TakeOne
חבר משקיען
- מעורבות
- 865
- נקודות
- 113
אבל זה נמר שפתאום בלי שום קשר מודיע לי שיש סלידה וגועל ממני וממה שאני מיצג ,וזה כהסברו המלומד משפופרות ומגבר יקר שיש כבר לחצי מדינה ,הסבר עמוק ,לא?
הפורום הזה באמת נועד לאודיו ולדברים נחמדים ,אז מה הוא מכניס את הרפש הזה על פני ?למה באמצע שרשור שאני כתבתי ,אני צריך לקבל את זה בפנים ,בוא תסביר לי בלי להיות פוליטיקאי ,אם זו התנהלות שאמורה להיות כאן באמצע שרשור על כבל ,שלמה זבדה שמדבר לפעמים עם עופר אמר לי שהדבר אינו נכון ,אבל זה לא חשוב ,העובדות של הסלידה והגועל הוטחו בפני ללא הזהרה ובלי סיבה או הקשר לשרשור ,והנה מנהל הפורום שכותב לנו מידי פעם לא להכנס לפן האישי ולגופו של אדם ,מעורר כאן נקודה ששיכת לאדם שלישי בכלל ,ומפיץ אותה באותיות של קידוש לבנה ,עם פרשנות משיחות אישיות ,ואני שואל -מה אתה מתרגם את עופר ,או מספר לי על הגועל שאני מעורר ? שמור זאת לעצמך בבקשה ,שהרי לא נחליף כאן חוויות אחד על השני.
1. נדמה לי שחוץ ממך, אף אחד כאן לא הבין את הדברים של נמר כמו שאתה הבנת. אני בטח מאוד הופתעתי לקרוא את מה שכתבת ולא הבנתי מאיפה זה בא בלך כלל. הפרשנות של שלמה הייתה הרבה יותר הגיונית לי וכך גם אני הבנתי את הדברים.
2.מה זאת אומרת "בלי להיות פוליטיקאי"?
3. אתה שוב גורר אותי, ואולי גם אחרים, לדבר לגופו של אדם. למה זה טוב?