זה בדיוק מה שחוויתי כשהחלפתי אינטרקונקט של אודיוקווסט לאחד של סילטק.גיא, לא באתי לומר שהמערכת שלך "סתומה"..גם אצלי שהמערכת מאד שקופה,
אפשר להוריד "שמיכה".גם אני חשבתי כמוך שאין מצב שאפשר להוריד" עוד לכלוך/שמיכה" והתברר שאפשר .
זה בדיוק מה שחוויתי כשהחלפתי אינטרקונקט של אודיוקווסט לאחד של סילטק.גיא, לא באתי לומר שהמערכת שלך "סתומה"..גם אצלי שהמערכת מאד שקופה,
אפשר להוריד "שמיכה".גם אני חשבתי כמוך שאין מצב שאפשר להוריד" עוד לכלוך/שמיכה" והתברר שאפשר .
לך שאם אני מגיע אליך עם"פעמון"(תשאל את נמר מה זה)ושם אותו מאחורי הרמקול שלך על הריצפה ,אתה תהיה בהלם איך רזונטור מעפן משנה לך את הסאונד מקצה לקצה.
גיא,
מבלי לפגוע בנימה חברית,
הפוסט הזה מזכיר לי משפט שנאמר לי פעם, "יתעייף העכבר ולא החור"
ובסוף התעייפת
אם אתה לא דורש מבעלי דיטאון שכר ראוי על הכפלת התוכן בפורום, אתה פראייר...צריך להשאיר כוח לבדיקות שיגיעו, מכין רשימת "קורבנות"
הוא עושה פלאים!
אם אתה לא דורש מבעלי דיטאון שכר ראוי על הכפלת התוכן בפורום, אתה פראייר...
זה היה בצחוק כן? שנמר לא יתחיל עכשיו לפתח נדודי שינה רחמנא ליצלןחחחח, דיויד, זה כלום ליד התנועה בפייס שלי, שם אם אין כמה מאות לייקים ותגובות זה לא נחשב
אתה טועה. אתה טועה כי לא התנסית ואין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.
זאת שאלה דבילית, כי אין דבר כזה חברה אפורה ואמינה. אתה עוד פעם עושה הקבלות לעולם של הרכב וזה לא עובד ככה.מנצל"ש את השרשור לסקר קטן.
מה הייתם מעדיפים, כבלי על מחברה אפורה אבל אמינה (כאלה שמקבלים ביקורות אוהדות בכל מקום) או כבלים המדורגים באמצע הליין של יצרן נחשב וממותג?
אני כמעט בטוח שהרוב יבחרו באופציה האחרונה, ללמדכם עד כמה למיתוג ופרסום יש השפעה בנושא.
מתן, אני לא רואה בעיה בשאלות של גיא.אתה נותן שאלות חסרות משמעות שיוצרות דיון חסר משמעות, במקום להפסיק לבלבל את המוח, ללכת לשמוע ולקבל החלטות.
זה בדיוק מה שחוויתי כשהחלפתי אינטרקונקט של אודיוקווסט לאחד של סילטק.
מה זה שירות החוץ? משרד החוץ?אל, אבל ממש אל, תשקול קריירה בשירות החוץ.
השאלות אחלה. השיח אחלה. אבל כמו שאמרו אחרים הוא ממצה את עצמו די מהר לאחר שקיבל המלצות מהרבה אנשים- יותר טובות, פחות טובות, רלוונטיות ולא רלוונטיות. מה שנשאר עכשיו זה לבדוק. עד אז, השרשור הוא בגדר טחינת מים.מתן, אני לא רואה בעיה בשאלות של גיא.
אתה יכול לטעון וכנראה בצדק שאי אפשר לתת להן מענה ללא בדיקה בתכלס של כל פריט .
לדעתי מה שאתה מפספס (ואני מדבר על עצמי) זה שאין לי זמן פנוי (ואולי גם לגיא) והשאלות במרשתת הן דרך לרכוש ידע מניסיון מצטבר של אחרים. וכך אם וכאשר גיא ירצה לעשות בדיקה בפועל הוא כבר יהיה יותר מוכוון, מה שיחסוך לו זמן וטירטורים.
גם אם אתה צודק, צורת הכתיבה שבחרת בתגובה ההיא לא מעודד שאלת שאלות ועלול להרתיע.מה זה שירות החוץ? משרד החוץ?
השאלות אחלה. השיח אחלה. אבל כמו שאמרו אחרים הוא ממצה את עצמו די מהר לאחר שקיבל המלצות מהרבה אנשים- יותר טובות, פחות טובות, רלוונטיות ולא רלוונטיות. מה שנשאר עכשיו זה לבדוק. עד אז, השרשור הוא בגדר טחינת מים.
גיא שואל שאלות על כבלים. מקבל תשובות, עושה עליהן ויכוח תיאורטי של אנלוגיות לעולמות צריכה שונים, תיאוריות על התפלגות תקציבית וכו', וכל זה מבלי ששמע כבל אחד רציני אצלו במערכת. מה התועלת בדיון כזה?
התועלת היחידה שתשיג פה היא אם מישהו שמע כמה כבלים על אותו ציוד כמו שלך יש ויכול לחוות דיעה.
אם גיא היה שומע כבל אצלו, לא מרגיש בהבדל, או לא חושב שההבדל מוצדק, אז אפשר היה להמשיך לנהל את השיחה ולהתקדם לאנשהו.
גם אם אתה צודק, צורת הכתיבה שבחרת בתגובה ההיא לא מעודד שאלת שאלות ועלול להרתיע.
זה עוד היה בסדר אילו היה בסיס נתונים מסודר למשעי או אינדקס יותר מפורט של דיונים ישנים.
אני נוטה להסכים איתך. וטוב שכך.גם אם אתה צודק, צורת הכתיבה שבחרת בתגובה ההיא לא מעודד שאלת שאלות ועלול להרתיע.
לא הבנתי איך זה קשור.זה עוד היה בסדר אילו היה בסיס נתונים מסודר למשעי או אינדקס יותר מפורט של דיונים ישנים.
כי כך היית יכול לשלוח את השואל לארכיון ולדיונים הרלוונטיים.לא הבנתי איך זה קשור.