופרובוקציה.
קל מאודשים לב - שמעת. זה לא מדיד. מה שאני אוהב נמדד רע וזה לא מעניין אותי מי מודד ומה.
אני ביקשתי ממנו דוגמאות לציוד שהוא חושב שטוב יותר על סמך מדידה בלבד.
כל מילה שכתבת עליי כאן היא לא נכונהלירן
בוקר טוב
לדעתי אתה עושה mis judgement שגוי
וחבל...
לכאורה נראה ש "משתמש חדש ותמים"
שואל שאלה או שואל שאלות בשרשורים "חדשים ותמימים" שפותח.
אך הדבר אינו כך
הבחור הזה (בן 50 ו..) נכנס כל פעם ביוזר אחר
ובעבר, שרשורים שפתחתי פה באתר בכינויים שונים ומשונים כמו BigYossiChoen או GuyG ובכוונה תחילה הרס שרשורים וקלקל...ברור שיכחיש זה אחד הסימפוטמים המוכרים לאחר שנחשף...
מדובר בהאקר ומומחה למחשבים
בעבר היה משתלט על היוזר שלי (ושל אחרים) והיה שולח הודעות פרטיות בשמי (יש פה חברים גם שיאמתו זאת) ולאחר מכן לאחר דיווח, האיום הוסר...
אז נחמד שאתה בוחר להיות סניגור לטרול, אבל זה כבר גובל באבסורד.
קורה את הדברים שלך מהצד
ופשוט לא מצליח להבין את ההגיון שלך.
ןאני דווקה מאוד מחבב אותך, לירן, גם הזמנתי אותך אלי (לא מכניס כל אחד לכאן).
חייב לציין שאתה מפתיע אותי מאוד בסניגוריות שלך על טרול שמאמין שזמנו פה קצוב (בדרכ היה עף עוד לפני...)
אין מילה אחת בתגובה ההיא שהוא כתב עליי שהיא נכונהומה שכתבת עכשיו אתה יכול להוכיח או שזה אוסף של השערות נסיבתיות? אם כן - זה דורש טיפול מחמיר. אם לא - זה גובל בדיבה. אנשים נוטים לשכוח שזה פורום פומבי - ככזה, נדרשת זהירות רבה בכבודו של אדם.
תהרוג אותי, לא מבין אתכם אנשים. כל הסיפור הזה מדכא מאוד.
רועי
אל תבזבז קלוריות חלילהאודיוגוד
מילה לסיום
לא מתכוון לבזבז עוד עשירית קלוריה על השטות הזו.
בהצלחה.