כבל חשמל של GTR

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ההבדלים בין כבלים זה לא עניין של אמונה. זה עניין של ידיעה.
את ענייני היש או אין הבדלים עברנו. נותרו אתרים מאחור בתחום הזה. הם ישמחו לצרף אותך לביוב שלהם. הקטע הוא שככל שתדבר יותר שטויות כך תוכל להתקדם ולהיות כתב האתר שלהם ואם תהיה ממש ממש טמבל תוכל להיות העורך הראשי שלהם.

עופר.
אני מודיע לך חגיגית. במידה ותיקח את השירשור הזה לעניין ההבדלים בין כבלים אתה לא תוכל לכתוב בפורום הזה כל עוד הוא קיים. כמו שאתה שם לב אני מגלה אפס סבלנות בעניין הזה.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
מתעלף תורן מילא...אבל למה תמיד יש את המקלקל התורן.
בעניי רוחי,אני רואה אותך עטוי גלימה לבנה,המכסה את פדחתך,מנופף במקל ארוך,בלוי ולא מוקצע,שם בין עמודי חורבות מקדשנו,בירושלים,ונואם נבואות חורבן כירמיהו.
עופר-זהו פורום חיובי.לא כולם כסילים,חוטבי עצים ושואבי מים.
גם אני ההיתי סקפטי,נשבע.
אבל שומעים הבדלים.
וגם אם לא,אז מה קרה,
איתן

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
תניחו בקשה ל - catzoff
לא כועס ,גם לי לפעמים יש ימים קשים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני כועס.

אני כועס משום שעופר כן משקיע בכבלים. לכן זו פרובוקציה שבאה מתוך תיעוב לאלדר וכל דבר שהוא מייצג. ואני שונא את זה שינאת כלב. הרבה כאן חוטאים בתכונה הסרוחה הזו. ומי שיעשה כך, וינסה לעורר גיצים למדורה יטוס מכאן כמו טיל.

כאן לא יסגרו חשבונות. בשביל זה יש אתר אחר שמתמחה בלתת במה לסגירת חשבונות מול גולשים ויבואנים.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אני לא בעד העפות, זו הגישה של הדיקטטורים בגרוש שמנהלים אתרים אחרים, ולא קיים באתר הזה.

אם מישהוא כותב שטויות ופדובוקציות, הוא כבר יתבזה מספיק מתגובות הגולשים. אם הוא מתעקש לעשות מזה שרשור ארוך של עקיצות, אפשר לסגור את השירשור.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אייל. אם מישהו רוצה לפתוח שרשור על האם יש הבדלים בין כבלים אז בבקשה. אבל להיכנס לשרשור שעוסק בעניין אחר, כדי לעורר פרובוקציה זה משהו אחר.

כבר נכווינו בעבר מהדברים האלה. ככה הורסים שרשור טוב

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אני כועס.

לכן זו פרובוקציה שבאה מתוך תיעוב לאלדר וכל דבר שהוא מייצג. ו
מה פשר ההבחנה הזו????,אני ידעתי שהתדמית האינטרנטית שלי לא משהו ,אבל לא חשבתי שעד כדי כך ,האמת לא ניתקל בתעוב בחיי יום יום ,לא עם החברים ,ובודאי שלא עם העבודה ,זה שיש קצת מוחצנות כאן במה שקשור לתחביב ,אז מה? הרי זה משהו קליל ,חיינו אינם תלויים בזה ,וגם באם אני כותב שטויות שאני מנסה ,הרי יש מקום גם לאחד כזה ,לא?
בקשר לכבלים עם BRADING , יש בהם קסם גדול ,מכיוון שאפשר לעבוד בלי סיכוך ,שהוא בעצמו סוגר הכבל וכובש אותו ,האינטראקציה בין הכבלים יוצרת מן איזון חשמלי מגנטי ,ובעצם לא יודע למה זה נשמע טוב ,
אבל הביטוי ההוא "סלידה מהאיש ומה שהוא מיצג", זה נכנס לי כמו קוץ בלב ,מה לא טוב בצבר? ,חייל בשרות צבאי מאתגר ,סטודנט מצטיין ,רופא במדינת ישראל בוגר אוניברסיטה ישראלית ,בן למשפחת רופאים,בעל משפחה בלי סוחרי סמים סרסורים וזונות ,לא משתמש בסמים ,אז מה זה המשפט "מה שהוא מיצג"?????,מה שאני מיצג לא חושב שיש כאן הרבה שמיצגים ,
לטוב ולרע,חוץ מזה שאני מייצג את עצמי למזלי ולא צריך לייצג מישהו אחר .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
ובקשר לאודיו אם כבר מדברים על יצוג של משהו ,מצוינות אינה דבר שלילי בתחום ,נכון יש עוד הרבה (בערך) ,אבל לא המונים ,
נכון שאינני מתעניין ברמקולים למרפסת ,ובנגן של הדיוטי פרי ,אבל יש גם כאלו כאן שסוחבים את הציבור כלפי מעלה ולא מקלפים סוכריה בטירונות מתחת לשמיכה ,כלומר מחלקים את הנסיון בקלות לאחרים ,ואת זה אין לרבים מאוד כאן .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
כן,אבל מה שאני חושב הוא,
שנמר היתכוון למה שאתה מיצג בתחום הDIY וביכלל.
דהיינו,סה"כ הוא אכן כן מפרגן לך בעבור הרעיונות והיצירות שאתה מוציא תחת ידך.
(טוב הוא שמע הכבל הקטן במע' שלו:cool:)
והשירשור הולך בכיוון חיובי ,ופיתאום מישפט כמו "הינה המתעלף התורן מעוד החלפת כבל חשמל"
ניראה לו כמו זילזול משהוא...הן בהחלפה וגם ביצירה.
כך לפחות אני חושב.
ועופר כמו שאני יודע ,"יושב "עם ציוד לא זול ביכלל. מענין?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בהחלט מפרגן.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
כן,אבל מה שאני חושב הוא,
שנמר היתכוון למה שאתה מיצג בתחום הDIY וביכלל.
דהיינו,סה"כ הוא אכן כן מפרגן לך בעבור הרעיונות והיצירות שאתה מוציא תחת ידך.
(טוב הוא שמע הכבל הקטן במע' שלו:cool:)
והשירשור הולך בכיוון חיובי ,ופיתאום מישפט כמו "הינה המתעלף התורן מעוד החלפת כבל חשמל"
ניראה לו כמו זילזול משהוא...הן בהחלפה וגם ביצירה.
כך לפחות אני חושב.
ועופר כמו שאני יודע ,"יושב "עם ציוד לא זול ביכלל. מענין?
אתה בחור טוב,לידך אני חתיכת *** של בן אדם ,רק ורוד אתה רואה כפרה ,זה מאופי ,לא מתמימות, יאללה בסדר ,אבל תן להסביר לך אחרת שניה , קימת שיכבה בחברה הישראלית ,שהם לבנבנים כאלו ,מלומדים , יש להם כסף ,אין להם חית ועין ,יש עליהם שחצנות גנטית מולדת מהאמהות הפולניות שלהם,יש להם התנשאות שחצנית על האחרים ,לא תמיד עם כיסוי ,ואני שנולדתי לרופאה צעירה פרענקית ,וגדלתי בגבול יפו בת ים בצניעות מינימלית שאימי יכלה לאפשר לשני בניה המופרעים אותם גידלה לבד, ,אותי אף אחד לא ישייך לקצפת הלבנה בגלל שאני רופא ,בגלל שאני עובד קשה ,ובגלל שאני בלונדיני וגבוה, אני בא מאיפה שאני בא ובניגוד לך אני מבין מה עומד מאחרי המשפט הזה,הלוואי והיה לי את האופי שלך ,אתה איש שלום ורוגע ,ואילו אני לצערי רודף צדק ושויון ,וקשה לי שלא לראות בפריסקופ האנומלי שנתן לי בזעמו הקדוש ברוך הוא , את העוקם הזה ,את הקטנוניות המהולה אולי בצרות עיין
אני נעלבתי קשות ״ מהסלידה של מה שהוא מיצג" ומאיפה אתה מביא את זה שהכוונה היא לייצוג בDIY ,? נשמע קצת מריחתי, לא?

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
ההבדלים בין כבלים זה לא עניין של אמונה. זה עניין של ידיעה.
את ענייני היש או אין הבדלים עברנו. נותרו אתרים מאחור בתחום הזה. הם ישמחו לצרף אותך לביוב שלהם. הקטע הוא שככל שתדבר יותר שטויות כך תוכל להתקדם ולהיות כתב האתר שלהם ואם תהיה ממש ממש טמבל תוכל להיות העורך הראשי שלהם.
.

איפה טענתי שאין הבדל בין כבלים?

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
אני כועס.

אני כועס משום שעופר כן משקיע בכבלים. לכן זו פרובוקציה שבאה מתוך תיעוב לאלדר וכל דבר שהוא מייצג. ואני שונא את זה שינאת כלב. הרבה כאן חוטאים בתכונה הסרוחה הזו. ומי שיעשה כך, וינסה לעורר גיצים למדורה יטוס מכאן כמו טיל.

כאן לא יסגרו חשבונות. בשביל זה יש אתר אחר שמתמחה בלתת במה לסגירת חשבונות מול גולשים ויבואנים.

למען הסר ספק - אין לי שום הכרות קודמת עם האיש ואין לי שום חשבון פתוח עם איש מהפורום בין עם יבואן ובין אם איש מהשורה !
כפי ששמתך לב , הודעתי בנושא היתה אחת בלבד ללא כל כוונה להפריע למהלך השרשור כך שההתלהמות שלך לא כל כך מובנת .. מה גם שאין שחר לדבריך.
טוב תעשה אם תמחוק את הודעותך כלפי

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא אלדר.

אתה מייצג פעילות שנתפסת לגבי המון אנשים כוודו. כבלים, מדפים, ספייקים, פעמונים.
אתה מייצג מערכות יקרות - לכן הוא ניכנס בך על ה-vr7 ולא פעם אחת.
מגברים יקרים, מנורות ועוד.

כל אלה הם ההיפך מעופר ולכן הוא נכנס בך כמה פעמים כולל כאן. מבחינתו כל דבר שאתה מייצג הוא שלילי.

ולגבי המריחות. האם אתה חושד בי שאני חושש מלהגיד לך את מה שאני חושב בפנים או בפורום? הרי כבר כתבתי לך במפורש ובבוטות בשישור של האירוע אצל זיו מה שאני חושב לגבי התגובה ההיא שלך. אל תחשוד בכשרים.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אולי נחזור לענייני אותו כבל שאלדר השקיע הכין ובנה , כיהשרשור היה מאוד מעניין ונהנה לקרוא אותו . הכבל הזה הוא מעניין מאוד כגודל ההשקעה כגודל התוצאה , ואת התוצאה הרגשתי בגדול .
אלדר אני רוצה כבל כזה ....:)

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
ואני מציע טיפ קטן, למי שמוכן לקבל אותו:
תכתבו לגופו של עניין, ולא לגופו של אדם.
דברו על מערכות ולא על הבעלים שלהן.
שניצל מעיז לעשות עם כבלים מה שאף אחד אחר לא מעיז. אין חודש שהבנאדם לא מפרק או בונה איזה כבל, או יוצר קשר עם איזה ספק מרוחק בשביל לקנות חומרי גלם.
מי שיש לו שמץ של ספק, שיבקש ממנו לשמוע את הכבל. זה הכל.
מי שלא מאמין שכבל כלשהו עושה משהו במערכת מסוימת שיבוא לפה ויוכיח.

sarbel

אוהב את התחום
מעורבות
16
נקודות
8
שמעתי אינטרקונקטים של יורמה לעומת אילו של קונדו בחנות בחו"ל. לא יודע... דווקא הקונדו נשמעו לי יותר טוב. ממוקדים יותר...
(חוברו לרמקולים של גאמוט והגברה של קונסטלישן)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כמו בכל מערכת. עניין של התאמה. כך גם הכבלים שאלדר בנה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
ואני מציע טיפ קטן, למי שמוכן לקבל אותו:
תכתבו לגופו של עניין, ולא לגופו של אדם.
דברו על מערכות ולא על הבעלים שלהן.
שניצל מעיז לעשות עם כבלים מה שאף אחד אחר לא מעיז. אין חודש שהבנאדם לא מפרק או בונה איזה כבל, או יוצר קשר עם איזה ספק מרוחק בשביל לקנות חומרי גלם.
מי שיש לו שמץ של ספק, שיבקש ממנו לשמוע את הכבל. זה הכל.
מי שלא מאמין שכבל כלשהו עושה משהו במערכת מסוימת שיבוא לפה ויוכיח.
אבל זה נמר שפתאום בלי שום קשר מודיע לי שיש סלידה וגועל ממני וממה שאני מיצג ,וזה כהסברו המלומד משפופרות ומגבר יקר שיש כבר לחצי מדינה ,הסבר עמוק ,לא?
הפורום הזה באמת נועד לאודיו ולדברים נחמדים ,אז מה הוא מכניס את הרפש הזה על פני ?למה באמצע שרשור שאני כתבתי ,אני צריך לקבל את זה בפנים ,בוא תסביר לי בלי להיות פוליטיקאי ,אם זו התנהלות שאמורה להיות כאן באמצע שרשור על כבל ,שלמה זבדה שמדבר לפעמים עם עופר אמר לי שהדבר אינו נכון ,אבל זה לא חשוב ,העובדות של הסלידה והגועל הוטחו בפני ללא הזהרה ובלי סיבה או הקשר לשרשור ,והנה מנהל הפורום שכותב לנו מידי פעם לא להכנס לפן האישי ולגופו של אדם ,מעורר כאן נקודה ששיכת לאדם שלישי בכלל ,ומפיץ אותה באותיות של קידוש לבנה ,עם פרשנות משיחות אישיות ,ואני שואל -מה אתה מתרגם את עופר ,או מספר לי על הגועל שאני מעורר ? שמור זאת לעצמך בבקשה ,שהרי לא נחליף כאן חוויות אחד על השני.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
שמעתי אינטרקונקטים של יורמה לעומת אילו של קונדו בחנות בחו"ל. לא יודע... דווקא הקונדו נשמעו לי יותר טוב. ממוקדים יותר...
(חוברו לרמקולים של גאמוט והגברה של קונסטלישן)
שלמה ששמע את שניהם אמר לי בדיוק ההפך ,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור