חחחח מתנוש....@ronensud שתף, שתף כפרה מה עשו סילטקים וקצת סטלת'ים במערכת העלובה שלך, שתף.
מה יומיים.....15 שנים אני "אורב" לכבלים....שלמה, כבר יומיים שאני על זה, ההיצע מבלבל משהו
רוברט אח יקר, אני מדמיין אותך יושב בבית וחווה חוויות של גדולי המרטירים, דקה לפני שנשרפו באש בסרבם להצהיר שכדור הארץ שטוח....מסכים עם רוזי1...... וזה כנראה המכסימום שאני יכול לתרום בלי ליצור כאוס בשירשור
חחחח מתנוש....
אתה קובר את החופשה השנתית של ידידנו גיא עם הטיזינג שלך.
תהיה בריא כפרות.
לגופו של עניין גיא:
1. אם אני במקומך הייתי ממתין עם הכבילה ו״יושב״ עוד קצת על הסטאפ הדנדש שלך.
2. ״אלמנט הסגירה״ של החבילה, זוהי אגדת עם קסומה שמספרים לילדות עם קוקיות בלונדיניות בדנמרק.
לא יקרה.
אם אני שם את הזיטונים שלי על עתידך, תוך שנתיים מהיום, אחד או שניים מהיפיופים האיטלקיים שלך יוחלף.
אל תתעצבן. באמת באהבה.
נכון להיום ולעניות עניות דעתי, חבל להשקיע טונות של כסף בכבילה יקרה.
מה יומיים.....15 שנים אני "אורב" לכבלים....
עדיף להנות ממוסיקה וגם להנות "ממציאות".עדיף להנות ממוזיקה במקום
לא נעים לי להרוס אבל כבר שבוע שמערכת הק"ב ביתי ארוזה עד להגעת הסטנד החדש, כלומר כבר עכשיו אני כבר במקום אותו אתה מתאר.
שלמה, קראתי מה שכתבת וקיבלתי סחרחורת, לחבר למגבר שמחיר הריטייל שלו מגיע ל 24K כבל חשמל ב 3.2K ואינטרקונקטים בסכום דומה....לא הכיוון שלי.
אגב, יש סיבה שלא רשמתי דבר על כבלי חשמל ומפצלי, בתחום הזה אני מסודר.
לגבי אחוז תקציב הכבילה משאר חלקי המערכת, מציע לך לא להתקבע על זה. מוצר לא ממש יודע כמה הוא עולה. אם כבל ב 10k יתן לך שיפור מוחשי שאתה מרגיש בו ורוצה לאמץ אליך, אז השאלה כמה עלה המגבר היא לא רלוונטית.
השאלה הרלוונטית היא בהנתן סכום שרוצה להוציא על אודיו, האם שווה לך לשדרג מגבר בתור אלטרנטיבה (או כל חלק אחר) או לקנות כבל?
בהנתן שאתה אוהב את המגבר שלך, אז שוב לא בטוח ששדרוג מגבר (שוב רק דוגמא לרכיב ספציפי, יכול להיות כל רכיב אחר) הוא הגיוני יותר מרכישת כבל, בהנתן שהכבל ירים את הביצועים של הרכיבים שאתה כבר אוהב.
אצלי כבלי הרמקול עולים שליש מהמגבר, שומעים מעפאן ואני מאושר
הגזמתה...אין קשר.עדיף להנות ממוזיקה במקום
בקצב שלך, אני מהמר שלא רחוק היום ויהייה פוסט של התחדשתי בכבלים בעלות של רכב קטן.עם ההתחלה והסייפא בדבריך אני מסכים, לגבי שאר הסעיפים נחיה ונראה.
קצת סטינו מהנושא, החלפת רכיבים כלל לא עומדת על הפרק, אני מבין שניתן לקבל שפיל נוסף של ביצועים ע"י החלפת האינטרקונקטים וכבלי הרמקולים שלי (שיחסית מהווים את החוליה החלשה בסטאפ - בדגש על יחסי).
יש הטוענים שכבילה לא עושה שום הבדל, או הבדל קטן וזניח.שמח ששאלת, בתכלס החשש הוא שבשל כבילה יחסית "עממית" אני לא מוציא את המיטב מהמערכת (סטריאו), חשבתי לקבל כיוון לשידרוג כללי בעלות סבירה, הסכומים שה"חברה" זרקו באויר לא ריאלים מבחינתי, בסכומים כאלה עדיף לשדרג את הסטאפ מה שכלל לא עולה בראשי.