להחזיר את הגלגל אחורנית

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
מיוזיק. אתה נכנס אאוט אף דה בלו לפורום אודיו (ברוך הבא ) ומטיף לאנשים כנגד אהבתם
כנס מחר לפורום אופנועים ותכתוב לגולשים שמכונת מלחמה עם שני גלגלים שכל תפקידה הוא להשחיז
סליידרים בהשכבות, זה דבר מרוקן מתוכן ועדיף לקנות באותם מאה שלושים אלף שקלים
איזה מאזדה סטיישן עם שבע מקומות ולטייל בטיולי משפחות
ביום שלישי כנס לפורום צלילה טכנית ותכתוב לאותו מטורף שטס למכסיקו כדי
לצלול לעומק 100 מטר שההליום גז מאוד יקר, וממילא אפשר לצלול באילת עם אוויר רגיל, אז במקום להוציא 1300 דולר
על כרטיס טיסה עדיף כמובן לקנות מחסן של כתר פלסטיק ולאחסן בתוכו ריהוט ישן
שבטח יצטרכו הילדים כשיתחתנו.
אני מבין את הפוסט שלך, אבל תפתח אותו במילה אחת והיא "לדעתי"
אבל מעבר לכך, ובהתייחס לדבריך עדיף שלא להשבית שמחות לאנשים, בטח שלא בפורום ובתחביב שעושה להם טוב
גם כך יש לכולנו דאגות קיימא, ורובינו גם אנשים בוגרים ומבוגרים
שיודעים את סדרי העדיפות של חייהם וניהול חשבונם.
לדעתי כמובן.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לאילו שקונים אודיו יקר מכספי עבודתם , לחשוב על המאמצים לאסוף כסף לדבר הזה ולא לדברים אחרים. לא משנה מהו שכר העבודה- הוא לא מספיק גבוהה בכדי שהקניות הללו יהיו זניח בחשבון בנק שלהם.

גם אם יש משהו בדבריך, מה אכפת לך?
כן, זה לא זניח. So what?

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
Music8 הנכבד. על תשכך שאתה נימצא בפורום אודיו וסביר להניח שחלק מהחברים לא יקבלו את דבריך ברוח טובה . אני גם חושב שבמוזיקה כמו בכל תחום אחר בחיים לא צריך ליהיות קיצוני ולעבד פרופורציה ומצד שני גם לא צריך לידפוק סיסמאות כמו מסמר פלדה לקיר,הרי לכל אחד יש את הזכות להוציא את כספו על משהו ,שיגרום לו להרגיש מאושר,אפילו אם בעייניך זה סתם קופסא אודיו. שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים וחג שמח לכל עם ישראל.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מישום מה הצליחו להכניס לראש של הלקוחות שמה שיקר הוא יותר טוב. מצד שני רוב הציוד היקר נשמע לא טוב ,למשל בתערוכות בחו"ל.

בדברי כיוונתי לאילו שמשקיעים יום ולילה ,את שכר עבודתם ,אחר תשלום מיסים ,לקניה חוזרת של קופסאות אודיו
מתוך שיכנוע עמוק שזה יגרום להם אושר. לא מכיר אחד שזה באמת גרם לו אושר-אלא הצריך קניה נוספת ונוספת ונוספת.
לאילו שקונים אודיו יקר מכספי עבודתם , לחשוב על המאמצים לאסוף כסף לדבר הזה ולא לדברים אחרים. לא משנה מהו שכר העבודה- הוא לא מספיק גבוהה בכדי שהקניות הללו יהיו זניח בחשבון בנק שלהם. אני רואה כאן אנשים שחיים בבתים מאוד ממוצעים ואפילו מתחת הממוצע שיוציאו עד השקל האחרון שלהם על קופסא אודיו.
יש דברים נוספים בעולם הזה שגורמים אושר וסיפוק. הגיע הזמן לגלות אותם

ומה עם המרדף שלך?

http://www.dtown.co.il/forum/threads/רמקול-מסוג-שופרי.43833/

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
מיוזיק. אתה נכנס אאוט אף דה בלו לפורום אודיו (ברוך הבא ) ומטיף לאנשים כנגד אהבתם
כנס מחר לפורום אופנועים ותכתוב לגולשים שמכונת מלחמה עם שני גלגלים שכל תפקידה הוא להשחיז
סליידרים בהשכבות, זה דבר מרוקן מתוכן ועדיף לקנות באותם מאה שלושים אלף שקלים
איזה מאזדה סטיישן עם שבע מקומות ולטייל בטיולי משפחות
ביום שלישי כנס לפורום צלילה טכנית ותכתוב לאותו מטורף שטס למכסיקו כדי
לצלול לעומק 100 מטר שההליום גז מאוד יקר, וממילא אפשר לצלול באילת עם אוויר רגיל, אז במקום להוציא 1300 דולר
על כרטיס טיסה עדיף כמובן לקנות מחסן של כתר פלסטיק ולאחסן בתוכו ריהוט ישן
שבטח יצטרכו הילדים כשיתחתנו.
אני מבין את הפוסט שלך, אבל תפתח אותו במילה אחת והיא "לדעתי"
אבל מעבר לכך, ובהתייחס לדבריך עדיף שלא להשבית שמחות לאנשים, בטח שלא בפורום ובתחביב שעושה להם טוב
גם כך יש לכולנו דאגות קיימא, ורובינו גם אנשים בוגרים ומבוגרים
שיודעים את סדרי העדיפות של חייהם וניהול חשבונם.
לדעתי כמובן.
יפה כתבת.
מה לעשות,בסופו של דבר,
זו פעם אחרונה שאנחנו חיים...

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
לא צריך קופסאות ענק ורמקולים מפלצתיים כדי להינות ממוזיקה.
אפשר להינות ממערכת קומפקטית ועדיין לשמור על איכות (הכל סובייקטיבי כמובן). למשל, הבנתי שהקומפקט דיסק שלי כמעט ולא עובד, יותר נוח לי לשלוט על הכל מהנייד באמצעות foobar

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא צריך קופסאות ענק ורמקולים מפלצתיים כדי להינות ממוזיקה.
אפשר להינות ממערכת קומפקטית ועדיין לשמור על איכות (הכל סובייקטיבי כמובן). למשל, הבנתי שהקומפקט דיסק שלי כמעט ולא עובד, יותר נוח לי לשלוט על הכל מהנייד באמצעות foobar

יש כאלה שכן צריכים.:)

כמו שיש כאלה שנהנים מלפחות 300 כוח סוס למרות שגם עם 85 כוח סוס תגיע לעבודה, כאלה שלא מסתפקים במסך 32 אינטש למרות שגם שם סוזן בוייל נראית זוועה, כאלה ששותים סינגל מאלט למרות שגם מאציטון אפשר להשתכר.

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
כל הנושא הזה הוא סובייקטיבי לגמרי, העדפה אישית בצל אילוצים כספיים או לוגיסטיים. אני אישית מעדיף סינגל מאלט בשבתות וחגים ובלנדד ביום יום ;)

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
יש כאלה שכן צריכים.:)

כמו שיש כאלה שנהנים מלפחות 300 כוח סוס למרות שגם עם 85 כוח סוס תגיע לעבודה, כאלה שלא מסתפקים במסך 32 אינטש למרות שגם שם סוזן בוייל נראית זוועה, כאלה ששותים סינגל מאלט למרות שגם מאציטון אפשר להשתכר.
נמרוס, אני לא בטוח שאני מסכים.
אני זוכר במעומעם שהיה הרבה יותר כיף לנהוג לפני 30 שנה על gti עם 110 כ״ס שרקדה על המגבלות והיתה מלאת אנדרנלין ותערובת של כיף ופחד עם צמיגים דקים ודריפטים מטורפים, מאשר על גרמניה בציר 2017 עם 300 כ״ס עמוסת מערכות אלקטרוניקה ששום דבר לא מזיז לה ואתה יכול לנמנם ב150 קמש בעקומת אס ברינג משל היית נהג קטר.
אותו דבר באודיו, הגענו פעם לרמת ריגוש מטורפת עם סטאפ של ליק מנורות משודך לקוואד עם ״כבילה״ של שקל וחצי, שעלה פרומיל בערך מהסטאפים המטורפים של היום (ויש כמובן אנלוגיות מודרניות להיום).
אני חושב שלזה בערך התכוון המשורר פותח השרשור.
(וזה ממש לא רק ענין של נוסטלגיה).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
והיית נוהג באותה GTI יום?

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
והיית נוהג באותה GTI יום?
לא. אבל הייתי נוהג במשהו שאני אגיע למגבלות שלו ולא במשהו שאין לו מגבלות.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לגמרי ככה, המכוניות של היום כבדות ועמוסות בהתקני ריסון אלקטרוניים שאמנם מאפשרים להצמיד למשל ג'יפ כבד וחזק לכביש, אבל כל שמץ של כיף שהיה פעם קשור לנסיעה מהירה ומאתגרת פשוט ניטל מהן. צרף לכך את העובדה שאין באמת שימוש לכל הסוסים הללו בכבישים הפקוקים שביבי שלנו רואה בהם רק את המחלפים, את המחיר הכבד במצלצלים שהם עולים בקניה ובמיוחד במכירה, ויסתבר לך שלמעט אפקט ה"וואוו, הבחור/ה באמת מצליח/ה", עדיפה אולי מכונית קטנה עם פחות סוסים, אבל יותר שימושיות והמון כסף שנשאר בכיס.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
למה לא איזה משהו כמו ניסן GT-R, כדוגמא של מכונית מרוסנת מכל הכיוונים, שבאמת אפשר לנהוג בה מהר יותר, ויציב יותר מכל האחרות..
* מתאים במיוחד למבוגרים בעלי רפלקסים איטיים מגיל 60 ומעלה, .. ;)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לגמרי ככה, המכוניות של היום כבדות ועמוסות בהתקני ריסון אלקטרוניים שאמנם מאפשרים להצמיד למשל ג'יפ כבד וחזק לכביש, אבל כל שמץ של כיף שהיה פעם קשור לנסיעה מהירה ומאתגרת פשוט ניטל מהן. צרף לכך את העובדה שאין באמת שימוש לכל הסוסים הללו בכבישים הפקוקים שביבי שלנו רואה בהם רק את המחלפים, את המחיר הכבד במצלצלים שהם עולים בקניה ובמיוחד במכירה, ויסתבר לך שלמעט אפקט ה"וואוו, הבחור/ה באמת מצליח/ה", עדיפה אולי מכונית קטנה עם פחות סוסים, אבל יותר שימושיות והמון כסף שנשאר בכיס.

בדיוק הפוך. המכוניות של היום קלות וזריזות יותר, יציבות ובטוחות יותר. הן גם עוצרות יותר טוב מאשר המכוניות של פעם. התקני הריסון ניתנים לביטול חלקח ואז יש קצת יותר ״שובבות״. נהגתי לפני כמה ימים על גולף gti שנת 95. רכב שובב, מהנה, מאתגר אבל מה לעשות, עדיין עגלה.

כלי הרכב של היום (הספורטיבים) טובים משמעותית מכלי הרכב של פעם שמבחינת ביצועים מתאימים יותר למכונית משפחתית טאיוונית.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

כך אחת ממכוניות קונספט,
גולף R, או הונדה,
ישתחררו לך בראש כמה חומרים טובים
כמו סרטונין,דופמין,אקסיטוצין ואנדרנלין,
לך תראה אותם באולמות תצוגה,
חג שמח, עם אחיזת כביש טובה:)

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אני דווקא חושב שזה נושא מרענן ומאד מעניין.
אני גם חושב שכל נושא ההשוואות למכוניות הוא מיותר ולא קשור לענין.
אני גם חושב (כן, אני חושב הרבה היום, לא אופייני לי) שעל הסקלה של מינימליזם/מקסימליזם. סה"כ זה תחביב וכל אחד צורך אותו במינון ובדרך המתאימים לו.

הרצון להנות ממערכת איכותית אך מינימליסטית ולא תופסת הרבה מקום הוא רצון לגיטימי. לא כל אחד צריך להתאבד על התחביב דרך מאה קופסאות. עם זאת, החובבים אידאליסטים שבינינו (ואני ביניהם) שואפים למסלול שיפור תמידי במערכת שלהם. הם תמיד יהיו מוכנים לעשות את הצעד בהבא בהינתן האפשרות הכספית וההזדמנות העסקית, ובלבד שזה יהיה שיפור כלפי מעלה. ומה לעשות - כשמתחילים לטפס, בדר"כ כמות הרכיבים עולה. יש גבול לכמה מדהים תשמע מערכת שיש בה קופסה אחת המחוברת לשני רמקולים. בנוסף2, כמו שלגיטימי לרצות שטביעת הרגל הנדל"נית שהמערכת תופסת תהיה קטנה ככל האפשר, גם לגיטימי לרצות הפוך. לגיטימי לשים את המערכת כעוגן העיצובי בסלון.
מה לא לגיטימי? להחליף כל יומיים קופסאות כי זה עושה נעים בפיפי. למה לא לגיטימי? כי זה לדעתי בזבוז זמן, כסף, ומעיד על חוסר יכולת להנות ממוסיקה מבלי להחליף קופסאות. למצוא את האיזון הזה לעיתים קשה, ע"ע אנשים בפורום אחרים שמחליפים או מדברים על ציוד ללא הפסקה. לכן, כשפותח השרשור טען שהוא מעדיף ללכת אחורה ולנקוט בגישה מינימליסטית, זאת לדעתי אנטיתזה מרעננת לשאיפה הטיפוסית של אודיופילים. אם זה עושה לך טוב, אשריך. זה תמיד יהיה עדיף עשרת מונים על אנשים שמעדיפים לצורך מוסיקה דרך YOUTUBE וטלפון נייד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אתה מתכוון לאביעד. אני יכול להגיד לך שההחלפות שלו, שנראות תמוהות לרבים, הן בסופו של דבר רק למעלה. ועל זה מגיע לו בהחלט כל הכבוד. בזכות שכמותו חברים רבים נחשפים לרכיבים שאם לא היה רוכש אותם לא היו נחשפים אליהם בארץ. אני דווקה מאוד מפרגן לו וחושב שזה כייף לראות אדם שמחליט לטפס, לא שואל שאלות ולא "מתחבא" וטס למעלה האיכויות. ההחלפות הללו שלו הביאו לא מעט חברים אליו הביתה שנחשפו למוצרים שאין סיכוי שהיו שומעים אם לא היה עושה את הצעדים הנ"ל.

ולא. אין פה חנופה לאביעד - יש פה פרגון לבחירה בדרך בלי להתנצל. אחד יעשה אותה ב-30 שנה והוא החליט לקצר ל-3 חודשים. מאחל לו לטפס ככה כל שבוע. לא רק לו, לכל מי שיש לו את היכולת והסקרנות וכמובן את ה"אומץ" לחשוף ולשתף.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא. ממש לא אביעד, בדיוק מהסיבה שהזכרת. אביעד מתקדם רק למעלה. אל תכניס לי שמות לפה :). אני מדבר על אנשים שמתעסקים לשם ההתעסקות כי זה כיף.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הקשר בין מכוניות "רציניות" למערכות סטראו "מרשימות"הוא לדעתי התשתית הנדרשת עבור שניהם.
והמשותף לשניהם, שבארץ אין תשתית כבישים למכוניות רציניות וגם אין לרבים מהאודיופילים
את החדר המתאים.
בשני במקרים - המכונית והמערכת בעיקר מרשימים בחניה.

Music8

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
לפני כמה ימים בערוץ 10 היתה כתבה על טכנוסקסואלים. שבעצם אנשים עושים פחות יחסי מין. גילה ברונר מהמרפאה בתל השומר שחקרה את זה הסבירה שיש לנו גצון וצורך לסיפוקים מידיים. ואם אנחנו מסופקים בלמשל התבוננות על מסכים זה מספק את יתר הסיפוקים . כלומר לא משנה איך משיגים סיפוק זה מספק את כל הצרכים. לכן אני שואל האם אילו שרודפים שוב ושוב אחר קופסאת אודיו יותר יקרה זה לא בא על חשבון השגת ביפוק אחר? למשל הישגים אישיים השגים בעבודה השג סיפוק מיצירה מטיול מסקס ועוד.
לפי החוקרים אחד בא על חשבון השני. זה לא להשיג גם וגם וגם.
אני לא מבקר אלא שם מראה שאולי כדי לחשוב עליה. הרי די ברור שכל הקונים משדרגים למינהם אינם מסופקים לאורך מספיק זמן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור