michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
די ברור שאתה לא יודע על מה אתה מדבר
אני מציע שתיצור קשר עם החוקרת ושאל אותה אם אותו הדין לגבי אודיופילים. אני, אגב, מאד מסופק מחיי המין שלי.לפני כמה ימים בערוץ 10 היתה כתבה על טכנוסקסואלים. שבעצם אנשים עושים פחות יחסי מין. גילה ברונר מהמרפאה בתל השומר שחקרה את זה הסבירה שיש לנו גצון וצורך לסיפוקים מידיים. ואם אנחנו מסופקים בלמשל התבוננות על מסכים זה מספק את יתר הסיפוקים . כלומר לא משנה איך משיגים סיפוק זה מספק את כל הצרכים. לכן אני שואל האם אילו שרודפים שוב ושוב אחר קופסאת אודיו יותר יקרה זה לא בא על חשבון השגת ביפוק אחר? למשל הישגים אישיים השגים בעבודה השג סיפוק מיצירה מטיול מסקס ועוד.
לפי החוקרים אחד בא על חשבון השני. זה לא להשיג גם וגם וגם.
אני לא מבקר אלא שם מראה שאולי כדי לחשוב עליה. הרי די ברור שכל הקונים משדרגים למינהם אינם מסופקים לאורך מספיק זמן.
לפני כמה ימים בערוץ 10 היתה כתבה על טכנוסקסואלים. שבעצם אנשים עושים פחות יחסי מין. גילה ברונר מהמרפאה בתל השומר שחקרה את זה הסבירה שיש לנו גצון וצורך לסיפוקים מידיים. ואם אנחנו מסופקים בלמשל התבוננות על מסכים זה מספק את יתר הסיפוקים . כלומר לא משנה איך משיגים סיפוק זה מספק את כל הצרכים. לכן אני שואל האם אילו שרודפים שוב ושוב אחר קופסאת אודיו יותר יקרה זה לא בא על חשבון השגת ביפוק אחר? למשל הישגים אישיים השגים בעבודה השג סיפוק מיצירה מטיול מסקס ועוד.
לפי החוקרים אחד בא על חשבון השני. זה לא להשיג גם וגם וגם.
אני לא מבקר אלא שם מראה שאולי כדי לחשוב עליה. הרי די ברור שכל הקונים משדרגים למינהם אינם מסופקים לאורך מספיק זמן.
היי ברקצ, לא יאומן אבל זה בדיוק מה שקרה לי!אני לא יודע אם הרצון הוא "לשנמך" ... אבל בהחלט לפשט.
אני מדי פעם תוהה אם לא עדיף לי שירות סטרימינג טוב כמו tidal או qubuz ולזרוק את כל הדיסקים והמחשבים לפח.
לחבר לסטרימר איכותי ולאינטגרייטד הכולל דאק מובנה (או לחילופין סטרימר כולל דאק ובנוסף אינגרייטד איכותי).
לחסוך מקום. התעסקות. ובעיקר כאב ראש ... היום הסתבכתי עם הרבה דיסקים, חומר על המחשב שאני מתקשה למיין ולסדר, הרבה קופסאות שתופסות מקום. יש לי טרנספורט (בינתיים dvd פשוט), דאק, פרה, שני מונובלוקים. המון חוטים.
אבל מה הבעיה האמיתית שלי ? עברתי דירה ... מדירת הגג הקטנה אך מבודדת שלי לדירה חמודה ומשופצת אבל בבית דירות עם קירות מנייר. אני שומע את השכנים כאילו גרים אצלי ולא יכול לשים מוסיקה בלילה בפול ווליום כמו שאני אוהב.
יכול להיות שהשידרוג/שינמוך הבא שלי יהיה בכלל לסטאפ אזניות ...