הפטפון הוא די מאחורי הרמקול ויתכן שהוא עלול להעביר ויבראציות לראש דרך גוף הפטפון והזרוע בזמן נגינה בעוצמה חזקה.
הייתי שוקל להחליף את המיקום של הפטפון עם הסטרימר....למרות שלעיתים "נפלאות דרכי האקוסטיקה" ודווקא המקום של הסטרימר עלול לספוג יותר גלים אקוסטיים.
אם יש לך כח (וחוליות תקינות בעמוד השידרה) שווה לבדוק זאת ...ואם לא,עדיין הכל טוב עם הסטנד החדש והחתיך שלך.
סוף שבוע חמים כיפי ויבש לכולם כבר אמרנו ?
לעניות דעתי לא מדובר בשיכוך אלא ההיפך, משהו כמו צימוד.בשביל זה יש מדף שיכוך, מעבר לכך שאני לא מערבב ציוד כסוף עם שחור
תודה רבה על האיחולים במבי, בנוגע לאישתך הייתי מראה לה את אתר החברה, מבטיח לך שכמו זוגתי היא תמצא את עצמה מתלהבת משלל העיצובים ואפשרויות הגימור, יש לחברה ליין של סטנדים בעיצוב מלא וזהה למזנוני סלון.
גם אני לא הייתי מוכן להכניס חייזר לסלון, בטח לא אחרי שהסטנד הקודם שבעצמו נראה רהיט השתלב שנים בסלון.[/QUO
כרגע אין למה להראות לה, זה לא על הפרק. לצערי סיימתי את כל התקציב שהיה לי לאמצעי שחזור אודיו ועכשיו צריך לחסוך לאט לאט למוצרים הבאים (רמקולים, מגבר, ממיר וקבל חשמל אחד יש, כל השאר בהמתנה).
אבל אני עמל כבר מעכשיו להטמיע במוחה את הצורך העתידי במוצרים משלימי אודיו כגון סטנדים יעודיים שעולים הרבה יותר מסתם מזנון
בנוגע לאסטתיקה לפני אקוסטיקה
להפך...גיא.
יפהפה! תתחדש
לעניות דעתי לא מדובר בשיכוך אלא ההיפך, משהו כמו צימוד.
החיבור הוא באמצעות גולות מתכת לא ראיתי חומרים משככים כמו סורבוטאן.
אם הן מחומר גמיש כלשהו אז אפשר להבין את השיכוך.הגולות לא ממתכת אלה מחומר אחר והן מאפשרות למדף לנוע בצירים שונים בזמן רטט.
גיא
האם בעקבות רכישת הסטנד החדש, המפתח בין הרמקולים הוקטן.
סטנד מרהיב ביופיו תתחדש,
שנים של ויכוחים עם אשתי על " מזנון או סטנד", והנה בתמונה אחת הפתרון מול העיינים, כששניהם גרים יחדיו באותו חדר ואני אפילו לא בטוח מי מהם יותר יפה...
מעניין אותי מאד לדעת אם סטנד כזה נשמע כמו שהוא נראה. איזה סטנד הוא החליף ואיך ההשוואה..
נראה 10 .תתחדש ותהנה.
עושה חשק לקנות גם(אין תקציב כי בקרוב עובר לבית חדש)
בשעה טובה ומוצלחת!נראה 10 .תתחדש ותהנה.
עושה חשק לקנות גם(אין תקציב כי בקרוב עובר לבית חדש)
נראה מדהים ומסקרן, לא אתנגד למעמד כזה בבית, תתחדש ותהנה.