כבל זה כבל/חוט.
פילטר זה פילטר.
חבר שלי הלך עם המשפחה למסעדה בנתניה, שאל איזה יין יש.
המלצר אמר שיש גם אדום וגם לבן.
שאל איזה לבנים יש.
המלצר ענה: יין זה יין.
(סיפור אמיתי)
כבל זה כבל/חוט.
פילטר זה פילטר.
אלוף.חבר שלי הלך עם המשפחה למסעדה בנתניה, שאל איזה יין יש.
שאל איזה לבנים יש.
(סיפור אמיתי)
כן, כששאלו אחת איזה אוטו יש לה - התשובה הייתה -"לבנה"חבר שלי הלך עם המשפחה למסעדה בנתניה, שאל איזה יין יש.
שאל איזה לבנים יש.
(סיפור אמיתי)
כן, כששאלו אחת איזה אוטו יש לה - התשובה הייתה -"לבנה"
אישית מסכים, אבל זה למי שאוהב את החותם צליל והכיוון הזה. ישנם רבים וטובים שמחפשים ריגוש אחר מהמערכת שלהם. כל אחד בוחר מה שעושה טוב לאוזניו.יש כבלים של חננאל ויש את כל השאר
יש כבלים של חננאל ויש את כל השאר
כנראה שהכל יחד, חננאל שומר בקנאות על התהליך של ההכנה. מה שבטוח שהם מנחושת ותהליך השזירה הוא חשוב. מה שאותי תפס זה היכולת להוציא את כל הפרטים בלי לאבד איזון. וזה מה שמבדיל מכבלים אחרים ששמעתי ( לא התנסיתי ב diy אחרים). גם הבדיקה של הכבלים אולי שונה מdiy אחרים כי רמת הרגישות של המערכת שלו לא מאפשרת סטייה, ומערכת הבדיקה שלו, לטעמי, היא מה שמאפשרת לקבל תוצאה יותר מדוייקת. אולי זה הבדל חשוב מאחרים שמייצרים כבלים, אגב. כל זאת לא שווה כלום אם השומע לא מחפש את אותם דגשים ותכונות שהיצרן התכוון אליהם.מה מיוחד בכבלים של חננאל ? במה הם שונים מ DIY אחר ?
שיטת בניה שונה ?
שזירה מיוחדת ?
שימוש בחומרים שונים ?
ארז
כנראה שהכל יחד, חננאל שומר בקנאות על התהליך של ההכנה. מה שבטוח שהם מנחושת ותהליך השזירה הוא חשוב. מה שאותי תפס זה היכולת להוציא את כל הפרטים בלי לאבד איזון. וזה מה שמבדיל מכבלים אחרים ששמעתי ( לא התנסיתי ב diy אחרים). גם הבדיקה של הכבלים אולי שונה מdiy אחרים כי רמת הרגישות של המערכת שלו לא מאפשרת סטייה, ומערכת הבדיקה שלו, לטעמי, היא מה שמאפשרת לקבל תוצאה יותר מדוייקת. אולי זה הבדל חשוב מאחרים שמייצרים כבלים, אגב. כל זאת לא שווה כלום אם השומע לא מחפש את אותם דגשים ותכונות שהיצרן התכוון אליהם.
באיזה כבל מדובר ? תודה.
http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=22080חבר שלי הלך עם המשפחה למסעדה בנתניה, שאל איזה יין יש.
שאל איזה לבנים יש.
(סיפור אמיתי)
תודה.לרמקולים ocos ultra
לאינטרקונקטים בניה עצמית מגיד של siltech g6.
האנלוגיה שלך ליין ברורה ורוב חברי הפורום כבר מכירים את דעתך, בגדול אתה טוען שרוב המערכות נשמעות בערך אותו דבר ומה שמבדיל ביניהן הוא היוקרה כאשר בעצם אתה טוען שההבדלים בין מערכת היי אנד להייפיי יחסית זולה זניחה. רוב האודיופילים האמיתיים והמנוסים, אלה ששומעים מוזיקה וכל מבוקשם הוא שזה יהיה באיכות גבוה ובטעם הספציפי שלהם לא יסכימו איתך אבל דעתך לגיטימית!
אין לי מושג מה יש לו, כל מה שאני יודע זה שהוא אומר לי שאין מצב שאני שומע הבדלים בין המגבר/ כבל/ דאק.... הישן והחדש ורק נדמה לי כי שילמתי ביוקר.די, דוד, אל תתעצבן.
רגע, אבל על אף שיש תמימות דעים שמשה הוא נודניק, הוא בעצם אודיופיל במסווה, לא? יש לו מערכת, כבלים, ואנינות אודיופילית אאל"ט, לא?
אין לי מושג מה יש לו, כל מה שאני יודע זה שהוא אומר לי שאין מצב שאני שומע הבדלים בין המגבר/ כבל/ דאק.... הישן והחדש ורק נדמה לי כי שילמתי ביוקר.
יש לי הרגשה שהוא סתם סרקסטי ואוהב - כמו הדרדס העצבני הזה, איך קוראים לו, רגזני (?) - להיות שלילי כל הזמן. אבל הוא אודיופיל אאל"ט.אין לי מושג מה יש לו, כל מה שאני יודע זה שהוא אומר לי שאין מצב שאני שומע הבדלים בין המגבר/ כבל/ דאק.... הישן והחדש ורק נדמה לי כי שילמתי ביוקר.