tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
הגישה שמציגה כאילו אין לנו יכולת השפעה רבה על האקוסטיקה היא הגישה של קניני אודיו שמה שמעניין אותם זה הקופסא והמיתוג ולא הצליל.
אקוסטיקה, ניתנת לטיפול, רצוי וחיוני לטפל בה ולטעמי אילו שקונים רמקולים ב 50,000 שקל או דולר ומניחים אותם בחדר לא מטופל אקוסטית- זה כמו לזרוק את הכסף לאסלה וגם להוריד את המים אחרי זה.ככל שהקניה של מוצר אודיו יקרה יותר, כך ההפסד הכלכלי גדול יותר כאשר החדר לא מטופל אקוסטית. כל מי שהולך לאולמות קונצרטים לשמוע מוזיקה אקוסטית, יודע שיש השפעה גדולה על הצליל וההנאה. זו אחת הסיבות שעכשיו משפצים את היכל התרבות בתל אביב. זו אחת הסיבות שיש הקלטות חיות שמוקלטות באולמות מסויימים ולא אחרים באופן ייזום.
לרוב האודיופילים שאני מכיר בארץ אין את הפריווילגיה של חדר יעודי, כפי שכולנו הינו רוצים. אצל רובינו המערכת נמצאת בסלון.
מי שמתחשב בזוגתו, בעיצוב ובאסתטיקה של הסלון ומגיע למסקנה, שהמערכת השמע שלא אינה מרכז היקום ושהשמש אינה סובבת סביבה, (זה מגיע עם הילדים והבגרות המאוחרת ), לא יטפל אקוסטית בסלון, בצורה כזו שתכער אותו. צריך לזכור שלא בכל החדרים ישנה בעיה אקוסטית ושריהוט יכול לפתור חלק מהבעיות. לי באופן אישי יש רום קורקשן של DEQX, אינני יודע אם אצטרך להשתמש בו כאשר יגיעו רכיבי המערכת החדשים שלי.
תומר
נערך לאחרונה ב: