כיף לקבל הפתעות וגם סטנד חדש

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
תתחדש, המדפים נראים יפים מאוד ישנו גם אלמנט של שיכוך .עיצוב איטלקי יפה מאוד.
כל הכבוד.
ואל תשים לב לשטויות של רוברט.....יש לו סריטה עמוקה.אם הוא לא יקלקל לך את הכייף ,לא ישן בלילה.מין נטיה כזו.

תודה רבה שלמה, האלמנט של מדך השיכוך לפטיפון עלה לי בבריאות בגלל כדורי המיסבים שאוהבים להתגלגל מהיד, ברגע שהכל מורכב במקום המדף שיכוך עובד נפלא!

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איזה יופי, נראה בנוי לתלפיות.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
מקסים.:אצבע מורמת
היכן שוכן הסאב?

phonics

אוהב את התחום
מעורבות
92
נקודות
28
תתחדש, נראה יפה מאד

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
דל לי אוצר המחמאות שהייתי רוצה להרעיף עליך, על כל השדרוגים האחרונים (שהחלו עוד אשתקד) ועל אהבתך הגדולה לתחום.
על כן אאלץ לחזור על עצמי ולהגיד !!!WOW
מאחל לך מכל הלב, הנאה מרובה מכל האיכות המשתקפת מבעד לעדשה (ורד):שתוי:

עוד משהו קטן קטן, האם לא עדיף לשים את ה-CD (בגלל החלקים הנעים בו) על הפלטה העליונה?
לא נורא, הכל טוב, העיקר שתהיה שלם ומרוצה מכל היופי הזה.
בהצלחה בהמשך!!!
חיים.

נערך לאחרונה ב:

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
יפה.
(שוב) תתחדש.
רציתי לשאול האם לא היה נכון / כדאי יותר להמתין להפחתת המיסים.
(למיטב ידיעתי) שר האוצר חתם על ההפחתה השבוע אך טרם פורסם בילקוט הפרסומים ולפיכך ההפחתה עדין אינה חלה.
(ודרך אגב ההפחתה מוגבלת עד 31/12/18, כך שנשארו עוד 11 חודשים ב-ל-ב-ד )

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
יפה.
(שוב) תתחדש.
רציתי לשאול האם לא היה נכון / כדאי יותר להמתין להפחתת המיסים.
(למיטב ידיעתי) שר האוצר חתם על ההפחתה השבוע אך טרם פורסם בילקוט הפרסומים ולפיכך ההפחתה עדין אינה חלה.
(ודרך אגב ההפחתה מוגבלת עד 31/12/18, כך שנשארו עוד 11 חודשים ב-ל-ב-ד )

שוב תודה איתי.
לא נראה לי שהפחתת המיסוי רלוונטית לסטנד, אם זכור לי מדובר במוצרים אחרים.
לא מדובר ברכישת דירה או לפחות רכב כך שביטוי שינוי המס הוא שולי באופן יחסי.

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
תתחדש ותהנה !!! אגב מאד אהבתי קונספט של שחור בשמאל ו בהיר בימין.:אצבע מורמת

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
דל לי אוצר המחמאות שהייתי רוצה להרעיף עליך, על כל השדרוגים האחרונים (שהחלו עוד אשתקד) ועל אהבתך הגדולה לתחום.
על כן אאלץ לחזור על עצמי ולהגיד !!!WOW
מאחל לך מכל הלב, הנאה מרובה מכל האיכות המשתקפת מבעד לעדשה (ורד):שתוי:

עוד משהו קטן קטן, האם לא עדיף לשים את ה-CD (בגלל החלקים הנעים בו) על הפלטה העליונה?
לא נורא, הכל טוב, העיקר שתהיה שלם ומרוצה מכל היופי הזה.
בהצלחה בהמשך!!!
חיים.

היי חיים, תודה רבה על הברכה ועל התגובה.
המדף העליון נועד בעיקרון לשיכוך הפטיפון, כלומר עד ליציאת מדף מסוג זה שאר מדפים מהסוג הרגיל שימשו את את כל סוגי האלקטרוניקה, כולל CD, כך הם מוצגים גם בתערוכות. בנוסף על האמור אצלי יש שריטה קטנה בנוגע לחלוקת חלקים בצבע כסוף וצבע שחור של הרכיבים, העברת ה CD תחרב את ה"עיצוב", במילים אחרות, הגב שלי הכריז על שביתה עד להודעה חדשה. ;)

תודה וסוף שבוע מהנה. (ורד)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מקסים.:אצבע מורמת
היכן שוכן הסאב?

בעיקרון רציתי לשים בצד ימין של הספה אבל כבל האודיו קצר מידי למשימה, הסאב יעבור לדופן שמאל של הספה אחרי שאזיז את מדפי הדיסקים.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
@חומוס @phonics תודה לכם(ורד)

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
להזכיר את המילה CD בפורום זה כמו להזכיר את המילה לחם על שולחנו של הרב הראשי לישראל בערב פסח

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
הפטפון הוא די מאחורי הרמקול ויתכן שהוא עלול להעביר ויבראציות לראש דרך גוף הפטפון והזרוע בזמן נגינה בעוצמה חזקה.

הייתי שוקל להחליף את המיקום של הפטפון עם הסטרימר....למרות שלעיתים "נפלאות דרכי האקוסטיקה" ודווקא המקום של הסטרימר עלול לספוג יותר גלים אקוסטיים.

אם יש לך כח (וחוליות תקינות בעמוד השידרה) שווה לבדוק זאת ...ואם לא,עדיין הכל טוב עם הסטנד החדש והחתיך שלך.

סוף שבוע חמים כיפי ויבש לכולם כבר אמרנו ? (ורד)

נערך לאחרונה ב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
סטנד מהמם!

תתחדש!

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
האם יש דרך להחליף בין הסטנד העמוס כל טוב לבין השידה הנמצאת תחת הטלוויזיה? כן, זה יצריך הגבהה של הטלוויזיה אבל נראה לי שהמיקום הנוכחי של הסטנד לא אופטימלי בקרן הזווית בה הוא נמצא (גם חשמל ליד הווילונות, לא להיט).

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
זה אחד הסטנדים היפים ביותר שראיתי, ממש נראה רהיט. בד"כ סטנדים אודיופילים נראים ככ פונקציונלים ולא משתלבים בסלון משפחתי. כל הסטנדים שהראתי לאשתי (בתמונות) זיכו אותי במבט מבטל על מצע של גיחוך נסתר ואיזושהי שאט נפש. זה הסטנד הראשון שהראתי לה שלא זיכה אותי בכל הנ"ל (היא התעכבה בהרהור מופתע קלות על התמונה ולאחר מכן שחררה הבעה שאני פירשתי אותה - מקווה שלא באופטימיות מתחננת - כאפשרות שיכולה לעמוד למשא ומתן).
בכל אופן תתחדש! מקווה שגם עושה שיפור משמעותי (גם ניואנסים יכולים להיות משמעותיים) בסאונד

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
האם יש דרך להחליף בין הסטנד העמוס כל טוב לבין השידה הנמצאת תחת הטלוויזיה? כן, זה יצריך הגבהה של הטלוויזיה אבל נראה לי שהמיקום הנוכחי של הסטנד לא אופטימלי בקרן הזווית בה הוא נמצא (גם חשמל ליד הווילונות, לא להיט).

אסתטיקה לפני אקוסטיקה, אין מצב שאשים את האלקטרוניקה מול הפנים גם כך היא מספיק בולטת בנוף.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
זה אחד הסטנדים היפים ביותר שראיתי, ממש נראה רהיט. בד"כ סטנדים אודיופילים נראים ככ פונקציונלים ולא משתלבים בסלון משפחתי. כל הסטנדים שהראתי לאשתי (בתמונות) זיכו אותי במבט מבטל על מצע של גיחוך נסתר ואיזושהי שאט נפש. זה הסטנד הראשון שהראתי לה שלא זיכה אותי בכל הנ"ל (היא התעכבה בהרהור מופתע קלות על התמונה ולאחר מכן שחררה הבעה שאני פירשתי אותה - מקווה שלא באופטימיות מתחננת - כאפשרות שיכולה לעמוד למשא ומתן).
בכל אופן תתחדש! מקווה שגם עושה שיפור משמעותי (גם ניואנסים יכולים להיות משמעותיים) בסאונד

תודה רבה על האיחולים במבי, בנוגע לאישתך הייתי מראה לה את אתר החברה, מבטיח לך שכמו זוגתי היא תמצא את עצמה מתלהבת משלל העיצובים ואפשרויות הגימור, יש לחברה ליין של סטנדים בעיצוב מלא וזהה למזנוני סלון.
גם אני לא הייתי מוכן להכניס חייזר לסלון, בטח לא אחרי שהסטנד הקודם שבעצמו נראה רהיט השתלב שנים בסלון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור