להחזיר את הגלגל אחורנית

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
די ברור שאתה לא יודע על מה אתה מדבר

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
עבורי, דיון רלוונטי בנושא של להחזיר את הגלגל לאחור הוא רק אילו רק היתה דרך להחסיר איזה 30 שנים מגילי במנהרת הזמן... :oops: OOPS..

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לפני כמה ימים בערוץ 10 היתה כתבה על טכנוסקסואלים. שבעצם אנשים עושים פחות יחסי מין. גילה ברונר מהמרפאה בתל השומר שחקרה את זה הסבירה שיש לנו גצון וצורך לסיפוקים מידיים. ואם אנחנו מסופקים בלמשל התבוננות על מסכים זה מספק את יתר הסיפוקים . כלומר לא משנה איך משיגים סיפוק זה מספק את כל הצרכים. לכן אני שואל האם אילו שרודפים שוב ושוב אחר קופסאת אודיו יותר יקרה זה לא בא על חשבון השגת ביפוק אחר? למשל הישגים אישיים השגים בעבודה השג סיפוק מיצירה מטיול מסקס ועוד.
לפי החוקרים אחד בא על חשבון השני. זה לא להשיג גם וגם וגם.
אני לא מבקר אלא שם מראה שאולי כדי לחשוב עליה. הרי די ברור שכל הקונים משדרגים למינהם אינם מסופקים לאורך מספיק זמן.
אני מציע שתיצור קשר עם החוקרת ושאל אותה אם אותו הדין לגבי אודיופילים. אני, אגב, מאד מסופק מחיי המין שלי.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לפני כמה ימים בערוץ 10 היתה כתבה על טכנוסקסואלים. שבעצם אנשים עושים פחות יחסי מין. גילה ברונר מהמרפאה בתל השומר שחקרה את זה הסבירה שיש לנו גצון וצורך לסיפוקים מידיים. ואם אנחנו מסופקים בלמשל התבוננות על מסכים זה מספק את יתר הסיפוקים . כלומר לא משנה איך משיגים סיפוק זה מספק את כל הצרכים. לכן אני שואל האם אילו שרודפים שוב ושוב אחר קופסאת אודיו יותר יקרה זה לא בא על חשבון השגת ביפוק אחר? למשל הישגים אישיים השגים בעבודה השג סיפוק מיצירה מטיול מסקס ועוד.
לפי החוקרים אחד בא על חשבון השני. זה לא להשיג גם וגם וגם.
אני לא מבקר אלא שם מראה שאולי כדי לחשוב עליה. הרי די ברור שכל הקונים משדרגים למינהם אינם מסופקים לאורך מספיק זמן.

יש לי תחושה שמי שעושה תחרות עם עצמו בציוד יקר כנראה ההישגים שלו בעבודה הם לא רעים.

בלי קשר. מה אתה חושב על לשנמך ציוד (מעבר לניתוחים הפסיכולוגים).

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני לא יודע אם הרצון הוא "לשנמך" ... אבל בהחלט לפשט.
אני מדי פעם תוהה אם לא עדיף לי שירות סטרימינג טוב כמו tidal או qubuz ולזרוק את כל הדיסקים והמחשבים לפח.
לחבר לסטרימר איכותי ולאינטגרייטד הכולל דאק מובנה (או לחילופין סטרימר כולל דאק ובנוסף אינגרייטד איכותי).
לחסוך מקום. התעסקות. ובעיקר כאב ראש ... היום הסתבכתי עם הרבה דיסקים, חומר על המחשב שאני מתקשה למיין ולסדר, הרבה קופסאות שתופסות מקום. יש לי טרנספורט (בינתיים dvd פשוט), דאק, פרה, שני מונובלוקים. המון חוטים.
אבל מה הבעיה האמיתית שלי ? עברתי דירה ... מדירת הגג הקטנה אך מבודדת שלי לדירה חמודה ומשופצת אבל בבית דירות עם קירות מנייר. אני שומע את השכנים כאילו גרים אצלי ולא יכול לשים מוסיקה בלילה בפול ווליום כמו שאני אוהב.
יכול להיות שהשידרוג/שינמוך הבא שלי יהיה בכלל לסטאפ אזניות ...

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
אני לא יודע אם הרצון הוא "לשנמך" ... אבל בהחלט לפשט.
אני מדי פעם תוהה אם לא עדיף לי שירות סטרימינג טוב כמו tidal או qubuz ולזרוק את כל הדיסקים והמחשבים לפח.
לחבר לסטרימר איכותי ולאינטגרייטד הכולל דאק מובנה (או לחילופין סטרימר כולל דאק ובנוסף אינגרייטד איכותי).
לחסוך מקום. התעסקות. ובעיקר כאב ראש ... היום הסתבכתי עם הרבה דיסקים, חומר על המחשב שאני מתקשה למיין ולסדר, הרבה קופסאות שתופסות מקום. יש לי טרנספורט (בינתיים dvd פשוט), דאק, פרה, שני מונובלוקים. המון חוטים.
אבל מה הבעיה האמיתית שלי ? עברתי דירה ... מדירת הגג הקטנה אך מבודדת שלי לדירה חמודה ומשופצת אבל בבית דירות עם קירות מנייר. אני שומע את השכנים כאילו גרים אצלי ולא יכול לשים מוסיקה בלילה בפול ווליום כמו שאני אוהב.
יכול להיות שהשידרוג/שינמוך הבא שלי יהיה בכלל לסטאפ אזניות ...
היי ברקצ, לא יאומן אבל זה בדיוק מה שקרה לי!
קניתי סטרימר/דאק מהמם, חיברתי אותו לאינטגרייטד משובח ואותו לרמקול עילוי, נרשמתי לטידל פרימיום.
והייתי מבסוט אש!
בדיוק שלושה חודשים....
עד שפרץ לחיי הפטיפון...
ושוב מתעסקים, משדרגים, קונים, מחליפים וחוזר חלילה.
רוצה לומר - התחביב שלנו עוסק בציוד. בברזלים, שאותם אנחנו מזיזים מעת לעת.
וזה נפלא וזה סבבה לגמרי ואנחנו אוהבים את זה וזה גורם לנו לסיפוק ולאושר (ולא, אין שום קשר לסקס).
נכון שזה יקר, אבל על מה נוציא את הכסף שלנו אם לא על התשוקות שלנו ועל האהבה שלנו?
כל עוד אפשר וזה במידה וביכולות של כל אחד, אז זה נפלא.
לשדרג, לשנמך, למעלה, למטה או לצדדים, זה מהות התחביב וזו תנועה אין סופית. הסטטיסטיקה אומרת שחמישים אחוז משדרגים כל הזמן אבל מאה אחוז היו רוצים לשדרג כל הזמן :)
לכן - אפשר לשנמך, אבל אני מבטיח לך שזה לא ייגמר שם.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
מה הציוד שלך ?
ולמה פתאום פטיפון ? אני מוכרח לומר שלפחות עד עכשיו זה לא מאד קסם לי ... ושמעתי פטיפונים לא רעים אצל חברים ובתערוכות.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
@ברקצ

אוזניות הן לא שידרוג/שינמוך או כיו"ב. אוזניות הן מדיום האזנה שונה מסט שכולל רמקולים וחדר.
בשל בעיית ה"רעש" לשכנים אוזניות יכולות להיות תוספת....מבורכת.

חג שמח,
מנחם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור